tomkycz wrote:já mám v týmu samé homosexuály, právě pro tyto případyRaduuza wrote:když jsi chtěl, abych někoho rozptylovala, měli to být spíš soupeřovi hráči, pak bys třeba dopadl líp![]()

Moderator: Czech Moderators
tomkycz wrote:já mám v týmu samé homosexuály, právě pro tyto případyRaduuza wrote:když jsi chtěl, abych někoho rozptylovala, měli to být spíš soupeřovi hráči, pak bys třeba dopadl líp![]()
Připadlo mi že bylo na tuto roční dobu nějaké teplo.tomkycz wrote:já mám v týmu samé homosexuály, právě pro tyto případyRaduuza wrote:když jsi chtěl, abych někoho rozptylovala, měli to být spíš soupeřovi hráči, pak bys třeba dopadl líp![]()
Hezkej zápas....náš cíl byl neprohrát, čili spokojennost je i na naší straně , gol dal nakonec hráč ,kterého jsem stavět uplně nechtěl z jistých důvodů (přísně tajné) , ale nakonec se odměnil golem.tomkycz wrote:FC Letenská šlechta 1 - 1 Litomerice losers Club de Fotbal
solidní výkony, pěknej zápas, počací na ho.no, k výhře máme pořád stejně daleko, takže asi vše tak jak má býtmy jsme s remízou určitě spokojeni víc než pupajdí
![]()
ještě doplním: výkony: 142:142, ČK: 0:1 ( 80´), rozhodčí přísnost 86, týmová agresivita: 90:100.
Pokud vím tak se hraje v sobotu a do pondělí času dost tak k čemu pokoj?Raduuza wrote:a můžu soukromej pokoj nebo budeme bydlet všichni společně?
no je pravda že my s pupajdím tě nemáme kým ohrozit, škoda...mrakoplas44 wrote: že jeho patnáct gólů stačilo na první místo v tabulce střelců.
Gratuluji.
nene pro tebe rezervuji pokoj s naším homosexuálním týmemRaduuza wrote:a můžu soukromej pokoj nebo budeme bydlet všichni společně?
tomkycz wrote:no je pravda že my s pupajdím tě nemáme kým ohrozit, škoda...mrakoplas44 wrote: že jeho patnáct gólů stačilo na první místo v tabulce střelců.
Gratuluji.
nene pro tebe rezervuji pokoj s naším homosexuálním týmemRaduuza wrote:a můžu soukromej pokoj nebo budeme bydlet všichni společně?
spíš abys to ustála tyRaduuza wrote:hihi to je teda pro mě velká pocta, jen aby to hošánci ustáli![]()