čekám čekám rum si dávámMilko wrote:Tak páni, o necelú polhodinku vzlietnu pozvánočky. Sám som zvedavý, kto prvý ju príjme...

Moderator: Czech Moderators
čekám čekám rum si dávámMilko wrote:Tak páni, o necelú polhodinku vzlietnu pozvánočky. Sám som zvedavý, kto prvý ju príjme...
Tak obhajca sa pripravuje zodpovedne. Tak to má byťoliwapol wrote:čekám čekám rum si dávámMilko wrote:Tak páni, o necelú polhodinku vzlietnu pozvánočky. Sám som zvedavý, kto prvý ju príjme...
Přesně tak,příprava se nesmí podcenitMilko wrote:Tak obhajca sa pripravuje zodpovedne. Tak to má byťoliwapol wrote:čekám čekám rum si dávámMilko wrote:Tak páni, o necelú polhodinku vzlietnu pozvánočky. Sám som zvedavý, kto prvý ju príjme...![]()
![]()
Dobrý nápad, tiež som bolMilko wrote:No idem na cigaretku a snáď už bude po simulácii...
Já, já, já!!!!!!!! Co dostanu?Milko wrote:Tak páni, o necelú polhodinku vzlietnu pozvánočky. Sám som zvedavý, kto prvý ju príjme...
Za odměnu za věrnost, mě a mantela do skupinyBig El wrote:Já, já, já!!!!!!!! Co dostanu?Milko wrote:Tak páni, o necelú polhodinku vzlietnu pozvánočky. Sám som zvedavý, kto prvý ju príjme...
Tak jo. Nenecham se dlouho pobizet a pozvanka uz je v poste. DikMilko wrote:Takto sa mi to premietlo v správach:
oliwapol Prihláška 15 Sep (22:20)
GeorgeTT Prihláška 15 Sep (22:19)
koster Prihláška 15 Sep (22:19)
Impossible Prihláška 15 Sep (22:19)
Tygr Prihláška 15 Sep (22:19)
Čiže:
1, El
2, Íčko
3, koster
Ako odmenu získavajú 1 priateľský zápas doma (nemal som to v pláne, ale teší ma, že sa takto zabojovalo). Takže páni, čakám na pozvánočky od Vás![]()
Pod to se podepisujuoliwapol wrote:Za odměnu za věrnost, mě a mantela do skupinyBig El wrote:Já, já, já!!!!!!!! Co dostanu?Milko wrote:Tak páni, o necelú polhodinku vzlietnu pozvánočky. Sám som zvedavý, kto prvý ju príjme...
Klíčový dotaz: Ještě přestavuješ?Milko wrote:
Za odměnu za věrnost, mě a mantela do skupiny
Pozvánka prijatáimpossible wrote:Tak jo. Nenecham se dlouho pobizet a pozvanka uz je v poste. DikMilko wrote:Takto sa mi to premietlo v správach:
oliwapol Prihláška 15 Sep (22:20)
GeorgeTT Prihláška 15 Sep (22:19)
koster Prihláška 15 Sep (22:19)
Impossible Prihláška 15 Sep (22:19)
Tygr Prihláška 15 Sep (22:19)
Čiže:
1, El
2, Íčko
3, koster
Ako odmenu získavajú 1 priateľský zápas doma (nemal som to v pláne, ale teší ma, že sa takto zabojovalo). Takže páni, čakám na pozvánočky od Vás![]()