Perla: Historická tabuľka aktualizovaná! Nádej nezomrela...
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: O tajemství perly poznání - reporty 5.kola, 11.str
Pekne hodnoceni. My se uz pomalu pripravujeme na Pala. Vyhra nad Beckovym tymembude pro nas pocta 

Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
Ja neviem, čo vy na to, ale podľa mňa je report absolútne objektívny, nezaujatý, skrátka len precízne štatistiky a rôzne postrehy nestranného komentátora 

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
se ti nějak práší od pusyHippopotamus wrote:Ja neviem, čo vy na to, ale podľa mňa je report absolútne objektívny, nezaujatý, skrátka len precízne štatistiky a rôzne postrehy nestranného komentátora

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Nie, aby si bol rád, že práve tvojim zápasom je venovaná taká pozornosť, ty budeš si len sťažovať, nariekať, bedákať...ps2512 wrote:se ti nějak práší od pusyHippopotamus wrote:Ja neviem, čo vy na to, ale podľa mňa je report absolútne objektívny, nezaujatý, skrátka len precízne štatistiky a rôzne postrehy nestranného komentátora

...new beginning...
Los tedy nic moc, soupeř neznámý, ale nazdárci to rozhodně nejsou
Dokonce mají vyblokovaný celý pátek. Uvidíme, jak se moji chlapci ráno rozehrajou u Mantela
Škoda, že Patom poslední zápas vypustil mohly berušky jet pro snadnou výhru na FC Tlučhubov 

Áááááááááá! Kura!!!! Začínám špatně vidět!!!!ps2512 wrote:kdože když je vidí?Big El wrote:oliwapol wrote:Krásný pravdivý komenty zvlášt u Olekšovickýho drým týmu
Drým tým myslíš proto, že když je čkivěk vidí, tak si říká: "To se mi snad zdá?"
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Naivko...impossible wrote:Pekne hodnoceni. My se uz pomalu pripravujeme na Pala. Vyhra nad Beckovym tymembude pro nas pocta

-
To by se ti líbilo co?sexy kote wrote:Los tedy nic moc, soupeř neznámý, ale nazdárci to rozhodně nejsouDokonce mají vyblokovaný celý pátek. Uvidíme, jak se moji chlapci ráno rozehrajou u Mantela
Škoda, že Patom poslední zápas vypustil mohly berušky jet pro snadnou výhru na FC Tlučhubov

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Já ti říkal, nepij toBig El wrote:Áááááááááá! Kura!!!! Začínám špatně vidět!!!!ps2512 wrote:kdože když je vidí?Big El wrote:
Drým tým myslíš proto, že když je čkivěk vidí, tak si říká: "To se mi snad zdá?"

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

No jéje, když se tak daříps2512 wrote:To by se ti líbilo co?sexy kote wrote:Los tedy nic moc, soupeř neznámý, ale nazdárci to rozhodně nejsouDokonce mají vyblokovaný celý pátek. Uvidíme, jak se moji chlapci ráno rozehrajou u Mantela

-
Piatok vyblokovaný, kvôli superzápasu večera, do Trnavy zavítaju krásne české dievčatá, príprava musí byť na 100%. Ráno na ligu posielame B, večer proti beruškám full powersexy kote wrote:Los tedy nic moc, soupeř neznámý, ale nazdárci to rozhodně nejsouDokonce mají vyblokovaný celý pátek. Uvidíme, jak se moji chlapci ráno rozehrajou u Mantela

GeorgeTT
-
Prichádzajú sľubované zhrnutia skupín, už tradične neskoro. Ale reklamácie zatiaľ žiadne neboli, tak prečo ustúpiť z trendu, že?
Skupina A

Zdá sa, že s tipovaním by som mal urýchlene prestať. Hoci som uvádzal, že skupina je vyrovnaná a ťažko v nej hádať postupujúcich, môj unáhlený tip niesol mená tímov, pre ktoré ostali brány osemfinále zatvorené. Pred posledným kolom mohol postúpiť ešte každý a to dokonca z prvého miesta. Napokon, bol to Roman so svojim tímom Mrakoplašov, kto dokráčal po 1.miesto. Víťaz skupiny však veľké ovácie nezožal. Ktovie, akoby to bolo všetko dopadlo, keby mu bráško oba vzájomné zápasy nepustil, keby Husiča obišla dosť veľká smola... Čápica sa počas turnaja celkom snažila, a tak jej milovaná polovička slávi postup aspoň z druhého miesta.
Skupina B

Šutrík potvrdil rolu favorita a s prehľadom skupinu vyhral. Hoci raz zakopol s Kosterom, kde mohol byť dokonca šťastný aj za ten bod. Jánošík to však posral na plnej čiare. V rozhodujúcom zápase v piatom kole proti Kosterovi sa zdrbal na hrachu, zahral neuveriteľných 107, dostal nakladačku a mohol baliť kufre. Takt moc toho neulúpi...
Skupina C

O veľké sklamanie sa postaral manažér z dedinky pri Piešťanoch. Hoci bol tipovaný na postup, turnaj bral len ako kondičný tréning a po 6 prehrách s priemerným výkonom sotva cez 100 bol jedným z najslabších tímov turnaja. PSko so svojimi krvežíznivými príšerami nemal konkurenciu. Nečakané! Rozhodovalo sa tak medzi Trnavčanmi a karibským zástupcom, červeno-čierni boli však herne o niečo lepší a zaslúžene postupujú. Aspoň tu niečo hrajú, už keď v tej našej Pivo lige by sa za ich výkony hanbil aj slepý...
Skupina D

Proste nuda. Síce, niekto by povedal, že to bolo zaujímavé. Perfektné výkony dvoch tímov a navyše po piatom kole mal áčkar aj béčkar na konte 12 bodov a skóre plus desať. V poslednom kole hrali na diaľku o čo najvyšší gólový rozdiel. Hoci Palo zahral o 1 lepšie ako ACS a Palov súper zahral o 4 horšie ako ACSkov, z lepšieho skóre sa tešili v Čechách, Morava ostala v slzách...
Skupina E

A tu ho máme. Velikána medzi najlepšími. Íčko ako jediný z 32 účastníkov nestratil ani bod, šesťkrát vyhral, šesťkát doslova rozdrvil súpera. Celkové skóre plus sedem hovorí za všetko
...a jeho postup nemohol byť jasnejší! O druhé miesto bol väčší boj, tím Bastardov napriek najnižšiemu priemernému výkonu v skupine dokázal načasovať formu, keď bolo treba a tak sa predral do osemfinále.
Skupina F

Tu je, hriešnik moderátorský! Patom šokujúco začal desiatkou vo vlastnej sieti, šokujúco pokračoval a hoci sám do bojov o postup nezasiahol, rozhodol o víťazovi skupiny. Nakoľko proti Mikefovi zahral 121 a 127 a proti beruškám 112 a 99 a tieto dva tímy bojovali o lepšie skóre, hádajte, kto vyhral (pekne si rukou najprv zakryte tabuľku hore
). Arktickí wizardi napriek 5 prehrám a len jednej výhre skončili s neutrálnym skóre, sranda skupina.
Skupina G

V skupine smrti Mantel úlohu favorita nepotvrdil. Mccgrady rozhodcov nepodplatil, Trabant cieľovú pásku nepretrhol. Medzi tromi hviezdnymi týmami napriek všetkému vynikol aj jimosi, hoci bol sotva do počtu. Zo svojimi vyrovnanými výkonmi dokázal doma trikrát prehrať o osem gólov, vonku trikrát prehrať 5:0. A to sa len tak nevidí! Mantel sa rozbehol trochu neskoro, a ani výkon 141 v 4. aj 5.kole mu nepomohol. Trabant zahral 142, Mccgrady 144 a bolo rozhodnuté. Účastníci prvej béčkovej divízie tak vystavili stopku aktuálne druhému najvyššie postavenému manažérovi v SokrProjekťe.
Skupina H

Rozmýšľal som, čo ten Oslíček robí. Zdalo sa, že v poslednej skupine proste nie je o čo hrať. Že je dopredu daný prvý tím, druhý, tretí aj štvrtý. Plzňáci však chceli odčiniť trápne vystúpenie svojho spriateleného tímu z éčkovej skupiny a ušatému dvakrát ukázali, ako sa niečo takéto hrá. Vysvetlenie nepochopiteľného zlyhania manažéra, ktorý v áčku láme aj nezlomiteľné rekordy, sa stále nedostavilo.
Krátky sumár skupín je za nami. Ešte nás čaká pár nudných štatistík, ktoré si aj tak nik nepozrie. Manažérom, ktorí postúpili do vyraďovacích kôl, gratulujeme a hlavne pripomíname, že DOMÁCA VÝHODA SA POKAZILA A NEFUNGUJE!!!
Džimi letí dráhou ako strelený, zuby mu drkotajú od zimy, ale vidina slávi ho tlačí stále vpred...
Skupina A

Zdá sa, že s tipovaním by som mal urýchlene prestať. Hoci som uvádzal, že skupina je vyrovnaná a ťažko v nej hádať postupujúcich, môj unáhlený tip niesol mená tímov, pre ktoré ostali brány osemfinále zatvorené. Pred posledným kolom mohol postúpiť ešte každý a to dokonca z prvého miesta. Napokon, bol to Roman so svojim tímom Mrakoplašov, kto dokráčal po 1.miesto. Víťaz skupiny však veľké ovácie nezožal. Ktovie, akoby to bolo všetko dopadlo, keby mu bráško oba vzájomné zápasy nepustil, keby Husiča obišla dosť veľká smola... Čápica sa počas turnaja celkom snažila, a tak jej milovaná polovička slávi postup aspoň z druhého miesta.
Skupina B

Šutrík potvrdil rolu favorita a s prehľadom skupinu vyhral. Hoci raz zakopol s Kosterom, kde mohol byť dokonca šťastný aj za ten bod. Jánošík to však posral na plnej čiare. V rozhodujúcom zápase v piatom kole proti Kosterovi sa zdrbal na hrachu, zahral neuveriteľných 107, dostal nakladačku a mohol baliť kufre. Takt moc toho neulúpi...
Skupina C

O veľké sklamanie sa postaral manažér z dedinky pri Piešťanoch. Hoci bol tipovaný na postup, turnaj bral len ako kondičný tréning a po 6 prehrách s priemerným výkonom sotva cez 100 bol jedným z najslabších tímov turnaja. PSko so svojimi krvežíznivými príšerami nemal konkurenciu. Nečakané! Rozhodovalo sa tak medzi Trnavčanmi a karibským zástupcom, červeno-čierni boli však herne o niečo lepší a zaslúžene postupujú. Aspoň tu niečo hrajú, už keď v tej našej Pivo lige by sa za ich výkony hanbil aj slepý...
Skupina D

Proste nuda. Síce, niekto by povedal, že to bolo zaujímavé. Perfektné výkony dvoch tímov a navyše po piatom kole mal áčkar aj béčkar na konte 12 bodov a skóre plus desať. V poslednom kole hrali na diaľku o čo najvyšší gólový rozdiel. Hoci Palo zahral o 1 lepšie ako ACS a Palov súper zahral o 4 horšie ako ACSkov, z lepšieho skóre sa tešili v Čechách, Morava ostala v slzách...
Skupina E

A tu ho máme. Velikána medzi najlepšími. Íčko ako jediný z 32 účastníkov nestratil ani bod, šesťkrát vyhral, šesťkát doslova rozdrvil súpera. Celkové skóre plus sedem hovorí za všetko

Skupina F

Tu je, hriešnik moderátorský! Patom šokujúco začal desiatkou vo vlastnej sieti, šokujúco pokračoval a hoci sám do bojov o postup nezasiahol, rozhodol o víťazovi skupiny. Nakoľko proti Mikefovi zahral 121 a 127 a proti beruškám 112 a 99 a tieto dva tímy bojovali o lepšie skóre, hádajte, kto vyhral (pekne si rukou najprv zakryte tabuľku hore

Skupina G

V skupine smrti Mantel úlohu favorita nepotvrdil. Mccgrady rozhodcov nepodplatil, Trabant cieľovú pásku nepretrhol. Medzi tromi hviezdnymi týmami napriek všetkému vynikol aj jimosi, hoci bol sotva do počtu. Zo svojimi vyrovnanými výkonmi dokázal doma trikrát prehrať o osem gólov, vonku trikrát prehrať 5:0. A to sa len tak nevidí! Mantel sa rozbehol trochu neskoro, a ani výkon 141 v 4. aj 5.kole mu nepomohol. Trabant zahral 142, Mccgrady 144 a bolo rozhodnuté. Účastníci prvej béčkovej divízie tak vystavili stopku aktuálne druhému najvyššie postavenému manažérovi v SokrProjekťe.
Skupina H

Rozmýšľal som, čo ten Oslíček robí. Zdalo sa, že v poslednej skupine proste nie je o čo hrať. Že je dopredu daný prvý tím, druhý, tretí aj štvrtý. Plzňáci však chceli odčiniť trápne vystúpenie svojho spriateleného tímu z éčkovej skupiny a ušatému dvakrát ukázali, ako sa niečo takéto hrá. Vysvetlenie nepochopiteľného zlyhania manažéra, ktorý v áčku láme aj nezlomiteľné rekordy, sa stále nedostavilo.
Krátky sumár skupín je za nami. Ešte nás čaká pár nudných štatistík, ktoré si aj tak nik nepozrie. Manažérom, ktorí postúpili do vyraďovacích kôl, gratulujeme a hlavne pripomíname, že DOMÁCA VÝHODA SA POKAZILA A NEFUNGUJE!!!
Džimi letí dráhou ako strelený, zuby mu drkotajú od zimy, ale vidina slávi ho tlačí stále vpred...
Last edited by Hippopotamus on Tue Sep 25, 2012 7:54 pm, edited 2 times in total.
...new beginning...
Nedá se dělat 10 věcí najednou a kvalitně. V základních skupinách trochu hřeším na to, že občas někdo zápas se mnou vypustí a nasadím slabší hráče. Úterky a pátky mám plně turnajů a občas musí nastoupit sběrači morálky. Tady si mě oba velezkušení manageři vyčíhali a ukázali mi, že tuto skupinu na půl plynu hrát nemůžu, postup jim patří plným právem. Doufám, že kvalitu ukáží i nadále a jeden z nich turnaj vyhraje. Budu jim držet palce.
Ďakujem za slová uznania, dúfam(e),že nesklameme , ja aj Mccgrady sme už prešli aj osemfinále a tak pokračujeme ďalej.mantel wrote:Nedá se dělat 10 věcí najednou a kvalitně. V základních skupinách trochu hřeším na to, že občas někdo zápas se mnou vypustí a nasadím slabší hráče. Úterky a pátky mám plně turnajů a občas musí nastoupit sběrači morálky. Tady si mě oba velezkušení manageři vyčíhali a ukázali mi, že tuto skupinu na půl plynu hrát nemůžu, postup jim patří plným právem. Doufám, že kvalitu ukáží i nadále a jeden z nich turnaj vyhraje. Budu jim držet palce.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Ale s odřenýma ušimaDajo wrote:Ďakujem za slová uznania, dúfam(e),že nesklameme , ja aj Mccgrady sme už prešli aj osemfinále a tak pokračujeme ďalej.mantel wrote:Nedá se dělat 10 věcí najednou a kvalitně. V základních skupinách trochu hřeším na to, že občas někdo zápas se mnou vypustí a nasadím slabší hráče. Úterky a pátky mám plně turnajů a občas musí nastoupit sběrači morálky. Tady si mě oba velezkušení manageři vyčíhali a ukázali mi, že tuto skupinu na půl plynu hrát nemůžu, postup jim patří plným právem. Doufám, že kvalitu ukáží i nadále a jeden z nich turnaj vyhraje. Budu jim držet palce.

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci