Ale mě na základce učili, že 177 je víc než 58palo wrote:Máš v tom výpočtu úplně triviální chybu.Když se nad tím logicky zamyslíš,musí Ti být jasné že je to špatně a víc fanoušků mám já.ps2512 wrote:No já bych to vysvětlil logicky...pokud y-x+z*2-x+y/2 se rovná 1 pak výsledek je správný
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
ps2512
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
Taky proto dělals základku 12 roků.Slyšels někdy o teorii relativity ?ps2512 wrote:Ale mě na základce učili, že 177 je víc než 58palo wrote:Máš v tom výpočtu úplně triviální chybu.Když se nad tím logicky zamyslíš,musí Ti být jasné že je to špatně a víc fanoušků mám já.ps2512 wrote:No já bych to vysvětlil logicky...pokud y-x+z*2-x+y/2 se rovná 1 pak výsledek je správný

-
ps2512
Jojo, je to ně co o tom, že vše kromě lam je měnnépalo wrote: Taky proto dělals základku 12 roků.Slyšels někdy o teorii relativity ?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Pánové, teorie relativity je velmi prostá:ps2512 wrote:Jojo, je to ně co o tom, že vše kromě lam je měnnépalo wrote: Taky proto dělals základku 12 roků.Slyšels někdy o teorii relativity ?
"Ty Franto, co je to vlastně ta teorie relativity?"
"Hele, to máš jednoduchý. Představ si, že mi strčíš nos do prdele. Tak oba máme nos v prdeli, ale já jsem na tom relativně líp."
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
tomkycz
super, jen to chtělo do vtipůBig El wrote:"Ty Franto, co je to vlastně ta teorie relativity?"
"Hele, to máš jednoduchý. Představ si, že mi strčíš nos do prdele. Tak oba máme nos v prdeli, ale já jsem na tom relativně líp."
-
impossible
Co vsechno se na tom Petrine nenaucisBig El wrote:Pánové, teorie relativity je velmi prostá:ps2512 wrote:Jojo, je to ně co o tom, že vše kromě lam je měnnépalo wrote: Taky proto dělals základku 12 roků.Slyšels někdy o teorii relativity ?
"Ty Franto, co je to vlastně ta teorie relativity?"
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
Ataner
Tohle není Petřínská..tohle má z Perlovky..impossible wrote: Co vsechno se na tom Petrine nenaucis
JPD - B.3
-
kopeckar
No já mu ty prachy nedám.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Ataner
-
frankie_doparoma
nelibi se ti kdyz o tobe ten paranoidni rumun napise v tiskovce ze si mu vyfoukl hrace a sam se cejtis dotcenej ze si te dovolil nekdo prebit?! nak nechapu.....kopeckar-tiskovka wrote:V rámci posilování týmu jsme přivedli rovnou celou novou útočnou lajnu od jednoho týmu. Přestože domluva zněla 50M, bylo nám nakonec naúčtováno o 1,5M více aniž by sumu kteréhokoliv z nich tlačil někdo jiný vzhůru. No zase jsem o zkušenost bohatší. Nicméně bych tohle od někoho, koho jsem měl možnost potkat osobně na srazu SP nečekal. Tím spíše, že se jedná o pomáhače a chrániče. No ale pojďme k posilám. Již v pátek přišel 24-letý CF Pierre Obilalé
z Toga s potenciálem při 100% zkušeností 74. Dnes byl pak dotažen přestup jeho kolegů na křidla. Vlevo bude nastupovat italský hřebec Ibrahima Diomande s parametry až na 75 a vpravo pak Jasper Velghe z Belgie a tam očekáváme do budoucna výkon 74. Nyní bude potřeba po poradě s trenérem zúžit kádr a pak pokračujeme v krasojízdě.))
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Hippopotamus
Neviem, ktorý Rumun o ňom písal v tlačovke, ale to je jedno. Fakt je, že Kopečkár napísal, že na tých hráčov nik nenahodil, takže čítaj pozornejšie, Frenkič... Ako to celé bolo, netuším, ale ak sa dohodli na 50 mega a ten druhý dal cenu sám od seba 51,5M, je to divné.frankie_doparoma wrote:nelibi se ti kdyz o tobe ten paranoidni rumun napise v tiskovce ze si mu vyfoukl hrace a sam se cejtis dotcenej ze si te dovolil nekdo prebit?! nak nechapu.....kopeckar-tiskovka wrote:V rámci posilování týmu jsme přivedli rovnou celou novou útočnou lajnu od jednoho týmu. Přestože domluva zněla 50M, bylo nám nakonec naúčtováno o 1,5M více aniž by sumu kteréhokoliv z nich tlačil někdo jiný vzhůru. No zase jsem o zkušenost bohatší. Nicméně bych tohle od někoho, koho jsem měl možnost potkat osobně na srazu SP nečekal. Tím spíše, že se jedná o pomáhače a chrániče. No ale pojďme k posilám. Již v pátek přišel 24-letý CF Pierre Obilalé
z Toga s potenciálem při 100% zkušeností 74. Dnes byl pak dotažen přestup jeho kolegů na křidla. Vlevo bude nastupovat italský hřebec Ibrahima Diomande s parametry až na 75 a vpravo pak Jasper Velghe z Belgie a tam očekáváme do budoucna výkon 74. Nyní bude potřeba po poradě s trenérem zúžit kádr a pak pokračujeme v krasojízdě.))
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Ataner
Ty vo..divný je při 50 mega za lajnu řešit to mega a půl..Hippopotamus wrote: Ako to celé bolo, netuším, ale ak sa dohodli na 50 mega a ten druhý dal cenu sám od seba 51,5M, je to divné.
JPD - B.3
-
tomkycz
pokud se dohodli předem na padesáti mega, tak bych to bral taky jako podraz...Ataner wrote:Ty vo..divný je při 50 mega za lajnu řešit to mega a půl..Hippopotamus wrote: Ako to celé bolo, netuším, ale ak sa dohodli na 50 mega a ten druhý dal cenu sám od seba 51,5M, je to divné.![]()
-
kopeckar
Je to jak píše Hippo, napsal jsem robátkovi, za kolik mi pustí ty tři hráče, když je koupím všechny a on, že minimálně za 50M, tak jsem mu napsal, že mu těch 50M dám a dál jsme se domlouvali, jen kdy mi je pošle a tak když tam dal sumu za rychlej, věřil jsem mu, že to spočítal na rozdíl 50M a už zaplacených 15,8M za CF, koupené v pátek. Bohužel jsem naletěl a jsem zase o iluzi chudší.Hippopotamus wrote:Neviem, ktorý Rumun o ňom písal v tlačovke, ale to je jedno. Fakt je, že Kopečkár napísal, že na tých hráčov nik nenahodil, takže čítaj pozornejšie, Frenkič... Ako to celé bolo, netuším, ale ak sa dohodli na 50 mega a ten druhý dal cenu sám od seba 51,5M, je to divné.frankie_doparoma wrote:nelibi se ti kdyz o tobe ten paranoidni rumun napise v tiskovce ze si mu vyfoukl hrace a sam se cejtis dotcenej ze si te dovolil nekdo prebit?! nak nechapu.....
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152