Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Bezvarny....jen by to priste mohl Patrik napsat cesky, at to nemusim lustit
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

krásný týden - osm bodů, taková labutí píseň v áčku. šňůra bez porážky čtyř zápasů je také nebývalá, ale doufám, že to protáhnu na pět. bohužel se mi v pondělí vykartuje gólman, tak na Pattricka v úterý postavím do branky někoho z pole - to je teď prý moderní jak ve fotbale (když sem se díval na výsledky Chelsea - ManU nebo reading - Arsenal), tak v hokeji někde na Slovensku v pralesní lize. no a ve čtvrtek příští týden mě čeká bonbónek na závěr prvních kol - možná půjde trenér nebo přijde i kouzelník... kdo ví
, ale chci bodovat!
meangreen se to evidentně rozhodl vyhrát bez ztráty bodu - je to pašák, přeju mu ať vyhraje, když už nevyhraje ten mantel.
dole jsou tři asi jasní, zbytek je otevřený. asi bych tu měl připomenout, že mám starý kádr, nemám peníze a na trhu nikdo není, takže bych připojil, že jasní jsou čtyři, i když to tak nevypadá...

meangreen se to evidentně rozhodl vyhrát bez ztráty bodu - je to pašák, přeju mu ať vyhraje, když už nevyhraje ten mantel.
dole jsou tři asi jasní, zbytek je otevřený. asi bych tu měl připomenout, že mám starý kádr, nemám peníze a na trhu nikdo není, takže bych připojil, že jasní jsou čtyři, i když to tak nevypadá...
-
Ještě že jsi to připomenul, málem bych zapoměl 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
oba Tví golmani mají naprd kondičku, tak nevím který se Ti vykartujeoslicek wrote:krásný týden - osm bodů, taková labutí píseň v áčku. šňůra bez porážky čtyř zápasů je také nebývalá, ale doufám, že to protáhnu na pět. bohužel se mi v pondělí vykartuje gólman, tak na Pattricka v úterý postavím do branky někoho z pole - to je teď prý moderní jak ve fotbale (když sem se díval na výsledky Chelsea - ManU nebo reading - Arsenal), tak v hokeji někde na Slovensku v pralesní lize. no a ve čtvrtek příští týden mě čeká bonbónek na závěr prvních kol - možná půjde trenér nebo přijde i kouzelník... kdo ví, ale chci bodovat!

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
tak ani jednoho golmana sis nevykartoval, co kecko
.. koukám, že ten Váš dnešní souboj s Malinas byl minisouboj golmanu.. on v bráně jako kapitána CF s výkonem 20, ty golmana s kondicí tuším 77, ale s výkonem 65....ale i tak gratulace k vítězství 4:3 při výkonech 123 a 143
... zítra můžeš jít přede mě...

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
gratulace Mantelovi za extra cenný bod u Meangreena
já to teď docela válcuju
4. výhra v řadě..dnes na půdě Blue Sky..
Blue Sky TM - Valcíři Chomutov 0:1 (144:146)
na třetího Mantela ztrácím 2 body, na pátou Forestu pak 4 body a zítra s ním hraju doma
ještě ulovit něco na TL a budu spokojen...

Blue Sky TM - Valcíři Chomutov 0:1 (144:146)
na třetího Mantela ztrácím 2 body, na pátou Forestu pak 4 body a zítra s ním hraju doma

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Mantel měl o bod lepší výkon, takže ho ten bod spíše mrzí...... Ale i tak je to super výsledek, hned mi me_florin psal do pošty, že smůla pokračuje... on +2 a remiza a Meangreen -1 a taky remíza 

)

Je fakt, že dneska ráno převládaly smíšené pocity. Radost z lepšího výkonu, navíc na půdě soupeře, taky potěšil zápas bez redky při součtu 190 a výkon 149 venku při agresi 95%. Smutek samozřejmě byl taky, bodík navíc je sice minimální rozdíl, ale vyjít to mohlo. Nicméně, když jsem včera viděl agresi jeho hráčů + báječný systém 5-3-2, tak jsem si celkem věřil na body.PaTTTTrick wrote:Mantel měl o bod lepší výkon, takže ho ten bod spíše mrzí...... Ale i tak je to super výsledek, hned mi me_florin psal do pošty, že smůla pokračuje... on +2 a remiza a Meangreen -1 a taky remíza
P.S. Florin měl vlastně štestí, kdybych vyhrál, tak spadnul na třetí místo - tak jaká smůla.

chtěl sem tě rozhodit, abys nenastavil anebo to podcenilPaTTTTrick wrote:tak ani jednoho golmana sis nevykartoval, co kecko.. koukám, že ten Váš dnešní souboj s Malinas byl minisouboj golmanu.. on v bráně jako kapitána CF s výkonem 20, ty golmana s kondicí tuším 77, ale s výkonem 65....ale i tak gratulace k vítězství 4:3 při výkonech 123 a 143
... zítra můžeš jít přede mě...

katka a mantel dneska předvedli velice slušnou práci. slušné výkony venku.
-
mantelík na stříbrné příčce, to by chtělo udržet
... jestli pak bude florin brečet, že remizoval po o bod horším výkonu
Škoda že Papa jen remizoval, dostat florina na bramborovou pozici by byla pecka a už by mu k tomu moc nechybělo

-
Nebude plakať, nemá SPFA. A inak, síce sa cez tie tlačovky správal jak c**j, ale je fakt, že z top tímov si nepamätám u niekoho taký random, aký mal on. Asi to hodne naserie, no... Túto sezónu už tiež 3krát remizoval po lepšom výkone, akurát teraz so šťastím získal jeden bod.tomkycz wrote:mantelík na stříbrné příčce, to by chtělo udržet... jestli pak bude florin brečet, že remizoval po o bod horším výkonu
Škoda že Papa jen remizoval, dostat florina na bramborovou pozici by byla pecka a už by mu k tomu moc nechybělo
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
sportovně nutno uznat, že smůlu chlapec má, ale s jeho týmem by měl předvádět daleko lepší výkony a nemusel by žehrat na smůlu...Hippopotamus wrote:Nebude plakať, nemá SPFA. A inak, síce sa cez tie tlačovky správal jak c**j, ale je fakt, že z top tímov si nepamätám u niekoho taký random, aký mal on. Asi to hodne naserie, no... Túto sezónu už tiež 3krát remizoval po lepšom výkone, akurát teraz so šťastím získal jeden bod.tomkycz wrote:mantelík na stříbrné příčce, to by chtělo udržet... jestli pak bude florin brečet, že remizoval po o bod horším výkonu
)

Myslím, že na druhém fleku dlouho nevydržím, druhou půlku sezony mám horší los a stále hraju Hernán cup. Počítám, že bedna tuhle sezonu nebude. Jinak znal jsem jednoho špičkového managera, který měl minimálně obdobnou smůlu jako florin (ne li větší). Xixora je mi líto ještě dnes a na rozdíl od florina mu stačilo se vybečet na foru a nepsal stupidní tiskovky. A posléze se svým největším soupeřem dobře zachlastal na srazu. Holt jiný formát.
jo, xixorovi nebylo souzeno - pamatuju si, že mu dokonce NBG pouštěl zápas a Xixor nedal snad dvě penalty a měl dvě přímé červené zkraje zápasu a nakonec prohrál 0:2. ale pamatuju, že měl Michal Kejchal nebo Jeremy možná ještě větší smůlu jeden rok - to bylo snad asi devět zápasů se zářezem za sezónu...mantel wrote:Myslím, že na druhém fleku dlouho nevydržím, druhou půlku sezony mám horší los a stále hraju Hernán cup. Počítám, že bedna tuhle sezonu nebude. Jinak znal jsem jednoho špičkového managera, který měl minimálně obdobnou smůlu jako florin (ne li větší). Xixora je mi líto ještě dnes a na rozdíl od florina mu stačilo se vybečet na foru a nepsal stupidní tiskovky. A posléze se svým největším soupeřem dobře zachlastal na srazu. Holt jiný formát.
já taky věřím, že na druhém fleku nevydržíš a posuneš se na první!
-
Jeremy v 39.sezóne, vtedy to vyhral nejaký Rumun, mac sa tuším volal, čo ako.. 9x remizoval, z toho 7x po lepšom výkone, 1x po horšom výkone, 1x po rovnakom výkone (ale zranil sa mu hráč a náhrada hrala podstatne menej) , za celú sezónu mal len jednu prehru (zahral o bod horšie, aj to len pre to, že sa mu zranil hráč).oslicek wrote:ale pamatuju, že měl Michal Kejchal nebo Jeremy možná ještě větší smůlu jeden rok - to bylo snad asi devět zápasů se zářezem za sezónu...
...new beginning...