Co také zaznělo při minulé Hujer Trophy:
Big El: Tak už to začíná? Už jsem tady a začínám klikat F5
PaToM: No, už sa to blíži... kľudne si tu klikaj, ja budem zatiaľ sledovať na SP, či sa pozvánka náhodou neobjaví tam.
tomkycz: už jsem přihlášenej takže můžete jít na pivo
mantel: dobrý pokus, ale nevyšel
impossible: Tady to vre
PaToM: Tak stiahni trošku plyn...
Milan SLOVAKIA: pripraveny som aj ja
Milan SLOVAKIA: este mi to nejde prihlasit zacinam byt nervozny
impossible: Palo, tak jak jsme se domluvili, nejdriv pozvanku me a za 30 vterin ostatnim
Milan SLOVAKIA: tak asi ako sme to planovali tak kvoli nam padol server
tomkycz: tak jedemeeee
mantel: a ted to začne
Milan SLOVAKIA: a jedeeeeeeem
mantel: seru na to, klikáme jak idioti a pan domácí se královsky baví
impossible: 1) Stratovarius D.17 - 2 2) Mission Impossible F.24 - 3 3) FC DAC E.1 - 4 4) FC Hostage E.67 - 1 5) Team Herbalife D.24 - 7 tak kdo z nas????
Milan SLOVAKIA: kolkaaaaty som? aaaaaa skoro ma slahlo ked som to uvidel
PaToM: Jóóóóóóóóóóóó! Je TO TAM!!!
Azor: DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CHUJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Big El: Sakra, to není možný. To musela být vteřinová bitva!!!!!! Tak Palo, jak to dopadlo?
mantel: blbě
palo: JE TO TADY !!! Hujerem tohoto ročníku Stratovarius Cupu se stává a dva týdny SPFA získává PaToM !!!
impossible: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Milan SLOVAKIA: tolko refreshov som nedal pocas celeho mojho zivota

takze som strasne zvedavy

Ale vazne ja ked som uvidel ten turnaj tak som sa zlakol
normalne
PaToM: Treba nabudúce rýchlejšie internety vybaviť chlapci...

A teraz ešte zistiť, kto alebo čo je Hujer...
tomkycz: fuuuuuuck...

zasraně zpomalenej internet v práci

ale byla to prdel
Big El: No, když jsem kliknul na seznam přihlášených, byl jsem psaný na 5.místě za PaToMem, Íčkem a Milanem (a Palem), ale teď jsem psaný na 11.místě... Takže jistý si jsem, že jsem v TOP 4. Ale jak to je přesně? Tak povídej, přeháněj
palo: druhé místo a 3 přáteláky získává Big El !!!
Milan SLOVAKIA: svinaaaaa ja som chcel byt prvy

ale SPFA ma drueh miesto teraz takze?
tomkycz: no a když ti v tom přijde částka za okamžitý přestup mimo soutěž, tak mě málem šlak trefil, ale mrknul jsem na částku
impossible: jsem si mel natrenovat jak vypada tabulka po tom co otevru zpravu, asi 0,5 vteriny jsem jezdil mysi po monitoru a to bylo ono

jinak jsem refreshoval od 18.13 jednou za sekundu. cili 12 minut krate 60 kliknuti...no kura, skoda pocitat
palo: dva přáteláky za 3.místo získává impossible!!!
Big El: To Íčko - no, můj net refreshoval jednou za tři sekundy a nechtěl jsem ho zahltit, tak jsem to víckrát nečinil. Dobře jsem věděl, kde bude tlačítko "Přihlásit", ale pak jsem zazmatkoval, kde se potvrzuje "Ano" - tam mě asi PaToM udělal. Nicméně cíl byl být buď první, nebo druhý za PaToMem, který to SPFAčko nechce
Milan SLOVAKIA: fuuuuuuj to neplati chcem nove prihlasovanie

Ale nie PaToM gratulujem k prvemu miestu
PaToM: Ako som už pred súbojom avizoval, svoju výhru venujem druhému v poradí, s ktorým si tú jeho výhru vymením, pretože ako moderátor fóra mám SPFA zadarmo. Hlavne som chcel zažiť tú prdel pri stláčaní refreshu (nikdy som ho ešte nestláčal 10 minút v kuse

) a to napätie.
Takže ďakujem, palo, bolo to super! A je super pocit vyhrať! (Na odmene nezáleží.)

... a ďakujem aj ostatným, čo sa zapojili. Rád si dám odvetu budúci ročník.
Hippotamus: Že ja sa o týchto srandičkách dozvedám vždy, až keď je po nich
Tak to jen pro připomenutí,jaká tady začátkem června vládla při Hujerovi atmosféra...
Věřím,že ve středu se zas zúčastníte v hojném počtu !!!