To nechápu v čem?impossible wrote:Manteli, nechcete s Peeskem zalozit nove tymy i vy? Myslim, ze by vam (i nam ostatnim)to prospelo

Moderator: Czech Moderators
To nechápu v čem?impossible wrote:Manteli, nechcete s Peeskem zalozit nove tymy i vy? Myslim, ze by vam (i nam ostatnim)to prospelo
Mas tym na hovno a mohl bys zacit s cistym stitem.ps2512 wrote:To nechápu v čem?impossible wrote:Manteli, nechcete s Peeskem zalozit nove tymy i vy? Myslim, ze by vam (i nam ostatnim)to prospelo
Zbytecnost, zacnes kseftarit.ps2512 wrote:chyběl by mi můj stadionek
Mě se to týká taky ten tým na hovno ?impossible wrote:Mas tym na hovno a mohl bys zacit s cistym stitem.ps2512 wrote:To nechápu v čem?impossible wrote:Manteli, nechcete s Peeskem zalozit nove tymy i vy? Myslim, ze by vam (i nam ostatnim)to prospelo
napsalo ti to nějakou zprávu ohledně tvé nabídky, byla zrušena, přestup byl zrušen.....nebo něco takovýho?werule wrote:je mozne aby hrac na ktoreho mam najvysiu ponuku zmizol?bol to CF mal som ponuku na 7.5M vek 21 meno neviem presne ale nejako takto Roy Stasis a bol to belgican fakt nechapem ale uz sa mi to raz stalo tak sa spytam ci to je mozne
mohla mu vypršet smlouva ve stávajícím týmu, hráč v takovém případě snad skončí, popř. je na trhu zdarma, což není, to jsem koukal...werule wrote:nie vcera vecer som pozeral na ponuky este tam bol dnes rano uz nie fakt nechapem hrajem SP uz skoro 3 roky takze viem ako to chodi zo spravami
Pokud hráč na trhu uteče po konci smlouvy a je na něm podaná nabídka, tak ti dojde hláška, že opustil klub, ale vaše nabídka zůstává v platnosti či tak nějak. Pak většinou skočí u nějakého magora co mu dá 70000 plattomkycz wrote:mohla mu vypršet smlouva ve stávajícím týmu, hráč v takovém případě snad skončí, popř. je na trhu zdarma, což není, to jsem koukal...werule wrote:nie vcera vecer som pozeral na ponuky este tam bol dnes rano uz nie fakt nechapem hrajem SP uz skoro 3 roky takze viem ako to chodi zo spravami
Super v konkurzu vypadávám v prvním kole ...B-)jonY.h wrote:... .
PS: jen ať to neni např. 3 dny starý "nováček"DÍKY!!!
Toho 15.10., kdy by se klub měl převzít na zástup už to budeš hrát týden a tak postupuješ o dalšího kola.Octavian wrote:Super v konkurzu vypadávám v prvním kole ...B-)jonY.h wrote:... .
PS: jen ať to neni např. 3 dny starý "nováček"DÍKY!!!
Super..to jsem nečekal..kopeckar wrote:Toho 15.10., kdy by se klub měl převzít na zástup už to budeš hrát týden a tak postupuješ o dalšího kola.