Moderator: Czech Moderators
Já myslím, že by mělo být, aby měl nejlepší nováček čest si zahrát s vítězem mazáků. I přesto, že to finále asi nebude příliš napínavé...Papa Bouba Diop wrote:grande finale asi tenhle ročník odpadá co?
Přesně tak. Ještě se snažím něco vymyslet jak to ve finále udělat, ale ještě ja čas.Ataner wrote:Přesně jak píše El jde hlavně o tu čest kopat s vítězem..
1) Zbrojovka Brno G.474 - 3Ataner wrote:Tak vše šteluji na nadcházející turnaj..
Bacha už letí.palo wrote:Můžu si taky vyškemrat jednu pozvánku ???
To budou mít ostatní radost.mantel wrote:I já mám 1 volné místečko akorát na tenhle turnaj.
Asi budou, představenstvo mého klubu má i po pěti letech mého hraní názor, že mi může kecat do počtu hraných zápasů. Takže zatím mi nedovolí se přihlásit, šmejdi jedni.mrakoplas44 wrote:To budou mít ostatní radost.mantel wrote:I já mám 1 volné místečko akorát na tenhle turnaj.
Dovolil jsem si poslat všem členům Tvého představenstva několik švestiček z naší zahrádky...mantel wrote:Asi budou, představenstvo mého klubu má i po pěti letech mého hraní názor, že mi může kecat do počtu hraných zápasů. Takže zatím mi nedovolí se přihlásit, šmejdi jedni.mrakoplas44 wrote:To budou mít ostatní radost.mantel wrote:I já mám 1 volné místečko akorát na tenhle turnaj.