Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 12 - Pupajdi si kopne velké finále.

Post by palo »

tomkycz wrote:
ano, ano, ano. Klika jako prase nás posouvá dále !!!
A to jsem měl nastavenou původně jinou (slabší) sestavu aby bylo áčko ready na ligu.Ale večer jsem se splašil a celé to překopal,anžto už jsem prohrál a péeskem v ČSL a to mi stačilo... :wink: No ale dopadlo to jak to dopadlo... :roll:
Litomerice losers Club de Fotbal - Stratovarius 1:0 (140:140)
Image
Mazzy

Post by Mazzy »

Neuveritelna smule se me drzi. Tesne pred zapasem s Ickem jsem prisel o sveho klicoveho zaloznika. To nas vykon srazilo tak nejmene o 3%. Ale i tak Icko zaslouzene postupuje. Hodne stesti v dalsich bojich Icko.[/quote]

Náhradník zahrál výkon o 21 nižší? To ten, který hraje 70? Takže jsi přišel o záložníka, který čutá 91? Protože 3 body výkony týmu by měly odpovídat cca 21 bodům výkonu jednoho hráče...[/quote]

No asi jsem to trosicku precenil no. Budis mel bych tedy jen o bod vice. :mrgreen:
No Boost

Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Tak velké semifinále se blíží... Valcíři CV - PC Bonner již za chvíli. U Vacířů velká příprava, vypustili ligu na půdě vedoucího týmu FC Raffin, podepsali smlouvy s větší půlkou hráčů a jsou nadržený jako psi... zatím co u Bonnerů klídek, pohodička, jdeme z plného tréninku a rozehraný ligovou výhrou nad Oslíčky... tak uvidíme, která strategie bude úspěšnější, ale připravenost týmu u Valcířů bude asi rozhodující... ;-)
Last edited by PaTTTTrick on Thu Sep 27, 2012 2:23 pm, edited 1 time in total.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Bohužel jsem pracovně vytížen a ještě mimo domov tak pavouk a vše ostatní až v pondělí. :(
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:Tak velké semifinále se blíží... Valcíři CV - PC Bonner již za chvíli. U Vacířů velká příprava, vypustili ligu na půdě vedoucího týmu FC Raffin, podepsali smlouvy s větší půlkou hráčů a jsou nadržený jako psi... zatím co u Bonnerů klídek, pohodička, jdeme z plného tréninku a rozehraný ligovou výhrou nad Oslíčky... tak uvidíme, která strategie bude úspěšnější, ale připravenost týmu u Valcířů bude asi rozhodující... ;-)
Tak zápas byl překvapivě vyrovnaný, ale zaskvěl se golman hostů, který chytil Valcířskému snipperovi "Fernando Capitán Prada" hned dvě penalty ... Valcíři - PC Bonner 1:2 (výkony 145-144) ... zase jednou při nás stálo štěstíčko, děkuji CML 8)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tomkycz

Post by tomkycz »

PaTTTTrick wrote:Tak zápas byl překvapivě vyrovnaný, ale zaskvěl se golman hostů, který chytil Valcířskému snipperovi "Fernando Capitán Prada" hned dvě penalty ... Valcíři - PC Bonner 1:2 (výkony 145-144) ... zase jednou při nás stálo štěstíčko, děkuji CML 8)
hmm tak tomu říkám klika ( smůla ) :wink:
impossible

Post by impossible »

Mazzy wrote:
Big El wrote:No Boost - Mission Impossible 1:2 (131:135)

Mazzy vyřazen. 8)
Neuveritelna smule se me drzi. Tesne pred zapasem s Ickem jsem prisel o sveho klicoveho zaloznika. To nas vykon srazilo tak nejmene o 3%. Ale i tak Icko zaslouzene postupuje. Hodne stesti v dalsich bojich Icko.
Je to tam. Jdeme dal a mirime smerem k finalovemu zapasu proti Slechticum :twisted:
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

PaTTTTrick wrote:
PaTTTTrick wrote:Tak velké semifinále se blíží... Valcíři CV - PC Bonner již za chvíli. U Vacířů velká příprava, vypustili ligu na půdě vedoucího týmu FC Raffin, podepsali smlouvy s větší půlkou hráčů a jsou nadržený jako psi... zatím co u Bonnerů klídek, pohodička, jdeme z plného tréninku a rozehraný ligovou výhrou nad Oslíčky... tak uvidíme, která strategie bude úspěšnější, ale připravenost týmu u Valcířů bude asi rozhodující... ;-)
Tak zápas byl překvapivě vyrovnaný, ale zaskvěl se golman hostů, který chytil Valcířskému snipperovi "Fernando Capitán Prada" hned dvě penalty ... Valcíři - PC Bonner 1:2 (výkony 145-144) ... zase jednou při nás stálo štěstíčko, děkuji CML 8)
velkou přípravou bych to zrovna nenazval, smíš taková mobilizace :lol: ve středu jsem se vrátil z londýna, na bytě nešel internet takže jsem na Raffina neměl nastaveno a pak sem musel pár hráčům v práci upravit prodloužením smlouvy už dost spadlou morálku za ten týden a stejně to bylo zbytečný :) chci tím pádem vidět pohárek s Tvým jménem :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Mazzy

Post by Mazzy »

Velka gratulka Patrikovi a smula pro Papu. Ale musise trosicku pozmenit ten na tom uplnem vrcholu, jinak by nas to uz tak moc nebavilo. :mrgreen: :wink:
No Boost

Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Mazzy wrote:Velka gratulka Patrikovi a smula pro Papu. Ale musise trosicku pozmenit ten na tom uplnem vrcholu, jinak by nas to uz tak moc nebavilo. :mrgreen: :wink:
díky...

teprve ted jsem si všimnul, že Papa vyhrál poslední dva ročníky, tak to se budu extra snažit vyhrát, abych trofej po čtvrté za sebou udržel ve stejném okrese - CV vítězí :-)
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

tomkycz

Post by tomkycz »

impossible wrote:Je to tam. Jdeme dal a mirime smerem k finalovemu zapasu proti Slechticum :twisted:
na zápas už se těšíme, dnes se rozhodne, kdo půjde na Patricka. Asi poladím termínovku, abych v případě nečekaného postupu hrál s Patrickem až v nové sezóně. V pauze je šance na postup nulová... ale zase to nechci brzdit, takže... 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tomkycz wrote: Asi poladím termínovku, abych v případě nečekaného postupu hrál s Patrickem až v nové sezóně.
:roll:neblázni
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tomkycz wrote:
impossible wrote:Je to tam. Jdeme dal a mirime smerem k finalovemu zapasu proti Slechticum :twisted:
na zápas už se těšíme, dnes se rozhodne, kdo půjde na Patricka. Asi poladím termínovku, abych v případě nečekaného postupu hrál s Patrickem až v nové sezóně. V pauze je šance na postup nulová... ale zase to nechci brzdit, takže... 8)
já doufám, že v pauze budu ještě v poháru, takže podle mě je šance nyní vyšší :-)

A stačí už jedna brzda v Kalichu :roll:
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”