Nebo Elovi

Moderator: Czech Moderators
A preto ponúkaš 10 mega za takého sráča?ps2512 wrote: Právě hledám hráče, kteří jsou opak manažera......mladí a dobří
To je tvoja starosť, mňa zaujíma výsledok, nie priebehps2512 wrote:Otazka: a kde mám vzít 30Mega?
Zde probíhají velice zajímavé nákupy takže koukám na nákup kvalitního hráče se můžu chystat cirka po třech letech hraní..ps2512 wrote:Otazka: a kde mám vzít 30Mega?
Nesmíš se řídit Hippem.....on je strašnej držgrešle....dá se koupit daleko levněji než od nějOctavia wrote:Zde probíhají velice zajímavé nákupy takže koukám na nákup kvalitního hráče se můžu chystat cirka po třech letech hraní..ps2512 wrote:Otazka: a kde mám vzít 30Mega?![]()
Ještě pro upřesnění.....tenhle nick nemá na SP, to má pro zmatení soupeřeléblík wrote:Jo, vyvaruj se obchodům s obchodníky. Hlavně s Hippem, to je strýček Skrblík v SP světě
To záleží, do akej kategórie manažérov sa radíš.Octavia wrote:Zde probíhají velice zajímavé nákupy takže koukám na nákup kvalitního hráče se můžu chystat cirka po třech letech hraní..ps2512 wrote:Otazka: a kde mám vzít 30Mega?![]()
Hippopotamus wrote: To záleží, do akej kategórie manažérov sa radíš.
Môžeš byť nemožný (ako PSko), taký sa k danej sume nedostane skrátka nikdy, nech robí, čo robí.
Môžeš byť šikovný, taký tú sumu nepotrebuje, pretože si podobných hráčov vytrénuje sám.
Môžeš byť nešikovný, taký toho hráča nepotrebuje, pretože je na neho zbytočne dobrý.
Môžeš byť cieľavedomý, taký nepotrebuje podobných hráčov, pretože chce lepších.
Môžeš byť kapitalistický hajzel (nebudem menovať príklad), ktorý si zarobí na podobného hráča za nejaké 3 týždne.
EDIT: Léblík, drž hubu
Ani nie. Myslím, že je to celkom rarita...maybach wrote:Je to normalni, ze se mi zrani za den 5 hracu? :/
Mě už se to stalo....4 zápasy 6 zraněnýchPaToM wrote:Ani nie. Myslím, že je to celkom rarita...maybach wrote:Je to normalni, ze se mi zrani za den 5 hracu? :/