PS - ty seš fakt lama, 134ps2512 wrote:mrakoplas44 wrote:Tak jo. Soustřeď se na ligu.
EDIT:
Bylo to podplacený![]()
Ale od Romana.....že se nestydíš

Moderator: Czech Moderators
PS - ty seš fakt lama, 134ps2512 wrote:mrakoplas44 wrote:Tak jo. Soustřeď se na ligu.
EDIT:
Bylo to podplacený![]()
Ale od Romana.....že se nestydíš
já 138 s Béčkem...to jde s redkou v 88. minutětomkycz wrote:PS - ty seš fakt lama, 134ps2512 wrote:mrakoplas44 wrote:Tak jo. Soustřeď se na ligu.
EDIT:
Bylo to podplacený![]()
Ale od Romana.....že se nestydíš![]()
že to zahrál roman, na to se historie ptát nebude... gratulace pořadateli
Dík. Byl to pěkný nedělní zápas, bohužel bez gólů.ps2512 wrote:Raději ne......tak jen pogratuluji.....gratulace k postupu Romane.....příště na tebe nastoupí Ačko, ale nevím, jestli by to pomohlomrakoplas44 wrote:To by měl napsat domácí.ps2512 wrote:A report nenapíšeš? Výkony?
Vesluju.........až mě z toho za poslední 2 týdny ruce bolítomkycz wrote:PS - když nevyhraješ nad týmem co dá výkon v neděli 134, tak seš lama a tlučhuba na druhoua nebo vesluješ
Doufám že vůbec nikdo se nebude ptát.tomkycz wrote:
PS - ty seš fakt lama, 134![]()
že to zahrál roman, na to se historie ptát nebude... gratulace pořadateli
Jenom opravím 134 na 133.tomkycz wrote:PS - když nevyhraješ nad týmem co dá výkon v neděli 134, tak seš lama a tlučhuba na druhoua nebo vesluješ
ty jo co já dneska počítám... ale v konečném důsledku tím líp, o to větší je PSko lamamrakoplas44 wrote:Jenom opravím 134 na 133.tomkycz wrote:PS - když nevyhraješ nad týmem co dá výkon v neděli 134, tak seš lama a tlučhuba na druhoua nebo vesluješ
Neurážej to ubohé zvířetomkycz wrote:ty jo co já dneska počítám... ale v konečném důsledku tím líp, o to větší je PSko lamamrakoplas44 wrote:Jenom opravím 134 na 133.tomkycz wrote:PS - když nevyhraješ nad týmem co dá výkon v neděli 134, tak seš lama a tlučhuba na druhoua nebo vesluješ
a já ti tolik fandil i za cenu že bys to zase zbrzdil...Hippopotamus wrote:Tak som zápas s Palom neočakávane nezvládolAspoň za tú len jednu redku až v 86.min pri súčte agresivity 188 som na svojich hráčov trochu hrdý...
Pôvodne som chcel dať do zápasu to naj dúfajúc, že Palo trochu vypustí a výkon okolo 115-120 mi bude stačiť na šťastnú remízu, ale potom som si uvedomil, že on vyraďovacie kolo proste nevypustí a kašlal som na to.tomkycz wrote:a já ti tolik fandil i za cenu že bys to zase zbrzdil...Hippopotamus wrote:Tak som zápas s Palom neočakávane nezvládolAspoň za tú len jednu redku až v 86.min pri súčte agresivity 188 som na svojich hráčov trochu hrdý...
kdo, co, jak, kdy?pupajdi13 wrote:jsem to nějak přehledl.......jdu si ted ladit zítřek a souboj s Crůůůem a koukám,že finále už pěkně čeká romík
...takže gatulace k postupu ......ten tlučhuba tomu zase dal na frak
![]()