ps2512 wrote:Big El wrote:MilanSLOVAKIA wrote:ja pozeram do akej skupiny som sa dostal a to je asi vsetko co momentalne mozem urobit

Kdepak. Ty dostaneš klíčový úkol. Obrat Péeska o body.
Ale vrt prd pane

Huuuuha tak uz konecne sa mi ako tak podarilo spametat z losu a tak sa mozem vyjadrit ku skupine. Pupco no necakal som ze v tvojom turnaji ma privitas az tak velkolepo a ze mi naservirujes do skupiny co si mi tam dal. V nasom premierovom rocniku sme sa dostali do 5. skupiny medzi timy ........... ajajaaaaaj
Dynamo Oleksovice - PS - ko PS - ko PS - ko co s nim len narobit. Budem bojovat za Ela co sa len bude dat ale kolko bodov naozaj ocakavam z tohto dvojzapasu sa nahlas nepise
PC Bonner - Tak s tymto timom sme nehrali dost davno ale ako vidim na kvalite velmi nestratil. Hra A - diviziu a momentalne je v nej 6. Ako to vyzera so ziskanim bodov sa pisat znovu neoplati.
Elnino Prague - Huraaaa nasiel sa tu aj tim s ktorym mame sancu prehrat len o gol

El posilnuje a tak je stale lepsi. V tejto skupine k tomu bude este riadne motivovany takze vyhliadky do buducnosti nie su najlepsie. Som vsak rad ze ked som si zahral s novym trabantom tak si zahram aj s novym Herbalife - om.
Fakt nadherna skupina

Samozrejme ze ciel je postup z prveho miesto a plny pocet bodov. No nie budem realista ja si tu ani neprdnem. Nevadi aspon si zahram