Jak to? Byl bys před Interem...Ataner wrote:Tak tady bych se nevešel ani do tabulky..

Moderator: Czech Moderators
Jak to? Byl bys před Interem...Ataner wrote:Tak tady bych se nevešel ani do tabulky..
To se Hernánovi dělá?Big El wrote:FC Inter Milano - Elnino Prague 2:9 (64:129)
Legenda poražena. Na druhém místě máme po čtyřech kolech šestibodový náskok, ale k jistotě postupu musíme ještě minimálně 1 bod uhrát. Chtělo by to však spíš zabojovat o 1.místo...
Já musel. V první polovině jsem byl na něj z celé naší skupiny nejmírnější a dal mu jen 4:0...ps2512 wrote:To se Hernánovi dělá?Big El wrote:FC Inter Milano - Elnino Prague 2:9 (64:129)
Legenda poražena. Na druhém místě máme po čtyřech kolech šestibodový náskok, ale k jistotě postupu musíme ještě minimálně 1 bod uhrát. Chtělo by to však spíš zabojovat o 1.místo...
Já furt čekám kdy zabere Palo Räihä...pupajdi13 wrote:Ha,konečně se dostal muj player do sestavy kola
Já furt čekám kdy zabere Octavia...palo wrote: Já furt čekám kdy zabere Palo Räihä...
Myslím že brzo.Teda jestli zas nebudeš mít výpadek...Ataner wrote:Já čekám kdy zabere Octavia...palo wrote: Já furt čekám kdy zabere Palo Räihä...
A dobrý?palo wrote: Musím zavzpomínat na včerejší výhru nad péeskem,aby se mi ulevilo...
Ano - už je mi lépe...ps2512 wrote:A dobrý?palo wrote: Musím zavzpomínat na včerejší výhru nad péeskem,aby se mi ulevilo...
Ach jaj myslim si ze je nacase sa vyjadrit k futbalovej katastrofe ktoru zatial moj tim prevdiedol v tomto rocnikuDajo wrote:1.kolo
FC DAC : FK Laugaricio 1-2 ( 0:1 ) 121:129
Trošku sme sa obávali o výsledok pretože sme vedeli , že k Milanovi nepricestujeme v plnej sile , ale mali sme šťastie , že Milan pristúpil k tomuto zápasu tak trošku vlažne.Výhra na pôde FC DAC rozhodne potešila.
Tak to se těšíme !MilanSLOVAKIA wrote:
V najblizsom kole nas caka Banicek kde uz konecne chceme ukazat ze futbal vieme hrat aj my