Tak doufám že zelený budem..hlavně né vzteky..mrakoplas44 wrote: Doufám že ve čtvrtek někoho z této trojice už označím v pavouku zeleně.

Moderator: Czech Moderators
Tak doufám že zelený budem..hlavně né vzteky..mrakoplas44 wrote: Doufám že ve čtvrtek někoho z této trojice už označím v pavouku zeleně.
To neAtaner wrote:To bude redy přáteláček neřešíme..stejně vyběhne áčko..11domin11 wrote:Program na zítřek.. Tak sem zvědavej![]()
St 7 Lis 2012 (10:00 CET) Př Zbrojovka Brno ?? - ?? FK Raduzza
St 7 Lis 2012 (14:00 CET) Př Octavia ?? - ?? Zbrojovka Brno
St 7 Lis 2012 (18:00 CET) Př Zbrojovka Brno ?? - ?? Octavia
No my to budem taky zkoušet..v klidu jde jen o štelovák..11domin11 wrote: To nebudu zkoušet ruzné sestavy:D
Tak štelujte. Dnes se odehrál pouze jeden zápas tak není tolik počítání. Jinak už padlo 275 gólů.Ataner wrote:No my to budem taky zkoušet..v klidu jde jen o štelovák..11domin11 wrote: To nebudu zkoušet ruzné sestavy:D
No tak to je hodně slušný..i když další ročník nováčků by bodnul..no to jen takový malý návrh..mrakoplas44 wrote:Tak štelujte. Dnes se odehrál pouze jeden zápas tak není tolik počítání. Jinak už padlo 275 gólů.Ataner wrote:No my to budem taky zkoušet..v klidu jde jen o štelovák..11domin11 wrote: To nebudu zkoušet ruzné sestavy:D
Až jsem si ho skoro nevšimnul.Ataner wrote: No tak to je hodně slušný..i když další ročník nováčků by bodnul..no to jen takový malý návrh..![]()
Tak proto radši píšu..mrakoplas44 wrote:Až jsem si ho skoro nevšimnul.Ataner wrote: No tak to je hodně slušný..i když další ročník nováčků by bodnul..no to jen takový malý návrh..![]()
Nenápadně to píšeš co?Ataner wrote:Tak proto radši píšu..mrakoplas44 wrote:Až jsem si ho skoro nevšimnul.Ataner wrote: No tak to je hodně slušný..i když další ročník nováčků by bodnul..no to jen takový malý návrh..![]()
Musel jsem nechat Ačko odpočívat na ligu...a B tým tě neuhrál holt no....gratulkaHadis wrote:FC Letenská šlechta 3 - 4 AC Had Bozak ( 140 : 141 )
tak s tímto Pupajdi určitě nepočítal a trochu se mu ty jeho plány zkřížily![]()
![]()
já už zvědavá nejsem11domin11 wrote:Program na zítřek.. Tak sem zvědavej![]()
St 7 Lis 2012 (10:00 CET) Př Zbrojovka Brno ?? - ?? FK Raduzza
St 7 Lis 2012 (14:00 CET) Př Octavia ?? - ?? Zbrojovka Brno
St 7 Lis 2012 (18:00 CET) Př Zbrojovka Brno ?? - ?? Octavia
Hezký Radu moc pěkná prácička..Raduuza wrote:Zbrojovka Brno 1 - 6 FK Raduzza
děkujiAtaner wrote:Hezký Radu moc pěkná prácička..Raduuza wrote:Zbrojovka Brno 1 - 6 FK Raduzza
Jenom to Romanovi asi nebudeme cpát sem a přesunul bych to do topicu pro lamy..Raduuza wrote:děkujiAtaner wrote:Hezký Radu moc pěkná prácička..Raduuza wrote:Zbrojovka Brno 1 - 6 FK Raduzzated jsi na řadě ty