Hustý cotosa_CZ wrote: Počkej - to si jako Mantel nedojede od chacharů na Letnou pro životní úlovek, jo

Moderator: Czech Moderators
Hustý cotosa_CZ wrote: Počkej - to si jako Mantel nedojede od chacharů na Letnou pro životní úlovek, jo
To teda jo! No Hadísek je mi jasnej, asi si našel na Letný nějakou novou sudí, ne?pupajdi13 wrote:Hustý cotosa_CZ wrote: Počkej - to si jako Mantel nedojede od chacharů na Letnou pro životní úlovek, joHadis nic nevyhrává a je tu skoro každej tejden
a Mantelík se nechá obštastnit od poštáka co zvoní 3x , nebo 2x
![]()
![]()
jen aby mu to nakonec nepískala moje pupajdí (Obryně Stáńa)tosa_CZ wrote: To teda jo! No Hadísek je mi jasnej, asi si našel na Letný nějakou novou sudí, ne?
To by bylo hodně smutnýpupajdi13 wrote:jen aby mu to nakonec nepískala moje pupajdí (Obryně Stáńa)tosa_CZ wrote: To teda jo! No Hadísek je mi jasnej, asi si našel na Letný nějakou novou sudí, ne?![]()
Kdo oře pole mé, šetří pluhu mého pro jinétosa_CZ wrote: To by bylo hodně smutnýAle tak snad se stavuje, když jsi doma.
To je taky smutný...pupajdi13 wrote:Kdo oře pole mé, šetří pluhu mého pro jiné![]()
miluju tuhle formulku.![]()
sakra, já zapoměl,že musím odolávattosa_CZ wrote: To je taky smutný...
Přééésně! Člověk tě na chvíli nechá bez dohledu, popustí uzdu, a ty už si přebíráš pořekadla staročechů za vlastní...pupajdi13 wrote:sakra, já zapoměl,že musím odolávat![]()
Tak ještě že jsi to vodítko zachytil včastosa_CZ wrote: Přééésně! Člověk tě na chvíli nechá bez dohledu, popustí uzdu, a ty už si přebíráš pořekadla staročechů za vlastní...
Přééésně, kamarýde! Až to všechno budu vyprávět obryni, bude mi neskonale vděčná a dlooouho neodjede do výběžku!pupajdi13 wrote:Tak ještě že jsi to vodítko zachytil včas![]()
, mohl jsem se taky pekně urvat
![]()
no ale to nevím,jestli zrovna chceme ..... aby jsme měli préé,tak to chce ten výběžektosa_CZ wrote: Až to všechno budu vyprávět obryni, dlooouho neodjede do výběžku!
Pravda vlastně. Tak už ten výběžek hlavně brzy zmenežuj!pupajdi13 wrote:no ale to nevím,jestli zrovna chceme ..... aby jsme měli préé,tak to chce ten výběžektosa_CZ wrote: Až to všechno budu vyprávět obryni, dlooouho neodjede do výběžku!karamÝde
no v létě jsme to prokaučovali , ted to budu mít o dost složitějšítosa_CZ wrote: Pravda vlastně. Tak už ten výběžek hlavně brzy zmenežuj!
Zimní zasněžený výběžek, to je přeci romantikapupajdi13 wrote:no v létě jsme to prokaučovali , ted to budu mít o dost složitější![]()
to je,ale ne pro matku s dvěma malýma dětma....to nevím jak do ní nahustit , blbá nenítosa_CZ wrote: Zimní zasněžený výběžek, to je přeci romantika