Presunul som to sem, kde to aj pôvodne malo byť. Tých 3 ráno už bola asi moc neskorá hodina na to, aby som správne čítal názvy topicovimpossible wrote:Kdyz uz jsi to nakousl, mohl by si to pozadi toho trejdu specifikovat?Hippopotamus wrote:Len pre tú prdel...neviem, či to tu vôbec už niekto vie (no, Pupčo určite), ale ten trejd medzi Holanďanmi mal podľa ich aktérov úplne iné pozadie ako zisk skúseností. A po pravde, zaplatiť také prachy za pár skúseností, a ešte keď manažér je len v géčku, to sa mi moc nezdalo, resp. som také správanie ani trochu nechápal, takže tej ich pravde celkom verím, síce vždy to mohlo byť hocijako.

Steenkist vraj chcel predať iné LFKo (za necelých 6 mega cca), ale preklikol sa a na trh dal to "trochu lepšie". Kým to zistil, už bola na ňom ponuka (tých necelých 6 mega). Aby si ho zachránil, poprosil Fresha (jeho kamaráta), nech mu ho kúpi, s tým, že ho od neho kúpi hneď späť.
Či je to naozaj pravda, na 100% neviem, ale verím tomu, keďže sa mi stalo to isté a ešte aj v rôznych iných podobách.
Btw. to "iné" LFko aj naozaj predal tesne niečo cez 6 mega.