Palo naaaadherne statistiky Teraz sa mi bude neskutocne krasne spinkat po ich prezreni Fakt uzas
Tolko veci som zistil o mojom time o ktorych som nemal ani najmensieho tusenia
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
Už to chcelo zmenu a tak trošku aby tam bolo aj mesto.
Ale z Elnina mi zase naskakujú zimomriavky, pripomenulo mi to moje začiatky keď som sa Elninu vyhýbal v pohároch kde sa len dalo . Držím palce s novým ( staronovým ) názvom.
Už to chcelo zmenu a tak trošku aby tam bolo aj mesto.
Ale z Elnina mi zase naskakujú zimomriavky, pripomenulo mi to moje začiatky keď som sa Elninu vyhýbal v pohároch kde sa len dalo . Držím palce s novým ( staronovým ) názvom.
Ha!!! Tak první úspěch naší změny týmu. Soupeři se nás začínají bát
pupajdi13 wrote:
Mazzy - tohohle soupeře vůbec nemám zmapovaného , vím akorát že tu taky dělá svuj turnaj,na který mě ale nezve ...... čili si soupeře musím prověřit.
Pupajdi omlouvam se, ze jsem te dosud do Pohody nepozval,
Nicmene znam te z Bubnu a vim, ze jsi velmi kvalitni manager.
Máš nějaký problémy na SP že tak podlízáš?
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
So žrebom u nás vládne spokojnosť , v skupine máme známe mená Milana, Kostera a Azora.
Povinnosť a ligová príslušnosť nám velí túto skupinu vyhrať , ale nebude to také ľahké pretože sa budeme musieť posnažiť aj v lige niečo uhrať aby sme nevypadli a to môžu naši súperi ľahko využiť. V protiskupine toho veľmi nešpekuľujeme , počítame s tým , že tam budú postupujúci Oliwa a Kotrlík , obaja A-čkari a tak cieľ je skromný....stačí postúpiť.
Tak skupina to není lehká, ale i my máme cíl vyhrát tuto skupinu. Tak uvidíme kdo se bude smát poslední