Lístek do první řady přece a kapesník na otírání slz.Big El wrote: Já vím, já vímCo dostanu za správnou odpověď?

Moderator: Czech Moderators
Lístek do první řady přece a kapesník na otírání slz.Big El wrote: Já vím, já vímCo dostanu za správnou odpověď?
Do kterýho sektoru?pupajdi13 wrote:Lístek do první řady přece a kapesník na otírání slz.Big El wrote: Já vím, já vímCo dostanu za správnou odpověď?
Jen nevím, jestli to budou slzy od smíchu, nebo od pláčepupajdi13 wrote:Lístek do první řady přece a kapesník na otírání slz.Big El wrote: Já vím, já vímCo dostanu za správnou odpověď?
Zas tolik ne, bylo to 139:140, takže malou kličku. To že vyrovnával až v poslední minutě je jen hra čísel. On naopak inkasoval až v předposlední minutě.PaTTTTrick wrote:tak Raffin poprvé vystrčil růžky a hned měl dost kliku
aha, já to nepočítal, jen odhadem že měl hráče s výkonem 63 66 69 4x 70 a 2x 71 (tedy jen dva hráče 72+), naproti tomu soupeř jen jednou 71 a zbytek více + redku dostali +- stejně..kopeckar wrote:Zas tolik ne, bylo to 139:140, takže malou kličku. To že vyrovnával až v poslední minutě je jen hra čísel. On naopak inkasoval až v předposlední minutě.PaTTTTrick wrote:tak Raffin poprvé vystrčil růžky a hned měl dost kliku
1./5.štvrtok - hráš proti Oslíčkovi - v prvom si mal free, v druhom to bude ťažkémantel wrote:První týden vyšel podle mých představ, domácí zápasy s Patrickem a oslíčkem jsem zvládnul za 3 body a dneska třešinka v podobě 3 bodů od Blue Sky. Odnesl to sice trenér včera večer, ale na rozdíl od minulé sezony, kdy mi tenhle tah nevyšel proti Dinamu, se dneska zadařilo. Stále zatím nevím, jestli dostane přednost liga nebo pohár. Počítám, že další týden už to určitě rozsekne.
nene, pohár bych být Mantelem vypustil... (ten chci vyhrát já)Hippopotamus wrote:1./5.štvrtok - hráš proti Oslíčkovi - v prvom si mal free, v druhom to bude ťažkémantel wrote:První týden vyšel podle mých představ, domácí zápasy s Patrickem a oslíčkem jsem zvládnul za 3 body a dneska třešinka v podobě 3 bodů od Blue Sky. Odnesl to sice trenér včera večer, ale na rozdíl od minulé sezony, kdy mi tenhle tah nevyšel proti Dinamu, se dneska zadařilo. Stále zatím nevím, jestli dostane přednost liga nebo pohár. Počítám, že další týden už to určitě rozsekne.
2./6.štvrtok - hráš proti Kataríne - v prvom budeš mať bez-tak po pohári, v druhom hráš doma
3./7.štvrtok - hráš proti Raffinovi - to máš free tak či tak
4./8.štvrtok - hráš proti Malinas - podľa jeho aktuálneho postavenia v tabuľke a dosiaľ zahraných výkonov by to nemal byť problém
Ja by som na tvojom mieste ten pohár skúsil. Katku snáď doma porazíš, s Oslíčkom je to lotéria vždy, moc toho neriskuješ