Tak zatim prubeh skupiny nadmiru prekvapujici. Je to za posledni tyden jedine svetelko, ktere jsem v SP zazil.

Moderator: Czech Moderators
Tomu hovorím kurva randomBig El wrote:1.SK Carl Kozojidky - Team Herbalife 8:1 (89:134)
.
El a pancovany alkoholHippopotamus wrote:Tomu hovorím kurva randomBig El wrote:1.SK Carl Kozojidky - Team Herbalife 8:1 (89:134)
.![]()
![]()
...nehovoriac o tom, že 8 gólov v tom zápase nik nedal, max.7
A to nehovorím o tom , že Kozojídky by v prípade remízy mali 4 body a ako by ma preskočili keď ja mám 12.Big El wrote:1.SK Carl Kozojidky - Team Herbalife 8:1 (89:134)
Kozojídky, které by i v případě remízy šly do průběžného vedení ve skupině, zápas nečekaně vypustily. Na druhé místo tak jdeme my a v případě výhry s Trnavou na našem hřišti budeme velmi blízko k postupu. Na druhou stranu - jakýkoli jiný výsledek, než výhra nám situaci značně zkomplikuje. No bude to v neděli těžké...
Ktovie, či aj náhodou neprechladol, keď behal po Petříne len s uterákom okolo pásaDajo wrote:A to nehovorím o tom , že Kozojídky by v prípade remízy mali 4 body a ako by ma preskočili keď ja mám 12.Big El wrote:1.SK Carl Kozojidky - Team Herbalife 8:1 (89:134)
Kozojídky, které by i v případě remízy šly do průběžného vedení ve skupině, zápas nečekaně vypustily. Na druhé místo tak jdeme my a v případě výhry s Trnavou na našem hřišti budeme velmi blízko k postupu. Na druhou stranu - jakýkoli jiný výsledek, než výhra nám situaci značně zkomplikuje. No bude to v neděli těžké...![]()
Veľa pančovaného alkoholu.
Za každý z tých 8 gólov by dostali jeden bod a vďaka nepochybne lepšiemu skóre by ťa predbehliDajo wrote:A to nehovorím o tom , že Kozojídky by v prípade remízy mali 4 body a ako by ma preskočili keď ja mám 12.Big El wrote:1.SK Carl Kozojidky - Team Herbalife 8:1 (89:134)
Kozojídky, které by i v případě remízy šly do průběžného vedení ve skupině, zápas nečekaně vypustily. Na druhé místo tak jdeme my a v případě výhry s Trnavou na našem hřišti budeme velmi blízko k postupu. Na druhou stranu - jakýkoli jiný výsledek, než výhra nám situaci značně zkomplikuje. No bude to v neděli těžké...![]()
Veľa pančovaného alkoholu.
No jo, no. Řízlo nás to pořádněHippopotamus wrote:Tomu hovorím kurva randomBig El wrote:1.SK Carl Kozojidky - Team Herbalife 8:1 (89:134)
.![]()
![]()
...nehovoriac o tom, že 8 gólov v tom zápase nik nedal, max.7
Když koukám na sebe, tak pořádně ani jednuDajo wrote:Ele,Ele...nepíš tie reporty keď máš pri sebe nejakú krásnu blondýnku veď vieš ,že my chlapi nevieme robiť dve veci naraz.
na 99% bude hrát to nej, jde o jediný pořádný zápas dne. Pokud půjde béčko, tak dobře připravenéimpossible wrote:Matts stars 3 - 2 Mission Impossible
Uvidime, jak se k poslednimu zapasu postavi Tomkycz, ktery uz nebude mit o co hrat(nepocitame-li čest)