Divize B

Moderator: Czech Moderators

Dajo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by Dajo »

24.kolo

FC Trabant : Tipsport 2-1 ( 1:0 ) 143:136
Poskočili sme už na štvrtú priečku , ale dlho sa tam neudržíme pretože na nás teraz čaká ťažké dvojkolo s tretím a potom doma privítame vedúci celok Meangreen. V týchto zápasoch teda dáme príležitosť mladým talentom a ideme sa na chvíľu venovať turnajom. Už o 14 00 hod privítame trnavského Georga a potom ideme k šutríkovi , to bude dnes naša priorita. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
palo

Post by palo »

Prohráváme na všech frontách... :cry:
Dvě ligové porážky v řadě (dnes ta očekávanější u prvního) znamenají pád na 7.místo.Včera jsem nakonec ligu upřednostnil zbytečně a díky tomu utrpěl potupnou porážku od péeska v ČSL a ještě vyletěl v Bubnu s tomkyczem... :? :roll:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:Prohráváme na všech frontách... :cry:
Dvě ligové porážky v řadě (dnes ta očekávanější u prvního) znamenají pád na 7.místo.Včera jsem nakonec ligu upřednostnil zbytečně a díky tomu utrpěl další porážku od péeska v ČSL a ještě vyletěl v Bubnu s tomkyczem... :? :roll:
tak je to správně :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

Dvě ligové porážky v řadě (dnes ta očekávanější u prvního) znamenají pád na 7.místo.Včera jsem nakonec ligu upřednostnil zbytečně a díky tomu utrpěl potupnou porážku od péeska v ČSL a ještě vyletěl v Bubnu s tomkyczem... :? :roll:
Všechno se dá pochopit, ale prohra s péeskem je vždy neomluvitelná. Snad se příště podobných nepředložeností vyvaruješ. :mrgreen:
Big El

Post by Big El »

mantel wrote:
Všechno se dá pochopit, ale prohra s péeskem je vždy neomluvitelná. Snad se příště podobných nepředložeností vyvaruješ. :mrgreen:
Tak, tak. To je ještě horší, než moje faux pas s trenérem :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Dajo

Post by Dajo »

25.kolo

Catia Marques : FC Trabant 3-2 ( 1:0 ) 141:127
Tak v Portugalsku sme vôbec nebojovali a preto prehra neprekvapuje. 8)
Našu pozornosť sme včera venovali turnajom a tam sa nám darilo na 100%. Najskôr k nám prišiel odovzdať body George z FK Trnava ( Milko cup ) a potom sme vydreli postup v perle u šutríka . A úplný vrchol včerajšieho dňa bolo, že sa nám podaril náš najdrahší transfer v histórii našeho klubu za 18,9 M . Predaj tohoto hráča nám poriadne naplnil našu skromnú kasičku. :P Kúpili sme ho za 10 mega ( nemal vytrénovanú iba výdrž a tú potom dal na 100% ) a o 3 týždne sme ho strelili za už spomínaných 18,9 mega. Super sa nám včera darilo. :wink:
PS: to len tak na okraj,aby reč nestála. :mrgreen:
Dajo
FK Laugaricio
palo

Post by palo »

Závěrečná část sezóny nás zastihla totálně mimo formu.Třetí porážka v řadě znamená strmý pád ze čtvrté na devátou příčku.Začínal jsem si dělat zálusk na honorované pozice,ale přišlo rychlé vystřízlivění.Každopádně ještě zkusíme kousat...
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Dajo wrote:25.kolo

Catia Marques : FC Trabant 3-2 ( 1:0 ) 141:127
Tak v Portugalsku sme vôbec nebojovali a preto prehra neprekvapuje. 8)
Našu pozornosť sme včera venovali turnajom a tam sa nám darilo na 100%. Najskôr k nám prišiel odovzdať body George z FK Trnava ( Milko cup ) a potom sme vydreli postup v perle u šutríka . A úplný vrchol včerajšieho dňa bolo, že sa nám podaril náš najdrahší transfer v histórii našeho klubu za 18,9 M . Predaj tohoto hráča nám poriadne naplnil našu skromnú kasičku. :P Kúpili sme ho za 10 mega ( nemal vytrénovanú iba výdrž a tú potom dal na 100% ) a o 3 týždne sme ho strelili za už spomínaných 18,9 mega. Super sa nám včera darilo. :wink:
PS: to len tak na okraj,aby reč nestála. :mrgreen:
Dobrej kšeftík :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
palo

Post by palo »

Konečně jsme protrhli tu schízu posledních dnů a vyhráli na hřišti FC Sampilione,týmu který šel v minulém kole přes nás a poskočili jsme na 7.příčku.Závěrečné tři zápasy budou pro nás ve znamení boje o 6.-9. místo.Budu se snažit vytěžit co nejvíc už z těžkého dvojzápasu rogiboys / Temosa Praha,na závěr hostíme přestavujícího Milka.Na rogiboys zřejmě padne trenér,tak při troše štěstí by ta šestka nakonec mohla i vyjít...
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

palo, to bych si toho trenéra nechal raději na turnaje, když ti jde vcelku o h...o :wink: teda pokud máš kde ho použít 8)
palo

Post by palo »

tomkycz wrote:palo, to bych si toho trenéra nechal raději na turnaje, když ti jde vcelku o h...o :wink: teda pokud máš kde ho použít 8)
Tuto sezónu jsem všechno ostatní obětoval lize,tak už to dotáhnu dokonce,i když relativně nejde o nic. :wink:
Image
Dajo

Post by Dajo »

26.kolo

FC Trabant : FC Meangreen 2-4 ( 0:3 ) 130 : 147
To bolo KO v priamom prenose. :?

27.kolo

IFK Jednota Dlouhá Třebová : FC Trabant 1-9 ( 0:4 ) 69:128
Krásne výkony na B divíziu. :roll:
Last edited by Dajo on Sun Sep 30, 2012 8:25 pm, edited 1 time in total.
Dajo
FK Laugaricio
Milko

Post by Milko »

palo wrote:...na závěr hostíme přestavujícího Milka...padne trenér...
Tak, tak, Pali, ty vieš na koho sa treba sústrediť!!! Na toho najsilnejšieho... :mrgreen:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
palo

Post by palo »

Milko wrote:
palo wrote:...na závěr hostíme přestavujícího Milka...padne trenér...
Tak, tak, Pali, ty vieš na koho sa treba sústrediť!!! Na toho najsilnejšieho... :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: To by padl jedině kdybysme nevyhráli... :mrgreen:
Image
palo

Post by palo »

Výměna trenéra očekávaný efekt přinesla,i když jsem to zas málem prokoučoval,když jsem zůstal dost při zdi s agresivitou.Hrál jsem 65% s 6ti ŽK,belgán 75% s 8mi a ustál to.No ale tři body jsou doma a jdeme před něho.Zítra jedeme na Temosu,která dnes asi ztratila boj o postup,belgán má doma combat,který už to zřejmě naopak nepustí,ale hraje i o pohárek.Každopádně se to začíná jevit tak,že hůř než sedmí už neskončíme.
Stratovarius - rogiboys 3:2 (138:137)
souboj o postup: combat - AFC Temosa Praha 2:1 (149:142) - je mi trochu záhadou,jak jsme s combatem mohl 2x remizovat... :mrgreen:
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”