Ty zelená hlavo měl jsem teď dvě denní..ale zítra ..tak zítra mám třeba volno..Big El wrote:84? Čeho? Postů za den?Ataner wrote:Tak dneska nový rekord 84 to jsem strašně zvědavej co tady budem předvádět..(jo a kopalo áčko)..

Moderator: Czech Moderators
Ty zelená hlavo měl jsem teď dvě denní..ale zítra ..tak zítra mám třeba volno..Big El wrote:84? Čeho? Postů za den?Ataner wrote:Tak dneska nový rekord 84 to jsem strašně zvědavej co tady budem předvádět..(jo a kopalo áčko)..
Když jsme u toho.. Moje CF 87... 7 zapasů v lize a 24 golů...Ataner wrote:Ty zelená hlavo měl jsem teď dvě denní..ale zítra ..tak zítra mám třeba volno..Big El wrote:84? Čeho? Postů za den?Ataner wrote:Tak dneska nový rekord 84 to jsem strašně zvědavej co tady budem předvádět..(jo a kopalo áčko)..
koukal jsem se na tvuj tým a jedna rada,,,,nekupuj ty stary vraždy hrače, všechno cos nakoupil jsou hrači za zenitem , co už umíraji,.11domin11 wrote: Když jsme u toho.. Moje CF 87... 7 zapasů v lize a 24 golů...Jen tak pro info..
Pro info...koukal jsi také na výkony toho snipera..11domin11 wrote: Když jsme u toho.. Moje CF 87... 7 zapasů v lize a 24 golů...Jen tak pro info..
Výkony teď nic moc.. ale goly dává.. =)Ataner wrote:Pro info...koukal jsi také na výkony toho snipera..11domin11 wrote: Když jsme u toho.. Moje CF 87... 7 zapasů v lize a 24 golů...Jen tak pro info..
Tak ono ti mladí stejně uhrají víc..11domin11 wrote:Moc sem za ně neutratil... Neboj hrál jsem to dřív... Mám je ted jen aby to šlapalo... a než se vytrénujou mladí..
Pupík má pravdu..já taky trochu hrál ale to neznamená že nehledám pomoc o radu u místních borců..11domin11 wrote:Moc sem za ně neutratil... Neboj hrál jsem to dřív... Mám je ted jen aby to šlapalo... a než se vytrénujou mladí..
Staří hrajou jen ligu.. mladí přáteláky... a občas to mícham že mladí hrají i ligu... Prostě jeho vykony nic moc.. ale padá mu toAtaner wrote:Tak ono ti mladí stejně uhrají víc..11domin11 wrote:Moc sem za ně neutratil... Neboj hrál jsem to dřív... Mám je ted jen aby to šlapalo... a než se vytrénujou mladí..
Právě ti jednu dám...liga ti má vydělávat né aby jsi platil vysoké platy hráčům...naopak zkušenosti v lize mají sbírat právě junioři...i za cenu prohry..to samé platí v turnaji..11domin11 wrote:Staří hrajou jen ligu.. mladí přáteláky... a občas to mícham že mladí hrají i ligu... Prostě jeho vykoni nic moc.. ale padá mu toAtaner wrote:Tak ono ti mladí stejně uhrají víc..11domin11 wrote:Moc sem za ně neutratil... Neboj hrál jsem to dřív... Mám je ted jen aby to šlapalo... a než se vytrénujou mladí..Jinak neříkám že nejsem rád za radu =) to jsem neřekl.. rád se přiučím =)
proč by sis nekop? ale jestli jsi línej, můžu kopnout já tebeimpossible wrote:Kristova noho! Tady se spamuje jak blazen. Clovek aby listoval 10 stran zpatky aby zjistil, ze si tento rocnik nekopne