Čáry máry fuk funguje až od 2.31Hippopotamus wrote:Predlžoval som hráčovi zmluvu (kvôli zvýšeniu morálky). Pôvodnú mal na 3 sezóny, ubehlo 28 dní, takže mu ostávalo 2s 35dní, čiže prvý deň, kedy sa dá nová zmluva podpísať. Pôvodný plat mal vo forme odmeny za víťazstvo a to 1500€ za zápas. Novú zmluvu som dal opäť trojsezónnu, odmenu za víťazstvo si zapýtal 5000€. Morálka mu nestúpla. Kde som spravil chybu, prosím?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
-
Hippopotamus
- Member of the Soccer Project Association
Do prdele, mi nevieš napísať skôr?sexy kote wrote:Čáry máry fuk funguje až od 2.31Hippopotamus wrote:Predlžoval som hráčovi zmluvu (kvôli zvýšeniu morálky). Pôvodnú mal na 3 sezóny, ubehlo 28 dní, takže mu ostávalo 2s 35dní, čiže prvý deň, kedy sa dá nová zmluva podpísať. Pôvodný plat mal vo forme odmeny za víťazstvo a to 1500€ za zápas. Novú zmluvu som dal opäť trojsezónnu, odmenu za víťazstvo si zapýtal 5000€. Morálka mu nestúpla. Kde som spravil chybu, prosím?tj po 32 dnech smlouvy, doba od podpisu musí být delší než půl sezony. Smlouvu podepíše sice i dřív, ale efektem je jen spokojenost hráče s vyšší gáží
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
To je tak, když se někdo nezeptá...Hippopotamus wrote:Do prdele, mi nevieš napísať skôr?sexy kote wrote:Čáry máry fuk funguje až od 2.31Hippopotamus wrote:Predlžoval som hráčovi zmluvu (kvôli zvýšeniu morálky). Pôvodnú mal na 3 sezóny, ubehlo 28 dní, takže mu ostávalo 2s 35dní, čiže prvý deň, kedy sa dá nová zmluva podpísať. Pôvodný plat mal vo forme odmeny za víťazstvo a to 1500€ za zápas. Novú zmluvu som dal opäť trojsezónnu, odmenu za víťazstvo si zapýtal 5000€. Morálka mu nestúpla. Kde som spravil chybu, prosím?tj po 32 dnech smlouvy, doba od podpisu musí být delší než půl sezony. Smlouvu podepíše sice i dřív, ale efektem je jen spokojenost hráče s vyšší gáží
![]()
Ale zase jsi udělal dobrý skutek a on Tě jistě bude mít rád
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Hippopotamus
Ale tak, dobrý skutok, no, ako sa to vezme, ten chlapec si moc nepolepšil. Dnes v pohári som vyhral až po pentlách, za čo sa prémie nerozdávajú a v (ne)dohľadnej dobe nevidím žiadnu šancu na výhru v lige či SP pohári, takže má z toho zvýšenia bez tak hovnoBig El wrote: Ale zase jsi udělal dobrý skutek a on Tě jistě bude mít rád
...new beginning...
Tak v tom případě musím říci:Hippopotamus wrote:Ale tak, dobrý skutok, no, ako sa to vezme, ten chlapec si moc nepolepšil. Dnes v pohári som vyhral až po pentlách, za čo sa prémie nerozdávajú a v (ne)dohľadnej dobe nevidím žiadnu šancu na výhru v lige či SP pohári, takže má z toho zvýšenia bez tak hovnoBig El wrote: Ale zase jsi udělal dobrý skutek a on Tě jistě bude mít rád
Dobře Ti tak nemorální kapitalisto
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
Když nevím, tak se zeptám 
-
kopeckar
Však on se zeptal.sexy kote wrote:Když nevím, tak se zeptám
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
frankie_doparoma
Code: Select all
Jen přírodní trávník 1 € 2.500,00 Provést
Přírodní tráva s odvodněním 3 € 7.500,00 Provést
Vyhřívaná přírodní tráva s odvodněním 5 € 15.000,00 Provést
HiTech kombinace přírodní a umělé trávy 10 € 100.000,00 Provéstlepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
tomkycz
mám pocit že to tam je pořád alespoň od té doby co jsem se navrátil...frankie_doparoma wrote:to je naka novinka do odvodneni? ze jsem si toho nikdy nevsim
-
Hippopotamus
4 typy boli od 17.sezóny, čo to hrám. Čo bolo predtým netuším. Ale aké presné, neviem, s prvým tímom som iný ako hi-tech nemal, s novým som iný ako ten za 2,5k nemal.tomkycz wrote:mám pocit že to tam je pořád alespoň od té doby co jsem se navrátil...frankie_doparoma wrote:to je naka novinka do odvodneni? ze jsem si toho nikdy nevsim
...new beginning...
-
PaToM
Nedávno som rozšíril kapacitu štadióna z 30000 na 50000 miest. Teraz keď som klikol na Výsledkové tabule, tak mi to hlási nespokojnosť fanúšikov. Pri 30000 sedadlách som tento problém nemal. Momentálne mám elektrické, takže asi budem musieť nainštalovať diódové.
Viem, že kedysi som inému manažérovi, ktorému som strážil tím, vylepšoval tabule a to mal vtedy 31000 miest na sedenie. Je možné, že nad 30000 miest treba mať diódové tabule?
V FAQ problematika výsledkových tabúľ nie je veľmi rozoberaná, takže sa na vás obraciam s takouto nováčikovskou otázkou.
Viem, že kedysi som inému manažérovi, ktorému som strážil tím, vylepšoval tabule a to mal vtedy 31000 miest na sedenie. Je možné, že nad 30000 miest treba mať diódové tabule?
V FAQ problematika výsledkových tabúľ nie je veľmi rozoberaná, takže sa na vás obraciam s takouto nováčikovskou otázkou.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
kopeckar
Mám 32.000 a elektrický stačí.PaToM wrote:Nedávno som rozšíril kapacitu štadióna z 30000 na 50000 miest. Teraz keď som klikol na Výsledkové tabule, tak mi to hlási nespokojnosť fanúšikov. Pri 30000 sedadlách som tento problém nemal. Momentálne mám elektrické, takže asi budem musieť nainštalovať diódové.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
tomkycz
38.000 fanoušků je spokojeno s elektrickou výsledkovou tabulí... 
-
PaToM
Takže výsledkové tabule súvisia s niečím iným ako je kapacita?
Ak nie, tak zatiaľ to vyzerá tak, že je to až od tých 38, možno 40-tisíc miest.
Zatiaľ som dal vylepšiť jednu tabuľu a uvidím, čo to spraví. Napr. Mantel má 45000 miest a jedna jednoduchá diódová mu stačí. Ale na 50000 už možno nemusí.
Je to celkom zaujímavé takto experimentovať...
Ak nie, tak zatiaľ to vyzerá tak, že je to až od tých 38, možno 40-tisíc miest.
Zatiaľ som dal vylepšiť jednu tabuľu a uvidím, čo to spraví. Napr. Mantel má 45000 miest a jedna jednoduchá diódová mu stačí. Ale na 50000 už možno nemusí.
Je to celkom zaujímavé takto experimentovať...
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
U nas je na 33000 kapacitu a 54000 a naky drobny fanousku s elektrickou tabuli spokojenost. Zrejme ty tvoji usoudili, ze kdyz ste tak bohatej klub ze postavite z fleku skoro pul noveho stadionu, tak je potreba i lepsi vobrazovka 
Na ceste do propadliste dejin.