To je jednoduchý. Hlasuj podle pravdy a Péeskovi napiš, že ty dva hlasy pro něj jsou od Tebe (od Atanera a Octaviana) - on si sám sobě prý žádný nedávalAtaner wrote:To hlasování..to je sakra oříšek..![]()

Moderator: Czech Moderators
To je jednoduchý. Hlasuj podle pravdy a Péeskovi napiš, že ty dva hlasy pro něj jsou od Tebe (od Atanera a Octaviana) - on si sám sobě prý žádný nedávalAtaner wrote:To hlasování..to je sakra oříšek..![]()
nedal....dal jsem oba jsou lamyBig El wrote:To je jednoduchý. Hlasuj podle pravdy a Péeskovi napiš, že ty dva hlasy pro něj jsou od Tebe (od Atanera a Octaviana) - on si sám sobě prý žádný nedávalAtaner wrote:To hlasování..to je sakra oříšek..![]()
Já ti nevím Ele to mi asi nesežere .. nebo jestli myslíš zkusím to...Big El wrote:To je jednoduchý. Hlasuj podle pravdy a Péeskovi napiš, že ty dva hlasy pro něj jsou od Tebe (od Atanera a Octaviana) - on si sám sobě prý žádný nedávalAtaner wrote:To hlasování..to je sakra oříšek..![]()
Určitě to zkus. Von na to nepřijdeAtaner wrote:Já ti nevím Ele to mi asi nesežere .. nebo jestli myslíš zkusím to...Big El wrote:To je jednoduchý. Hlasuj podle pravdy a Péeskovi napiš, že ty dva hlasy pro něj jsou od Tebe (od Atanera a Octaviana) - on si sám sobě prý žádný nedávalAtaner wrote:To hlasování..to je sakra oříšek..![]()
No vidíš to..já dostal čtyřku na Pražírně..Big El wrote:Nescafé - Elnino Prague 1:2 (117:130)
Nescafé jsme vyžahli k dopoledním koblihám.