Moderator: Czech Moderators
Nevěš hlavu, do té doby třeba spadnu až na páté místo a opticku budu vypadat jako lehčí soupeřcrueface1 wrote:Hmmmm...tak kouzelník fakt nejsem a proti 3.týmu Adivize to asi nepůjde...mám pocit,jako bych právě narazil čumákem do zdi ...
Mantel ale zabudol podotknúť , že na mňa poslal B-čko a A-čkarov si nechal na silnejších súperov.crueface1 wrote:No jo,a kde je Mazzy a kde je Dajo ?![]()
Asi do základu pošlu polonahé či nahé krásky
![]()
já bych navrhoval mantela nikam nezvat, rovnou mu předat trofej a hrát o druhé místomantel wrote:Nevěš hlavu, do té doby třeba spadnu až na páté místo a opticku budu vypadat jako lehčí soupeřcrueface1 wrote:Hmmmm...tak kouzelník fakt nejsem a proti 3.týmu Adivize to asi nepůjde...mám pocit,jako bych právě narazil čumákem do zdi .... Jinak stačí se podívat na moje včerejší zápasy, Dajo se mnou uhrál bod a Mazzy mně dokonce vyklepnul.
taktomkycz wrote:
já bych navrhoval mantela nikam nezvat
V deseti dohrát můžešfrankie_doparoma wrote:tomkycz: kazdej zapas muze byt lehkej kdyz ty sam si dostatecne silnej :p
jinak koukam ze nam to vylosovalo rozhodciho 93%, doufam ze do pistiho vikendu si uz vyberu tu smulu ktera me provazi poslednich par dni a dohraju aspon v 10 lidech
šutr wrote:V deseti dohrát můžešfrankie_doparoma wrote:tomkycz: kazdej zapas muze byt lehkej kdyz ty sam si dostatecne silnej :p
jinak koukam ze nam to vylosovalo rozhodciho 93%, doufam ze do pistiho vikendu si uz vyberu tu smulu ktera me provazi poslednich par dni a dohraju aspon v 10 lidech, no je fakt že termín a rozhodčí mi dal u Tebe šanci
Jinak si nedávno s beruškama hrál ve skupině jiného turnaje a obsadil krásnej třetí flíčektomkycz wrote:sexy kote wrote:Tssss v lize máš lehkej domácí zápas s 12 týmem a berušky po lize víc než 140 nehrajoutomkycz wrote:a sakra, jede se k beruškám. Ani nevím, jestli jsem s nimi někdy hrál... jelikož narozdíl od nás hrají ligu na pohodu, určitě jsou v zápase favority...
v naší divizi není lehkého zápasu kromě zápasu s halou madrid