jsem si říkal že to není jen taktomkycz wrote:
jen jsem tě chtěl popíchnout, aby ses přihlásil, když už je tam i Patom, tak jsem tě šoupnul mezi manažery

Moderator: Czech Moderators
jsem si říkal že to není jen taktomkycz wrote:
jen jsem tě chtěl popíchnout, aby ses přihlásil, když už je tam i Patom, tak jsem tě šoupnul mezi manažery
To bych poprvé udal tým z SP jako podvodnýpalo wrote:![]()
![]()
![]()
V tom případě bych prosil změnu na A divizní tým Stratovarius a Áčkař palo...![]()
(to by péesko sedl na prdel)
To bys neudělal...ps2512 wrote:To bych poprvé udal tým z SP jako podvodnýpalo wrote:![]()
![]()
![]()
V tom případě bych prosil změnu na A divizní tým Stratovarius a Áčkař palo...![]()
pravda já tam ještě nejsem,ale díky tobě budu mít 16.10. volnotomkycz wrote:více takto odvážných jinochů, ať to tam není samej Patrick, Mantel, Papa Buba, Oliwa, Oslíček, Léblik, Péesko, FrenkiePaToM wrote:...som sa omylom prihlásil aj do léblíkovho turnaja....
Tak jak ty jsi mi poslat tu soukromou zprávupalo wrote:To bys neudělal...ps2512 wrote:To bych poprvé udal tým z SP jako podvodnýpalo wrote:![]()
![]()
![]()
není začoliwapol wrote:pravda já tam ještě nejsem,ale díky tobě budu mít 16.10. volnotomkycz wrote:více takto odvážných jinochů, ať to tam není samej Patrick, Mantel, Papa Buba, Oliwa, Oslíček, Léblik, Péesko, FrenkiePaToM wrote:...som sa omylom prihlásil aj do léblíkovho turnaja....
á pán se rozhodl sbírat SPFA kde se to jen dámantel wrote:SPFA dorazilo, děkujeme odesílateli za jeho poslání a stejně tak i Patomovi, že se věnuje bohulibé moderátorské činnosti na foru, čímž mi jeho těžce vydřená výhra spadla do klína. Kluci díky vám oběma
Nielen SPFA, aj borovička zo Slovenska už dorazilatomkycz wrote:á pán se rozhodl sbírat SPFA kde se to jen dámantel wrote:SPFA dorazilo, děkujeme odesílateli za jeho poslání a stejně tak i Patomovi, že se věnuje bohulibé moderátorské činnosti na foru, čímž mi jeho těžce vydřená výhra spadla do klína. Kluci díky vám oběma
Je třeba hrabat, dokud jsou výsledky.GeorgeTT wrote:Nielen SPFA, aj borovička zo Slovenska už dorazilatomkycz wrote:á pán se rozhodl sbírat SPFA kde se to jen dámantel wrote:SPFA dorazilo, děkujeme odesílateli za jeho poslání a stejně tak i Patomovi, že se věnuje bohulibé moderátorské činnosti na foru, čímž mi jeho těžce vydřená výhra spadla do klína. Kluci díky vám oběma
To máš smůlu, ale zato Tě neminula nominace do týmu snů - viz Spamer Cup.impossible wrote:Hujer ze me letos nebude. Co takhle trofej pro 32. v poradi? Plha trofej pro ty pomalejsi by nebyla na skodu![]()
Poslechni si písničku Money, Money, Money od ABBY, snad Tě uklidníMilko wrote:Ako sa snažím, tak sa snažím, ale táto formulka "Nemáte dosť peňazí na tento pohár. Môžte naň minúť iba 12,5% vášho rozpočtu." má začína neskutočne srať
Azor wrote:Poslechni si písničku Money, Money, Money od ABBY, snad Tě uklidníMilko wrote:Ako sa snažím, tak sa snažím, ale táto formulka "Nemáte dosť peňazí na tento pohár. Môžte naň minúť iba 12,5% vášho rozpočtu." má začína neskutočne srať![]()
Som kľudnejší, ale kua, ja som chcel tento ročník vyhrať...Azor wrote:Poslechni si písničku Money, Money, Money od ABBY, snad Tě uklidníMilko wrote:Ako sa snažím, tak sa snažím, ale táto formulka "Nemáte dosť peňazí na tento pohár. Môžte naň minúť iba 12,5% vášho rozpočtu." má začína neskutočne srať![]()