To víš že nemám....hraju 7 turnajů a mmůžu jen 5palo wrote: Se ptáš jako kdybys měl místo...

Moderator: Czech Moderators
To víš že nemám....hraju 7 turnajů a mmůžu jen 5palo wrote: Se ptáš jako kdybys měl místo...
Proč mne to nepřekvapuje ???ps2512 wrote:To víš že nemám....hraju 7 turnajů a mmůžu jen 5palo wrote: Se ptáš jako kdybys měl místo...
Palo, ja si myslím, že peésko to do budúceho víkendu stihne. Všetci vieme, že on sa v tých turnajoch aj tak ďaleko nedostane...palo wrote:Proč mne to nepřekvapuje ???ps2512 wrote:To víš že nemám....hraju 7 turnajů a mmůžu jen 5palo wrote: Se ptáš jako kdybys měl místo...
Tak,tak...osemfinále a potom šmitec.Milko wrote: Palo, ja si myslím, že peésko to do budúceho víkendu stihne. Všetci vieme, že on sa v tých turnajoch aj tak ďaleko nedostane...
Máme volné místo tak šup šupMilko wrote:Dôležité !!!
Pozvánky na XI. ročník sa budú posielať 15. 9. 2012 po 22.00 hod.
Neverímps2512 wrote:Máme volné místo tak šup šupMilko wrote:Dôležité !!!
Pozvánky na XI. ročník sa budú posielať 15. 9. 2012 po 22.00 hod.
aby ne, když všude prohráváMilko wrote:Neverímps2512 wrote:Máme volné místo tak šup šup![]()
![]()
![]()
![]()
A preto péesko zbrojí - LF Craig Herdsman ako vychádzajúca hviezda je už v oku skauta Dynama Oleksovicetomkycz wrote:aby ne, když všude prohráváMilko wrote:Neverímps2512 wrote:Máme volné místo tak šup šup![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No to jo, ale ten trotl mě pořád přehazuje a nevím, zda se mi takový balík chce za něj dávat....kdyby to byl alespoň centrální post......prosím o radu ostatníMilko wrote:A preto péesko zbrojí - LF Craig Herdsman ako vychádzajúca hviezda je už v oku skauta Dynama Oleksovicetomkycz wrote:
aby ne, když všude prohrává![]()
![]()
Vedenie má obrovský záujem o tohto hráča a preto vyčlenilo na neho veru pekný balík
Já taky prohrávám, kde se dá, ale místo nemámtomkycz wrote:aby ne, když všude prohráváMilko wrote:Neverímps2512 wrote:Máme volné místo tak šup šup![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
víc bych za něj rozhodně nedával !!!ps2512 wrote:No to jo, ale ten trotl mě pořád přehazuje a nevím, zda se mi takový balík chce za něj dávat....kdyby to byl alespoň centrální post......prosím o radu ostatníMilko wrote:A preto péesko zbrojí - LF Craig Herdsman ako vychádzajúca hviezda je už v oku skauta Dynama Oleksovicetomkycz wrote:
aby ne, když všude prohrává![]()
![]()
Vedenie má obrovský záujem o tohto hráča a preto vyčlenilo na neho veru pekný balík
![]()