Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

Big El wrote: Já vím, já vím :lol: Co dostanu za správnou odpověď? :P
Lístek do první řady přece a kapesník na otírání slz. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:
Do kterýho sektoru? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
Jen nevím, jestli to budou slzy od smíchu, nebo od pláče :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

někdy od minulého čtvrtka jsem byl mimo SP svět a hráči přesto vybojovali 4 body v lize což je dost zázrak :lol: a navíc jsem se konečně taky dostal do nějakého tiskového prohlášení :lol: už jsem myslel že nebude motivace hrát dál...nicméně je to možná znamení, že bych to měl ještě zkusit...a tak se pokusím dát tým opět dohromady a uvidím jaké si dám cíle :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak Raffin poprvé vystrčil růžky a hned měl dost kliku :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote:tak Raffin poprvé vystrčil růžky a hned měl dost kliku :-)
Zas tolik ne, bylo to 139:140, takže malou kličku. To že vyrovnával až v poslední minutě je jen hra čísel. On naopak inkasoval až v předposlední minutě. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

kopeckar wrote:
PaTTTTrick wrote:tak Raffin poprvé vystrčil růžky a hned měl dost kliku :-)
Zas tolik ne, bylo to 139:140, takže malou kličku. To že vyrovnával až v poslední minutě je jen hra čísel. On naopak inkasoval až v předposlední minutě. :mrgreen:
aha, já to nepočítal, jen odhadem že měl hráče s výkonem 63 66 69 4x 70 a 2x 71 (tedy jen dva hráče 72+), naproti tomu soupeř jen jednou 71 a zbytek více + redku dostali +- stejně..
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mantel

Post by mantel »

První týden vyšel podle mých představ, domácí zápasy s Patrickem a oslíčkem jsem zvládnul za 3 body a dneska třešinka v podobě 3 bodů od Blue Sky. Odnesl to sice trenér včera večer, ale na rozdíl od minulé sezony, kdy mi tenhle tah nevyšel proti Dinamu, se dneska zadařilo. Stále zatím nevím, jestli dostane přednost liga nebo pohár. Počítám, že další týden už to určitě rozsekne.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:První týden vyšel podle mých představ, domácí zápasy s Patrickem a oslíčkem jsem zvládnul za 3 body a dneska třešinka v podobě 3 bodů od Blue Sky. Odnesl to sice trenér včera večer, ale na rozdíl od minulé sezony, kdy mi tenhle tah nevyšel proti Dinamu, se dneska zadařilo. Stále zatím nevím, jestli dostane přednost liga nebo pohár. Počítám, že další týden už to určitě rozsekne.
1./5.štvrtok - hráš proti Oslíčkovi - v prvom si mal free, v druhom to bude ťažké
2./6.štvrtok - hráš proti Kataríne - v prvom budeš mať bez-tak po pohári, v druhom hráš doma
3./7.štvrtok - hráš proti Raffinovi - to máš free tak či tak
4./8.štvrtok - hráš proti Malinas - podľa jeho aktuálneho postavenia v tabuľke a dosiaľ zahraných výkonov by to nemal byť problém

Ja by som na tvojom mieste ten pohár skúsil. Katku snáď doma porazíš, s Oslíčkom je to lotéria vždy, moc toho neriskuješ ;-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:První týden vyšel podle mých představ, domácí zápasy s Patrickem a oslíčkem jsem zvládnul za 3 body a dneska třešinka v podobě 3 bodů od Blue Sky. Odnesl to sice trenér včera večer, ale na rozdíl od minulé sezony, kdy mi tenhle tah nevyšel proti Dinamu, se dneska zadařilo. Stále zatím nevím, jestli dostane přednost liga nebo pohár. Počítám, že další týden už to určitě rozsekne.
1./5.štvrtok - hráš proti Oslíčkovi - v prvom si mal free, v druhom to bude ťažké
2./6.štvrtok - hráš proti Kataríne - v prvom budeš mať bez-tak po pohári, v druhom hráš doma
3./7.štvrtok - hráš proti Raffinovi - to máš free tak či tak
4./8.štvrtok - hráš proti Malinas - podľa jeho aktuálneho postavenia v tabuľke a dosiaľ zahraných výkonov by to nemal byť problém

Ja by som na tvojom mieste ten pohár skúsil. Katku snáď doma porazíš, s Oslíčkom je to lotéria vždy, moc toho neriskuješ ;-)
nene, pohár bych být Mantelem vypustil... (ten chci vyhrát já) :)

jinak já mám za sebou úžasný týden, dva zápasy bez manažera 4 body, dva zápasy s manažerem 6 bodů...asi u Valcířů ještě chvíli vydržim :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oslicek

Post by oslicek »

první týden - šest bodů - asi absolutní maximum, které šlo vytěžit.

už máme prvního vyprodávajícího - mohlo by to vydržet v tempu jeden vyprodávající za týden :-). jinak vše nasvědčuje boji meangreen a me_dinamo a zbytek bude komparsem a bojovat o záchranu nebo Hernán cup.

příští týden bych rád vypadl z poháru a bodoval s combatem - nikde jinde nelze asi předpokládat body jinak než s ultrarandomem.
oslicek

Post by oslicek »

Dneska sem se díval na novou tlačovku jednoho z manažerů v áčku a musím říci, že mě docela rozesmála. Doufám, že dotyčný bude pokračovat, aby nebyla taková nuda. Vzpomněl sem si na plukovníka ze sovětské trilogie Svérázů, který měl vždy unikátní přípitky. My máme zase florina, který má unikátní tiskovky.

Tenhle týden jeden bod - nikoho sem nekoupil ani neprodal - asi odraz skutečné síly týmu. I když asi v tom bude mít prsty Raffin :lol: , protože sem v pondělí dostal tři červené, v úterý prohrál s o bod horším výkonem, ve čtvrtek remizoval s o bod lepším a v pátek sem nestačil ani na lídra.

Jinak Meangreen a florin jsou asi ložení, zas to bude jen boj o bronz. Dole se ta šestka taky našla, i když jde čekat, že Gunners se na úkor někoho nad nimi zachrání.
ps2512

Post by ps2512 »

Monte mu hezky napsal :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

Já se z toho florina asi poseru, to snad ani nemůže myslet vážně. :shock:
kopeckar

Post by kopeckar »

Poslal jsem mu vkaz do knihy návštěv, jsem zvědavej, jak dlouho tam vydrží. :mrgreen:

Když jsem četl tvé tiskové zprávy, tak jsem si myslel, že je psalo dvanáctileté děcko. S údivem zjišťuji, že jsi děcko bezmála dvakrát starší. Myslím si, že už se za tebe musí stydět i tví krajané.

When I read your press release, so I thought it was written twelve kid. With amazement I find that you are almost twice as old kid. I think it is for you to be ashamed of and thy countrymen.

Překlad přes google, tak snad to pochopí. :mrgreen:

EDIT :

Tak to zřejmě pochopil, bo už to vymazal. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”