Teda tady je dneska legrace
Je pravda, že to může zavánět protekcionismem, ale: jak ze všeho vyplynulo, byla to pupajdího iniciativa a předpokládám, že kdyby měl stejnou iniciativu kdokoli ze zde křičících - hm, jaké použít slovo no, řekněme - manažerů a napsal Pupajdímu: "Hoj, mám v úmyslu to a ono a chtěl bych pro tu prdel změnit název týmu... Šlo by to?" Tak by ho Pupča jistě neodmítl. To, kolik práce šerifové odvádí asi tady většina z nás neví, pokud s nimi přímo osobně nemluví - vím, že to opakuju už po x-té, ale nedá mi to - já osobně to vím od exšerifa a exmanažera Winterse. A je to každodenní dřina, za kterou nikdo z nás neřekne "Díky". Plus když k tomu přičtu to, kolik různých problémů hasil, když došlo k nějakým banům a problémům, když vezmu v potaz to, že se zasadil o to, že když někdo hlídá druhému tým a hrají stejný tur, tak nedostane pokutu -
Léblíku, když Ti Tomkyč hlídal tým - hráli jste nějaký společný tur? - a dostal jsi za to 400 litrů flastr? Já jo. Před pár lety...
No zkrátka - když tohle všechno sečtu, tak by všichni zde křičící měli držet hubu a pokud ji náhodou otevřou, tak by z ní měli vypustit pouze čtyři písmena D-Í-K-Y
Navíc - ty důvody tady už pupajdí osvětlil. Víte co? Pojďme se dohodnout - já nebudu dělat do Spamer Cupu komenty a nic navíc, Pupajdí v Minci taky ne, Palo nebude ve svým turu dělat ty úžasný statistiky, Mrakyč nebude dělat turnaj pro 64 manažerů a necháme jenom onula cup a ABC s komentáři, které jsou při vší úctě naprosto nudné. A za chvíli tady bude Azor s Frenkiem, Léblíkem a možná Hippem trpět samomluvou...