No jo - třikrát si tu psal o pozvánku a pak se nepřihlásil...acskncl wrote: Tipuju ze z ceskej tymu bude mit nejhodnotnejsi soupisku zde nehrajici Mccgrady a celkove asi United

Moderator: Czech Moderators
No jo - třikrát si tu psal o pozvánku a pak se nepřihlásil...acskncl wrote: Tipuju ze z ceskej tymu bude mit nejhodnotnejsi soupisku zde nehrajici Mccgrady a celkove asi United
Njpalo wrote:No jo - třikrát si tu psal o pozvánku a pak se nepřihlásil...acskncl wrote: Tipuju ze z ceskej tymu bude mit nejhodnotnejsi soupisku zde nehrajici Mccgrady a celkove asi United
To taky nebyla výtka na Tebe,to jsem psal o tom Mccgradym...acskncl wrote:Njpalo wrote:No jo - třikrát si tu psal o pozvánku a pak se nepřihlásil...acskncl wrote: Tipuju ze z ceskej tymu bude mit nejhodnotnejsi soupisku zde nehrajici Mccgrady a celkove asi UnitedVolno bude az v utery. Prvne sem poradne kopal v Hernan cupu a tak na ukor toho sem musel mit konec rocniku vyblokovanej a tak jinde uz cekam asi 2 tydny na finale
Teda volno muze byt i zitra odpoledne![]()
Proste mam na tvuj turnaj v posledni dobe nejakou smulu.
Tak na zaciatok. Konecne som dostal skupinu ktora zijeAzor wrote:Tak skupina to není lehká, ale i my máme cíl vyhrát tuto skupinu. Tak uvidíme kdo se bude smát posledníDajo wrote:2.skupina
1 FC DAC
2 FK Laugaricio
3 Wellweak
4 Baníček
So žrebom u nás vládne spokojnosť , v skupine máme známe mená Milana, Kostera a Azora.![]()
Povinnosť a ligová príslušnosť nám velí túto skupinu vyhrať , ale nebude to také ľahké pretože sa budeme musieť posnažiť aj v lige niečo uhrať aby sme nevypadli a to môžu naši súperi ľahko využiť. V protiskupine toho veľmi nešpekuľujeme , počítame s tým , že tam budú postupujúci Oliwa a Kotrlík , obaja A-čkari a tak cieľ je skromný....stačí postúpiť.![]()
Docela me znepokojili vase vykony kluci. Myslim, ze budu hrat treti housle mezi vami.frankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko 0 - 0 FC Letenská šlechta
142 : 140
z my strany lehce prokaucovanej match, jsem si rikal ze pupajdi uz nabral dech a tak s moji mizernou naladou v tymu urcite nebudu mit lepsi vykon, tak jsem betonoval o106....
skoda, kdybych nebyl posranej a vsadil na ofenzivu, mozna jsem mohl ted slavit tri body...
No to jsi trefil,žes to prokaučoval, já si jel pro porážku , se zaplou VDP jsem ani nic jinýho nečekal....plusovej bod vezufrankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko 0 - 0 FC Letenská šlechta
142 : 140
z my strany lehce prokaucovanej match, jsem si rikal ze pupajdi uz nabral dech a tak s moji mizernou naladou v tymu urcite nebudu mit lepsi vykon, tak jsem betonoval o106....
skoda, kdybych nebyl posranej a vsadil na ofenzivu, mozna jsem mohl ted slavit tri body...
já myslel,že si věříš za všech okolnostífrankie_doparoma wrote:no ja si proste neverim kdyz mi nalada zacina cislovkou sest
do priste na tom zapracuju
To si nech na finále...frankie_doparoma wrote:jsem realista, v tomhle pripade neinformovany realista![]()
jsem si to ted pocital a jestli bs.com nelze, tak kdyby nalada bylo na 100 mohl jsem te hezky pekne sejmout vykonem 150 :p