SouhlasímRaduuza wrote:proč by sis nekop? ale jestli jsi línej, můžu kopnout já tebeimpossible wrote:Kristova noho! Tady se spamuje jak blazen. Clovek aby listoval 10 stran zpatky aby zjistil, ze si tento rocnik nekopne![]()

Moderator: Czech Moderators
SouhlasímRaduuza wrote:proč by sis nekop? ale jestli jsi línej, můžu kopnout já tebeimpossible wrote:Kristova noho! Tady se spamuje jak blazen. Clovek aby listoval 10 stran zpatky aby zjistil, ze si tento rocnik nekopne![]()
Krista do toho netahej..ten tu vůbec nebyl..impossible wrote:Kristova noho! Tady se spamuje jak blazen. Clovek aby listoval 10 stran zpatky aby zjistil, ze si tento rocnik nekopne
Sháněl mě někdo?Ataner wrote:Krista do toho netahej..ten tu vůbec nebyl..impossible wrote:Kristova noho! Tady se spamuje jak blazen. Clovek aby listoval 10 stran zpatky aby zjistil, ze si tento rocnik nekopne
Popravdě takhle jsem se dlouho nezasmál...smekám..Jesus Christ wrote:Sháněl mě někdo?Ataner wrote:Krista do toho netahej..ten tu vůbec nebyl..impossible wrote:Kristova noho! Tady se spamuje jak blazen. Clovek aby listoval 10 stran zpatky aby zjistil, ze si tento rocnik nekopne
Ví BůhRaduuza wrote:hihi kdo jsi?
Jesus Christ wrote:Ví BůhRaduuza wrote:hihi kdo jsi?
Rychle pryč výbuch.Raduuza wrote:Jesus Christ wrote:Ví BůhRaduuza wrote:hihi kdo jsi?
![]()
![]()
Náhodou...Ataner wrote:Zázraky se dějí..( i když Petřína se to rozhodně netýká)..