29.9. 18:00 FC Jancefalogram - FC Jazero
29.9. 18:00 FC DAC - MŠK Žilina 1908
29.9. 18:00 BALKI - FC Hostage
29.9. 18:00 FC ZARNOV - Universitas
29.9. 18:00 Real Martin - DALLAS
29.9. 18:00 Rusnaci z Labirce - Pink Devils
8.10. 22:00FC Jazero - Pink Devils
6.10. 18:00 DALLAS - Rusnaci z Labirce
6.10. 10:00Universitas - Real Martin
6.10. 18:00 FC Hostage - FC ZARNOV
6.10. 14:00MŠK Žilina 1908 - BALKI
6.10. 18:00 FC Jancefalogram - FC DAC
Juhuuuuu Huraaaaa JUpiiiiiii Yeeeeees V 6. kole sa nam podarilo s prehladom zvitazit na hostujucej pode a tak ziskat aj druhe vitazstvo v tomto rocniku co nas velmi tesi. Velmi ma tesi hlavne aj to ze DAC podal naozaj nadherny vykon co tak trochu aj dufam ze by sa mohol stat vykonom kola. Zase raz sa tak dostaneme z pasma vypadnutia co mojim hracom moze len a len pomoct v moralke. Pred mensou prestavkou sme sa tak naladili najlepsie ako sme len mohli.
Na zaciatku zapasu sa oba timy len otukavali a medzitym bolo vidiet dost nepresnosti. Po rozohriati sa vsak zacal poriadne zaujimavy futbal. Ako prvy sa ozvali hostia no po nich hned si slubne sance vytvorili aj domaci. Ako vsak plynul cas tak cim dalej mal viac z hry DAC a domaci mozu byt urcite radi ze sa prvy polcas skoncil nerozhodne 0:0. V druhom polcase sme videli v prvej polhodine hotovu futbalovu katastrofu. Doteraz nechapem co tam robili hraci oboch timov ale ze to bolo hrozne v tom som si isty. Zacalo sa aj zltnut no uz v 71. minute videli domaci svoju prvu cervenu kartu. Az po nej sa zacal ako tak hrat futbal. Po sanci pre oslabenych domacich dal jediny goooooool zapasu Jaroslav Culek v 78. minute a v hostujucom sektore vypukol osial. Ked domaci dostali v 81. minute aj druhu cervenu bolo o vsetkom rozhodnute. Zaujimave vsak je to ze sance aj napriek dvojnasobnemu oslabeniu mali domaci ale DAC to uz ubranil.
Mame 6 bodov a uz teraz sa tesime na nasledujuci zapas uz na nasom stadione s timom FC Jazero ktore si zatial vedie v tomto rocniku uplne suverenne ked doteraz nestratil ani jeden bodik. Favorit je teda jasny no zbrane neskladame.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
takze dnes nase muzstvo cestuje na horucu dunajskostredsku podu,a klub sa po perfektnych vysledkoch rozhodol ze zaplati fanusikom 10 autobusov, spolu s listkami na zapas + suvenirmi.dufam ze budu 12 hracom na ihrisku a vybojujeme dalsie tri bodiky
balki29 wrote:takze dnes nase muzstvo cestuje na horucu dunajskostredsku podu,a klub sa po perfektnych vysledkoch rozhodol ze zaplati fanusikom 10 autobusov, spolu s listkami na zapas + suvenirmi.dufam ze budu 12 hracom na ihrisku a vybojujeme dalsie tri bodiky
DAC ma za sebou velmi uspesny zapas na hostujucej pode u lidra kde dokazal remizovat a tak ciele na tento domaci zapas budu urcite vysoke. Momentalne nas vsak trapia tak trochu prestupy, zranenia a podobne. Body vsak aj nadalej chceme ziskat Mimochodom aj Dunajskostredsky tabor je pripraveny a nedockavy na zapas. Uz od samotneho rana pocut rozcvicovanie hlasiviek
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
balki29 wrote:takze dnes nase muzstvo cestuje na horucu dunajskostredsku podu,a klub sa po perfektnych vysledkoch rozhodol ze zaplati fanusikom 10 autobusov, spolu s listkami na zapas + suvenirmi.dufam ze budu 12 hracom na ihrisku a vybojujeme dalsie tri bodiky
DAC ma za sebou velmi uspesny zapas na hostujucej pode u lidra kde dokazal remizovat a tak ciele na tento domaci zapas budu urcite vysoke. Momentalne nas vsak trapia tak trochu prestupy, zranenia a podobne. Body vsak aj nadalej chceme ziskat Mimochodom aj Dunajskostredsky tabor je pripraveny a nedockavy na zapas. Uz od samotneho rana pocut rozcvicovanie hlasiviek