Mazzy wrote:Palo ja budu ten kdo se tam prokope.
-Ja vyradim Icka
-Ty Tomkyce
semifinale
-Patrick na pencle vyradi Papu
-Ty si spletes dny a nastavis proti me C.
finale
-V den finale nebude pripravena hraci plocha u Patrika a ja kontumacne vyhraju.
No a najednou se No Boost dostane poprve a naposled do velkeho finale.
"Zazvonil zvonec a pohadky je konec"
Pěknej plán.
Neměl jsi ho ale prozradit.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
mantel wrote:Gratulka pupajdímu k výhře v malém finále,
díky
mantel wrote:ted už jen ukopat to velké.
při pohledu na možné soupeře je nad slunce jasné , že celkový vítěz bude právě z B skupiny , tady zatím ještě konkurovat nemužu a proto sázím na romanovu ducha-přítomnost a nápaditost, že mi vykouzlí nějakej pohárek už tady za ten triumf
Tak jsem to dokázal ukopat do penalt. To bylo ale vše a tak gratuluji Pupimu k postupu do velkého finále.
Dík...zase mi lepilo jako v semi.....předzápasem jsem začal přemýšlet o penaltách a říkat si , kua romek na ně bude spolehat a prověří si mě , tak jsem to ráno ještě celé překopal a možná i to mělo nakonec vliv.....radost je převeliká,,,,tak ale už opravdu vážně musím začít přemýšlet jak si stoupnout na špičky proti jednomu z těch nabušenců co se louhujou v B grupě......bude to chtít nějakého šerifovo kouzlo , jinak to nevidím ,.[/i]
Big El wrote:No Boost - Mission Impossible 1:2 (131:135)
Mazzy vyřazen.
Neuveritelna smule se me drzi. Tesne pred zapasem s Ickem jsem prisel o sveho klicoveho zaloznika. To nas vykon srazilo tak nejmene o 3%. Ale i tak Icko zaslouzene postupuje. Hodne stesti v dalsich bojich Icko.
Mazzy vyřazen.
Hodne stesti v dalsich bojich Icko.
se mnou ?
Ne, Ty potřebuješ volno na Spamer. A Mazzymu jsem ho tímto udělal
Mazzy wrote:
Mazzy vyřazen.
Neuveritelna smule se me drzi. Tesne pred zapasem s Ickem jsem prisel o sveho klicoveho zaloznika. To nas vykon srazilo tak nejmene o 3%. Ale i tak Icko zaslouzene postupuje. Hodne stesti v dalsich bojich Icko.
Náhradník zahrál výkon o 21 nižší? To ten, který hraje 70? Takže jsi přišel o záložníka, který čutá 91? Protože 3 body výkony týmu by měly odpovídat cca 21 bodům výkonu jednoho hráče...
Big El wrote:Prohibice je všude. Což znamená, že Péesko Ti nesmí nic prodat, ale může Ti nalít zdarma. Takže kdyby po Tobě chtěl prachy, tak zavolej Tomkyče a on ho zabásne
tomkycz taky patri k fizl klice na sp, jo? nebo mi neco unika...?
Big El wrote:Prohibice je všude. Což znamená, že Péesko Ti nesmí nic prodat, ale může Ti nalít zdarma. Takže kdyby po Tobě chtěl prachy, tak zavolej Tomkyče a on ho zabásne
tomkycz taky patri k fizl klice na sp, jo? nebo mi neco unika...?
Jasně. Takže bacha na jazyk. Protože cokoli řekneš, bude použito proti Tobě.