uhrál jsem plichtičku,ale mohl jsem i vyhrát , ale zranění v zápase mě trochu shodilo dolu.
jinak - četl jsem ,že brzdíme turnaj...no nevím kdo to je,ale já určitě ne

Moderator: Czech Moderators
Bodik trosku s klikoupupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta... 0-0... rudá mašina
uhrál jsem plichtičku,ale mohl jsem i vyhrát , ale zranění v zápase mě trochu shodilo dolu.
jinak - četl jsem ,že brzdíme turnaj...no nevím kdo to je,ale já určitě ne
Mazzy je asi příbuznej randomu, jinak si nedokážu vysvětlit, že nás oba porazil při stejných výkonechpalo wrote:Stratovarius - No Boost 2:3 (141:141)
V tonto zápase jsem s částečným přispěním Randoma přišel o postupové šance.Mazzymu i léblíkovi gratuluju,byli tentokrát lepší...
No random je to jedine co mi jeste v SP drzi palce.léblík wrote:Mazzy je asi příbuznej randomu, jinak si nedokážu vysvětlit, že nás oba porazil při stejných výkonechpalo wrote:Stratovarius - No Boost 2:3 (141:141)
V tonto zápase jsem s částečným přispěním Randoma přišel o postupové šance.Mazzymu i léblíkovi gratuluju,byli tentokrát lepší...
Budme zodpovední,žiaden ťažký zápas nás v ten deň nečaká ,teda okrem spomínaneho zápasu s Elom .GeorgeTT wrote:Team Herbalife 0 - 0 FK TRNAVA (137:138)
Avizovaný útok na klubový rekord vyšiel presne podľa predstáv![]()
Remíza len vystupňovala napätie, kto postúpi ako druhý, kedže dvojtakt už má postup istý z 1. miesta. Teraz bude záležať na tom, ako sa Dajo postaví k poslednému zápasu proti Elovi. Ak ho vypustí... A to ešte nie je bez šance ani Karol...
MilanSLOVAKIA wrote:FC DAC 2 - 0 The Last Mohycan
výkony - 129 : 116
Anoooo Juhuuuu Huraaaaa Jooooo Supeeeeer sme prviiiiiiiiii. Podarilo sa nam neskutocne a tak v Milkovom pohari koncime po skupine na nadhernom 1. mieste ktore sme si nakoniec vybojovali aj s B - timom. On podal naozaj velmi pekny vykon a vdaka tomu sme vyhrali o dva goly a kedze aj nas konkurent vyhral tiez len o dva goly tak vdaka lepsiemu skore oslavujeme hlavne my. DAC tak papierove predpoklady znovu zakopal pod zem co je len a len dobre. Goly v zapase dali Arne Barta a Cyril Lesay.
Skupinova faza je teda uz za nami. Podla mna dopadla urcite na jednotku s hviezdickou. Spokojny som ako sa len da. 1. miesto a k tomu vykony co povali moji hraci hlavne od druhej polky je jedna basen pre nas tim. Usmev nam nemizne ani po tom ked sa pozeram na nasho pravdepodobneho supera a to FK TRNAVA alebo Team Herbalife. Obidva timy su kvalitne no sanca na postup pre nas urcite nie je na zahodenieTakze zatim dobreeee.
No upřímně s postupem moc nepočítám. Musel jsem vypustit předchozí zápas a ty body mi teď budou chybět. Na finalistu Mince si venku moc nevěřímMilko wrote: Skupina č. 4
Ut 9 Okt 2012 (10:00 CET) Litomerice losers Club de Fotbal ?? - ?? Mission Impossible
Ut 9 Okt 2012 (10:00 CET) Matts stars ?? - ?? Libo Team
- Íčkovi bod nemusí stačiť. Potrebuje u tomkycza vyhrať, aby mal postup vo vrecku. Rátame, že Libo zdolá Tottiho. Bude to zaujímavé...
jen semifinalista, takže můžeš být v klidu...impossible wrote:Na finalistu Mince
Finalista jo, ale s mým týmemtomkycz wrote:jen semifinalista, takže můžeš být v klidu...impossible wrote:Na finalistu Mince