tomkycz wrote:já mám v týmu samé homosexuály, právě pro tyto případyRaduuza wrote:když jsi chtěl, abych někoho rozptylovala, měli to být spíš soupeřovi hráči, pak bys třeba dopadl líp![]()
Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
Re: OPB 12 - tomkycz - pupajdi - středa a sobota v 10:00

-
mrakoplas44
- Member of the Soccer Project Association
Připadlo mi že bylo na tuto roční dobu nějaké teplo.tomkycz wrote:já mám v týmu samé homosexuály, právě pro tyto případyRaduuza wrote:když jsi chtěl, abych někoho rozptylovala, měli to být spíš soupeřovi hráči, pak bys třeba dopadl líp![]()
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-
pupajdi13
Hezkej zápas....náš cíl byl neprohrát, čili spokojennost je i na naší straně , gol dal nakonec hráč ,kterého jsem stavět uplně nechtěl z jistých důvodů (přísně tajné) , ale nakonec se odměnil golem.tomkycz wrote:FC Letenská šlechta 1 - 1 Litomerice losers Club de Fotbal
solidní výkony, pěknej zápas, počací na ho.no, k výhře máme pořád stejně daleko, takže asi vše tak jak má býtmy jsme s remízou určitě spokojeni víc než pupajdí
![]()
ještě doplním: výkony: 142:142, ČK: 0:1 ( 80´), rozhodčí přísnost 86, týmová agresivita: 90:100.
Před odvetou máme stále šanci,což je supr , ale výhoda už bude na jiných kopačkách
Doufám,že i v Litoměřicích se najde VIP lože pro Radůůzku a ostatní gladiátory
Jistota také už je,že se rozhodne v sobotu, žádný třetí zápas po tomto výsledku nepřichází v uvahu...což je taky fajn
V sobotu v Litoměřicích se po zápase hodlám s Vámi všemi zlít ,ať už to dopadne jakkoliv ...takže to bude chtít od Tomkyče i nějaké to ubytovaní šefnout
a můžu soukromej pokoj nebo budeme bydlet všichni společně? 

-
mrakoplas44
Pokud vím tak se hraje v sobotu a do pondělí času dost tak k čemu pokoj?Raduuza wrote:a můžu soukromej pokoj nebo budeme bydlet všichni společně?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
mrakoplas44

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
mrakoplas44
Doufám že až se bude předávat pohárek pro nejlepšího střelce bude noční pták ještě člen našeho týmu.
Už je nějaký čas na přestupové listině a nabídky se jen hrnou. Do týmu přišel na vánoce roku 2010 a od té doby patří k oporám týmu.
Těžko se s ním budeme loučit, ale zaslouží si kopnout v nějakém kvalitnějším týmu a který to bude to necháme na něm. Proto jsem rád že jeho patnáct gólů stačilo na první místo v tabulce střelců.
Gratuluji.
Už je nějaký čas na přestupové listině a nabídky se jen hrnou. Do týmu přišel na vánoce roku 2010 a od té doby patří k oporám týmu.
Těžko se s ním budeme loučit, ale zaslouží si kopnout v nějakém kvalitnějším týmu a který to bude to necháme na něm. Proto jsem rád že jeho patnáct gólů stačilo na první místo v tabulce střelců.
Gratuluji.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
tomkycz
no je pravda že my s pupajdím tě nemáme kým ohrozit, škoda...mrakoplas44 wrote: že jeho patnáct gólů stačilo na první místo v tabulce střelců.
Gratuluji.
nene pro tebe rezervuji pokoj s naším homosexuálním týmemRaduuza wrote:a můžu soukromej pokoj nebo budeme bydlet všichni společně?
tomkycz wrote:no je pravda že my s pupajdím tě nemáme kým ohrozit, škoda...mrakoplas44 wrote: že jeho patnáct gólů stačilo na první místo v tabulce střelců.
Gratuluji.
nene pro tebe rezervuji pokoj s naším homosexuálním týmemRaduuza wrote:a můžu soukromej pokoj nebo budeme bydlet všichni společně?
hihi to je teda pro mě velká pocta, jen aby to hošánci ustáli

-
tomkycz
spíš abys to ustála tyRaduuza wrote:hihi to je teda pro mě velká pocta, jen aby to hošánci ustáli![]()
Praha se již chystá na zítřejší výlet do Litoměřic, abychom podpořili našeho favorita PUPAJDÍHO. Přivezeme sebou nikoliv roztleskávačky, jak by každý čekal, ale roztleskávače, abychom trošku vyvedli z rovnováhy domácí mužstvo buzíků
V našem kotli samozřejmě očekáváme kompletní LG a s takovýmto fanklubem SI JEDEME PRO VÝHRU!!!!!!

Hlídací a detektivní kancelář Azula oznamuje, že po zápase ve 22h, jsou všichni hráči A-týmu Litomerice losers Club de Fotbal v naprostém pořádku a připraveni bojovat o Prokoplej Buben. Jedna z možných překážek, fyzioterapeut Guillermo Soler byl důrazně požádán, aby se žádný z hochů během 10h, co zbývá do utkání, nezranil ani jeden hráč. Soler, horlivě přikyvoval, neb měl nůž pod krkem a hrozbu, že když by se některému hráči něco stalo, tak by si ho v budoucnu našli naši pochopové a zmlátili ho do černa.
Bohužel, druhá překážka, Pan Random, nebyla nalezena ani na trvalém bydlišti, ani na přechodném. Nicméně naši detektivové po něm pátrají a garantují odměnu jednoho EURA, pokud někdo řekne kde se Pan Random nachází
Tak a to je konec pohádky
nicméně tomkyčovi hoši jsou kompletně v pořádku, tudíž snad se už nic nezvrtne a v 10h poputuje 12. Prokoplej Buben do Litoměřic 
Bohužel, druhá překážka, Pan Random, nebyla nalezena ani na trvalém bydlišti, ani na přechodném. Nicméně naši detektivové po něm pátrají a garantují odměnu jednoho EURA, pokud někdo řekne kde se Pan Random nachází
Tak a to je konec pohádky
-
ps2512
Random (veslo) se momentálně nachází u Mantela 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
mrakoplas44
Tak už jsem dorazil na stadion a napjatě čekám jak to dnes dopadne. Máme trochu mlhu, doufám že to není z toho alkoholu co tu piju. 
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
Mazzy
Jiz tu take okounim a hledam si vhode mistecko. Nicmene je tu opravdu narvano.