Možno si nemusel rušiť. Ešte tu bola šanca, že ti ho odklepne za tých 5,25M. Už sa mi fakt nie raz stalo, že s niekým som bol dohodnutý, niekto iný ho prehodil a odklepol som tú nižšiu dohodnutú čiastku. Je to o serióznosti, no...frankie_doparoma wrote:nic, po nekolika minutovym rozmysleni jsem se rozhodl zrusit nabidku a dale neusilovat o tohoto hrace
mel jsem ho mit za bura a to bud vcera a nebo dneska
nenecham se "vydirat" (i kdyz nemoc chapu, ale vzhledem k ostatnim okolnostem...) a jde o princip
to uz ho radsi koupim za sedmicku koupim od novyho majitele, nez za sestku od soucasnyho(a nebo si najdu nekoho jinyho, to je nejpravdepodonejsi...)
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Tak dneska jsem byl po druhy pojeban...
s typkem jsem se dohod na 10m. v pondeli uz mi ho mohl poslat ale neposlal,, tak mu pisu co se deje at mi ho proda a on ze uz je na trhu a dal okamzitej na 12.....
Toho hrace jsem musel mit tak jsem zatnul zuby a tech 12 dal...
byl jsem dohodlej na peti prestupech
s nemcem
holandanem
cechem ze svaty lucie
a cechem a slovakem
nejvetsi obavy jsem mel z nemce a holandana, kvuli komplikovanejsi domluve
no a pojebali me jen cech a slovak
opet a znovu jsem rad ze nehraju pod tou spinavou ceskou /slovenskou/ vlajkou....

s typkem jsem se dohod na 10m. v pondeli uz mi ho mohl poslat ale neposlal,, tak mu pisu co se deje at mi ho proda a on ze uz je na trhu a dal okamzitej na 12.....
s nemcem
holandanem
cechem ze svaty lucie
a cechem a slovakem
opet a znovu jsem rad ze nehraju pod tou spinavou ceskou /slovenskou/ vlajkou....

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Čo s tým má vlajka??? Hovado môže byť aj pod jamajskou, alebo inou handrou !!! Neobtieraj si ústa o slovenskú vlajku, prosím !!!frankie_doparoma wrote:Tak dneska jsem byl po druhy pojeban...
s nemcem
holandanem
cechem ze svaty lucie
a cechem a slovakem
opet a znovu jsem rad ze nehraju pod tou spinavou ceskou /slovenskou/ vlajkou....![]()
GeorgeTT
-
jo sorry, byl to jen momentalni stav nasranosti...kvuli tomu ze si mesic dopredu domlouvam pro me dulezity transfery a pak ne moji vinou jeden stoj o 2M vice a o druhy jsem prisel uplne (a neni to tak ze staci mit penize a projit tl a podat nabidku na jinyho, takovyho hrace v lepsim pripade musim hodne dlouho cekat a nebo v horsim sam si ho najit, premluvit majitele at mi ho proda...)
vim ze vsichni nejsou stejny, to jo. Jenze za celou dobu co hraju sp, tak jsem domluvil xx prestupu a treba nikdy se mnou nevyjebal belgican/holandan, je to jen nahoda ze nejvetsi smelinari jsou nasinci a vubec lidi z vychodniho bloku...? (i kdyz jasny, i belgican muze bejt pojebavac)
a ma vyjadrena radost nad tim ze mam "azyl" na jamajce....
ps; a jestli te tak rozlitilo me oznaceni cz-sk vlajky, zajimalo by me co s tebou dela to ze se pomalu ale jiste slovenska republika (i ceska) rozpousti a sjednocuje ve svaz nesvobodnejch evropskej "republik"...
vim ze vsichni nejsou stejny, to jo. Jenze za celou dobu co hraju sp, tak jsem domluvil xx prestupu a treba nikdy se mnou nevyjebal belgican/holandan, je to jen nahoda ze nejvetsi smelinari jsou nasinci a vubec lidi z vychodniho bloku...? (i kdyz jasny, i belgican muze bejt pojebavac)
a ma vyjadrena radost nad tim ze mam "azyl" na jamajce....
ps; a jestli te tak rozlitilo me oznaceni cz-sk vlajky, zajimalo by me co s tebou dela to ze se pomalu ale jiste slovenska republika (i ceska) rozpousti a sjednocuje ve svaz nesvobodnejch evropskej "republik"...

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Myslím, že ne...frankie_doparoma wrote:je to jen nahoda ze nejvetsi smelinari jsou nasinci a vubec lidi z vychodniho bloku...?
...hádám, že je to tím, že lidi se prostě museli nějak protloukat, spousta věcí byla k dostání jen pod rukou, atd...
...a navzdory tomu, že většina z nás je ve věku, kdy z komunismu nezažila až tak moc (mě bylo v osmdesátým devátým - 6 roků), tak to je v nás zakořeněné, jsme v tom vychovávaní a ještě to nějakou dobu potrvá... ...koneckonců to může souviset i s tím, že i po revoluci se v raném kapitalismu toto chování docela mohlo hodit...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
V poriadku, máš pravdu, môžeš mať pocit...
A tú skurvenú EU mi ani radšej nespomínaj, lebo sa mi hneď nabíja samopal...
A tú skurvenú EU mi ani radšej nespomínaj, lebo sa mi hneď nabíja samopal...

GeorgeTT
Tak dnes som poskočil po dlhej dobe na 8 miesto na Slovensku v poradí manažérov a Milkovi,ktorý je na 6 mieste už dýchame na chrbát. 

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Škoda, že nehrám za Slovensko. Bol by si na deviatomDajo wrote:Tak dnes som poskočil po dlhej dobe na 8 miesto na Slovensku v poradí manažérov a Milkovi,ktorý je na 6 mieste už dýchame na chrbát.

...new beginning...
Nóóóó, už ti moc nechýba ku špičkovým managerom....Dajo wrote:Tak dnes som poskočil po dlhej dobe na 8 miesto na Slovensku v poradí manažérov a Milkovi,ktorý je na 6 mieste už dýchame na chrbát.

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
-
Při porovnávání výsledků výpočtů hráčských dovedností jsem zjistil, že u programů Battle Strategy a Spinfo jsou dost propastné rozdíly při výpočtu dovedností stejného hráče...
Tak bych se vás chtěl zeptat: " Kterému programu dáváte přednost vy?"

Tak bych se vás chtěl zeptat: " Kterému programu dáváte přednost vy?"
FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
-
Nemá někdo zájem koupit (ještě dneska) zkušenného pravého utočníka? , nějak jsem si rozmyslel trejdy a potřebuju,aby mě nekdo dneska večer přehodil,jinak mi ráno přijde na Letnou
tak se jukněte - výkon 74
http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=25407810

-
Tak jsem se díval .......a uběhne 2x hřiště a je po něm....tak to nic

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
ten je vhodnej ledatak do týmu starci na chmelu, apod....pupajdi13 wrote:Nemá někdo zájem koupit (ještě dneska) zkušenného pravého utočníka? , nějak jsem si rozmyslel trejdy a potřebuju,aby mě nekdo dneska večer přehodil,jinak mi ráno přijde na Letnou![]()

-
Ty si kecka, bude běhat za 10% energie i v lednu a s výkonemps2512 wrote:Tak jsem se díval .......a uběhne 2x hřiště a je po něm....tak to nic![]()

-
Ptal jsem se ho a chce k vám.pupajdi13 wrote:Nemá někdo zájem koupit (ještě dneska) zkušenného pravého utočníka? , nějak jsem si rozmyslel trejdy a potřebuju,aby mě nekdo dneska večer přehodil,jinak mi ráno přijde na Letnou![]()

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152