142 - 134

Bojoval jsem o vítězství ve skupině ale touhle krásnou remízou jdu až z druhýho místa dál proti tomkyczovi.
Moderator: Czech Moderators
proti mě ne, proti mazzymuoliwapol wrote:ACS Pardubice 0 - 0 Wellweak
142 - 134![]()
Bojoval jsem o vítězství ve skupině ale touhle krásnou remízou jdu až z druhýho místa dál proti tomkyczovi.
tomkycz wrote:proti mě ne, proti mazzymuoliwapol wrote:ACS Pardubice 0 - 0 Wellweak
142 - 134![]()
Bojoval jsem o vítězství ve skupině ale touhle krásnou remízou jdu až z druhýho místa dál proti tomkyczovi.a jelikož by tě v případě vítězství ve skupině čekal léblik, tak tě to nemusí tolik mrzet
Takže Tě nečeká žádný těžký zápas.Dajo wrote: Budme zodpovední,žiaden ťažký zápas nás v ten deň nečaká ,teda okrem spomínaneho zápasu s Elom .
i my jsme s výkonem béčka spokojeniimpossible wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 2 Mission Impossible 142 - 142
Poctiva remiza, ktera stacila k postupu
A mužstvo nepôjde ale......B-čko a C-čko by malo stačiť.Big El wrote: George: No, remíza sice byla nakonec šťastná pro mě, ale přesto je "výhrou" spíš pro Tebe, než pro mě. Já se zaměřuju na to zkusit s Dajem ukopat plichtu a doufat, že mi to na skóre bude stačit...
jj Oliwko uz je to tak. Opetovne se setkavame ve vyrazovaku a abych ti pravdu rekl, nemam z to ho moc velkou radost.oliwapol wrote:tomkycz wrote:proti mě ne, proti mazzymuoliwapol wrote:ACS Pardubice 0 - 0 Wellweak
142 - 134![]()
Bojoval jsem o vítězství ve skupině ale touhle krásnou remízou jdu až z druhýho místa dál proti tomkyczovi.a jelikož by tě v případě vítězství ve skupině čekal léblik, tak tě to nemusí tolik mrzet
fakt že jo,sem se seknul o skupinu
tak to je vazne skodaGeorgeTT wrote:FK TRNAVA 1 - 2 1.SK Carl Kozojidky
131:131
Vydrbaný sku...ný random... čo dodať? Nakoniec sme skončili pred play-off aj ja, aj El... Kde sa dvaja bijú, tretí víťazí, ako píše El...![]()
Protiskupinu vyhral Milan, to by bol superzápas v Dunajskej Strede...