http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=4413671
Našťastie, na DBSkov výkon 133 som nemal nárok, ani keby som dal prihrávky na druhú, ale to nič nemení na tom, že som debil

Btw. slovíčko piplať v tomto prípade vyjadruje zo 15min času...
Moderator: Czech Moderators
Vítej do klubuHippopotamus wrote:Piplal som sa s tou zostavou jak debil, aby som zahral čo najviac, reku, malá šanca na remízu tu je...a nakoniec zabudnem zmeniť pri 4-5-1 taktiku z protiútokov na prihrávky![]()
Našťastie, na DBSkov výkon 133 som nemal nárok, ani keby som dal prihrávky na druhú, ale to nič nemení na tom, že som debil
Máš malý bezvýznamný + , za to, že ses aspon snažilHippopotamus wrote:Piplal som sa s tou zostavou jak debil, aby som zahral čo najviac, reku, malá šanca na remízu tu je...a nakoniec zabudnem zmeniť pri 4-5-1 taktiku z protiútokov na prihrávky![]()
já se přidávám k modleníHippopotamus wrote:Tak tu verejne hlásim, že PSko kúpilo odo mňa hráča za 17,2M. Hoci som mal veľké obavy (a stále mám), že takáto suma musí tak chudobný klub s beznádejne nešikovným manažérom, akým Oleksovice nepochybne sú, zruinovať, on sa nedal a napriek mojej vôli urobil ponuku. Tak...modlime sa za neho
Neprodal jsi mu to LM, co jsi onehdá nabízel mi ? Ta cena mi přijde podobně nekřesťanská jako tehdy. Ale PS-ko je asi v balíku, když si to může dovolit. Anebo jsme (jsem) ho definitivně nasrali a jde vykoupit to nejlepší co na SP je, aby nám (mi) konečně zavřel hubu.Hippopotamus wrote:Tak tu verejne hlásim, že PSko kúpilo odo mňa hráča za 17,2M. Hoci som mal veľké obavy (a stále mám), že takáto suma musí tak chudobný klub s beznádejne nešikovným manažérom, akým Oleksovice nepochybne sú, zruinovať, on sa nedal a napriek mojej vôli urobil ponuku. Tak...modlime sa za neho
Nie, predal som mu iného hráča... Inak, cenu som dal 15,5, niekto ju ponúkol, ďalší ho prehodil na 16,3, potom PSko na 17,2. Takže možno cena nebola úplne nereálna, keď sa bili o neho 3 manažéri.mantel wrote:Neprodal jsi mu to LM, co jsi onehdá nabízel mi ? Ta cena mi přijde podobně nekřesťanská jako tehdy. Ale PS-ko je asi v balíku, když si to může dovolit. Anebo jsme (jsem) ho definitivně nasrali a jde vykoupit to nejlepší co na SP je, aby nám (mi) konečně zavřel hubu.Hippopotamus wrote:Tak tu verejne hlásim, že PSko kúpilo odo mňa hráča za 17,2M. Hoci som mal veľké obavy (a stále mám), že takáto suma musí tak chudobný klub s beznádejne nešikovným manažérom, akým Oleksovice nepochybne sú, zruinovať, on sa nedal a napriek mojej vôli urobil ponuku. Tak...modlime sa za neho
U tebe budou ceny vždy nekřesťanské, jinak by jsi nevydělal takový balík (leda bys je dával zdarma).Hippopotamus wrote:Nie, predal som mu iného hráča... Inak, cenu som dal 15,5, niekto ju ponúkol, ďalší ho prehodil na 16,3, potom PSko na 17,2. Takže možno cena nebola úplne nereálna, keď sa bili o neho 3 manažéri.mantel wrote:Neprodal jsi mu to LM, co jsi onehdá nabízel mi ? Ta cena mi přijde podobně nekřesťanská jako tehdy. Ale PS-ko je asi v balíku, když si to může dovolit. Anebo jsme (jsem) ho definitivně nasrali a jde vykoupit to nejlepší co na SP je, aby nám (mi) konečně zavřel hubu.Hippopotamus wrote:Tak tu verejne hlásim, že PSko kúpilo odo mňa hráča za 17,2M. Hoci som mal veľké obavy (a stále mám), že takáto suma musí tak chudobný klub s beznádejne nešikovným manažérom, akým Oleksovice nepochybne sú, zruinovať, on sa nedal a napriek mojej vôli urobil ponuku. Tak...modlime sa za neho
Btw. keby si chcel to LMko, stále je v ponuke
on s tím fakt furt počítáps2512 wrote:To mám na tu Pupajdiho Minci pro Háčkaře, ať to není až taková ostuda
NO jasně.....slovo šerifapupajdi13 wrote:on s tím fakt furt počítáps2512 wrote:To mám na tu Pupajdiho Minci pro Háčkaře, ať to není až taková ostuda![]()
Na to LMko koukam uz asi mesicHippopotamus wrote:Nie, predal som mu iného hráča... Inak, cenu som dal 15,5, niekto ju ponúkol, ďalší ho prehodil na 16,3, potom PSko na 17,2. Takže možno cena nebola úplne nereálna, keď sa bili o neho 3 manažéri.mantel wrote:Neprodal jsi mu to LM, co jsi onehdá nabízel mi ? Ta cena mi přijde podobně nekřesťanská jako tehdy. Ale PS-ko je asi v balíku, když si to může dovolit. Anebo jsme (jsem) ho definitivně nasrali a jde vykoupit to nejlepší co na SP je, aby nám (mi) konečně zavřel hubu.Hippopotamus wrote:Tak tu verejne hlásim, že PSko kúpilo odo mňa hráča za 17,2M. Hoci som mal veľké obavy (a stále mám), že takáto suma musí tak chudobný klub s beznádejne nešikovným manažérom, akým Oleksovice nepochybne sú, zruinovať, on sa nedal a napriek mojej vôli urobil ponuku. Tak...modlime sa za neho
Btw. keby si chcel to LMko, stále je v ponuke