bude,bude už od uterý,to vyseknu svého učně Ela v jednom finále (D.B.S. cup XXV)mrakoplas44 wrote:Pěkné a šetři si místečko jo a na něco si zapoměl.

na copak jsem zapoměl?
Moderator: Czech Moderators
bude,bude už od uterý,to vyseknu svého učně Ela v jednom finále (D.B.S. cup XXV)mrakoplas44 wrote:Pěkné a šetři si místečko jo a na něco si zapoměl.
Máš to v poště.pupajdi13 wrote:bude,bude už od uterý,to vyseknu svého učně Ela v jednom finále (D.B.S. cup XXV)mrakoplas44 wrote:Pěkné a šetři si místečko jo a na něco si zapoměl.![]()
na copak jsem zapoměl?
Pupajdí Pupajděvičmrakoplas44 wrote: Máš to v poště.
Právě jsem vybral pohárky.pupajdi13 wrote:Pupajdí Pupajděvičmrakoplas44 wrote: Máš to v poště.
Šerifské udolí 13
Sjarels-ban-world
666 00![]()
No asi vysekneš, no... Jsi zkušenější manažer, máš lepší tým a nejsi lama, takže nehrozí, že bys to podcenil. Do toho mizerná nálada v našem týmu... Ale zadarmo Ti to nedámpupajdi13 wrote:bude,bude už od uterý,to vyseknu svého učně Ela v jednom finále (D.B.S. cup XXV)mrakoplas44 wrote:Pěkné a šetři si místečko jo a na něco si zapoměl.![]()
Ten můj vrt , měl být motivace pro Tebe,abys udělal možný nemožný .... to pak budu guru na pikaču,když nepotvrdíš mé šlepějeBig El wrote:
No asi vysekneš, no... Jsi zkušenější manažer, máš lepší tým a nejsi lama, takže nehrozí, že bys to podcenil. Do toho mizerná nálada v našem týmu... Ale zadarmo Ti to nedám
Tak to je asi jediné, nač spoléhám. Jinak možné, nemožné - výměna trenéra není možná - leda že bych ji udělal po 32 dnechpupajdi13 wrote:Ten můj vrt , měl být motivace pro Tebe,abys udělal možný nemožný .... to pak budu guru na pikaču,když nepotvrdíš mé šlepějeBig El wrote:
No asi vysekneš, no... Jsi zkušenější manažer, máš lepší tým a nejsi lama, takže nehrozí, že bys to podcenil. Do toho mizerná nálada v našem týmu... Ale zadarmo Ti to nedám![]()
Napovím ti,že mám ligové resty , po nečekané porážce ted v patek 3 : 1 , kde vybouchlo mé Ačko,které si jelo pro 3 body a dostalo takovou nakládačku,,,takže budu dávat vše do ligy,což může mít za následek v uterý večer jiné propozice šlechticů a tím i asi B sestavu....bez záruky
O Prokoplej buben 13 Skupina A (pro nováčky)Ataner wrote:Děkujeme za pozvanku,bude nám velikou cti rozdat naše body..
Tak to musím pozvat do této skupina ješte .............to nemůžu napsatAtaner wrote:Hustý jdeme nakupovat...lamy mají svou skupinu..