Sokol Cejc wrote: Mě trochu ano...Ještě Ti tam chybí pasáž o tom jak máš přestárlý kádr, nulu na kontě a na trhu žádné potenciální posily
Ano, jak to víš? Ale náhodou teď mám 5 mega, kdyby byly nějaké posily na trhu, tak bych je hned koupil. A teď sem se dočetl v palově turnaji, že jeden můj hráč má cenu skoro 6M, tak to ho hned musím prodat, jestli to je pravda. Pak bych měl 11M a za to jde nakoupit tým na boj o medaili v áčku (škoda, že teď teda spadnu).
Oslíčku, děkuji za důvěru, ale je vidět, že ses na můj tým ani nepodíval ... věkový průměr 30,67 let mě moc do pozice proražení v SP poháru nestaví. Spíše do boje o udržení
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Tak jsem si letos poprvé v divizi A nedělal detailní analýzu všech týmů. Nějak se mi do ní nechce. A myslím, že se bez ní asi i obejdu úplně. V lize to na žádný větší úspěch nevypadá, třetí místo vidím jen ve velice růžových snech a přiznám se, že zopakovat loňský senzační flek mě ani moc neláká. Možná spíš zkusit něco v Hernán cupu, který jsem zatím naostro hrál jen 1x. Zatím to nechávám koňovi a uvidíme po prvních kolech, zda přece jen nakonec nebude liga prioritou číslo 1. Hodně štestí všem Čechům a Slovákovi, bylo by fajn, kdyby se dokázali všichni letos vyhnout setupu.
me_dinamo je trapnej uz s tim randomem...(tiskovka)
a rek bych ze raffin to asi dela proti rumun, nebo nevim proc se dneska nazvy tech jejich tiskovek tak podobaj
frankie_doparoma wrote:me_dinamo je trapnej uz s tim randomem...(tiskovka)
a rek bych ze raffin to asi dela proti rumun, nebo nevim proc se dneska nazvy tech jejich tiskovek tak podobaj
divadlo na fidlovačce pro velký uspěch hraje své královské představení i letos....škoda že už na mě nezbyl lístek.
No podle loňské komunikace chtěl letos Raffin končit, nicméně žádný výprodej se nekoná. Tipnul bych to na pár zápasů zahraných naplno a zbytek vypuštěný, můžeme udělat tipovací soutěž proti komu to bude.
mantel wrote:No podle loňské komunikace chtěl letos Raffin končit, nicméně žádný výprodej se nekoná. Tipnul bych to na pár zápasů zahraných naplno a zbytek vypuštěný, můžeme udělat tipovací soutěž proti komu to bude.