To bude asi tvrdárnaMazzy wrote:Finale je specialni. Urcite se ti bude libyt.Big El wrote:Hmmm, s postupujícím turnajem postupují i "tabulky střelců". To jsem zvědavý na finále

Moderator: Czech Moderators
To bude asi tvrdárnaMazzy wrote:Finale je specialni. Urcite se ti bude libyt.Big El wrote:Hmmm, s postupujícím turnajem postupují i "tabulky střelců". To jsem zvědavý na finále
Nebude to náhodou pískat Libyjský rozhodčí?léblík wrote:To bude asi tvrdárnaMazzy wrote:Finale je specialni. Urcite se ti bude libyt.Big El wrote:Hmmm, s postupujícím turnajem postupují i "tabulky střelců". To jsem zvědavý na finále
no kámo projet penalty tak by ses asi netvářil... na výkony jasná záležitost... gratulace k cennému pohárku !!!léblík wrote:Tak jdeme na to
No to teda uf . . .tomkycz wrote:no kámo projet penalty tak by ses asi netvářil... na výkony jasná záležitost... gratulace k cennému pohárku !!!léblík wrote:Tak jdeme na to
No, lognul jsem se na SP. Vidim vysledek 0-0 ...tak to rychle rozkliknu a vidim ze jsem fasnul. Spocitam vykony a puvodni nastvani rychle opadaléblík wrote:No to teda uf . . .tomkycz wrote:no kámo projet penalty tak by ses asi netvářil... na výkony jasná záležitost... gratulace k cennému pohárku !!!léblík wrote:Tak jdeme na to
FC MAROWITCH 0 - 0 Mission Impossible 142:131
Pokutové kopy 5 - 3
Íčko fásnul dvě redky a byl o 11 bodů výkonu horší, přesto mu to stačilo na to aby se zápas dostal až k penaltám. Veslo si očividně pořád třímám, akorát to penaltový veslo mě opustilo, ještě že tak
Čo by na to povedala priateľka?léblík wrote:Doufám, že mi přijde co nejdřív domu
¨PaToM wrote:Čo by na to povedala priateľka?léblík wrote:Doufám, že mi přijde co nejdřív domu
Alebo sa pridá?