Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Milkov cup XI. - Štvrťfinále - Péesko a Mantel postupujú

Post by mantel »

Za postup jsem samozřejmě rád, těším se na další kolo. Snad narazím na PS-ka , nějak se mi poslední dobou vyhýbá, tak je potřeba to napravit.
tomkycz

Post by tomkycz »

mantel wrote:Za postup jsem samozřejmě rád, těším se na další kolo. Snad narazím na PS-ka , nějak se mi poslední dobou vyhýbá, tak je potřeba to napravit.
já ti ho rád přenechám, už protože by to znamenalo, že se ti prozatím vyhneme :wink:
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:
mantel wrote:Za postup jsem samozřejmě rád, těším se na další kolo. Snad narazím na PS-ka , nějak se mi poslední dobou vyhýbá, tak je potřeba to napravit.
já ti ho rád přenechám, už protože by to znamenalo, že se ti prozatím vyhneme :wink:
Já bych si prosil Mantela, abych přibrzdil ty jeho velkohubé prohlášení....vždyť už je skoro jak já :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

ps2512 wrote:
tomkycz wrote:
Já bych si prosil Mantela, abych přibrzdil ty jeho velkohubé prohlášení....vždyť už je skoro jak já :mrgreen:
Které velkohubé prohlášení myslíš ? Jen jsem vyjádřil touhu se s tebou unova utkat. O výsledku tam nepadla ani zmínka, poslední dobou se nějak nedaří, tak se raději krotím. 8)
ps2512

Post by ps2512 »

To já jen tak preventivně, aby jsi si nezačal vyskakovat :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Milko

Post by Milko »

ŠTVRŤFINÁLE

Včera sme mali na programe ešte jeden štvrťfinálový duel...

ACS Pardubice 0 - 0 11 : 12 p.k. Litomerice losers Club de Fotbal
Výkony:140:141

- dá sa povedať, že o všetkom rozhodla 75 min., keď domáci olivka "schytal" priamu redku. Tomkycz touto výhodou získal aspoň nádej udržať bezgólový stav do 90. min. a to aj dokázal. V penaltovom rozstrele to bola tiež pekná dráma so šťastným koncom pre hostí. Olivka sa tak lúči už vo štvrťfinále. Tomkycz - gratulka :!:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Milko

Re: Milkov cup XI.-Štvrťfinále-Obhajca skončil už vo štvrťfi

Post by Milko »

Posledný štvrťfinálový zápas je na programe...

St 7 Nov 2012 (22:00 CET)
rudá mašina ?? - ?? 1.SK Carl Kozojidky

Po ňom nasleduje žreb SEMIFINÁLE
Milko

Re: Milkov cup XI.-Štvrťfinále- rudá mašina-1.SK Carl Kozoji

Post by Milko »

ŠTVRŤFINÁLE

Posledný zápas sa uskutočnil včera večer...

rudá mašina 1 - 0 1.SK Carl Kozojidky (135 - 132)

- domaci ako favoriti nezaváhali a valcujujú ďalej. Carlsberk však ukázal, že právom postúpil do štvrťfinále a rudú mašinku potrápil. Ďakujeme mu za účasť a rudej mašinke gratulujeme k postupu do semifinále :!:
Milko

Re: Milkov cup XI.-Štvrťfinále- rudá mašina-1.SK Carl Kozoji

Post by Milko »

SEMIFINÁLE

Žreb určil nasledovné dvojice...

So 10 Nov 2012 (22:00 CET)
Dynamo Oleksovice ?? - ?? Litomerice losers Club de Fotbal

:arrow: Péesko privíta na svojom štadióne lídra divízie B2 tomkycza. Termín zápasu sľubuje nasadenie A-teamov. Očakávame vyrovnaný zápas, kde budú rozhodovať maličkosti. Naozaj je ťažko určiť čo i len mierneho favorita...Nech postúpi hocikto z týchto dvoch mančaftov, finále bude mať dobrého zástupcu.

Milkov tip: 1:1, 4:3 p.k.

So 17 Nov 2012 (10:00 CET)
Fc Mantel ?? - ?? rudá mašina

:arrow: Na druhého finalistu si budeme musieť počkať až o týždeň od prvého semifinálového duelu. Termín fantastický na podanie veľmi slušných výkonov. Za mierneho favorita by sme uviedli domáceho Mantela, ale ako všetci vieme, ruda mašinéria ovplýva dostatočnou kvalitou, aby vedela potrápiť aj takých favoritov ako je mužstvo Fc Mantel. Uvidíme, či sa jej to podarí...

Milkov tip: 2:1
Milko

Re: Milkov cup XI. - SEMIFINÁLE - Žreb a prognózy

Post by Milko »

SEMIFNÁLE

A poznáme prvého finalistu...

Dynamo Oleksovice 1 - 2 Litomerice losers Club de Fotbal (139 - 141)

- vyrovnané stretnutie nakoniec rozhodol vo svoj prospech tomkycz. Hoci domáci nesklamali, rozhodla vyššia agresivita hostí, ktorým neuškodila ani redka jedného z jeho hráčov. Péesko sa tak lúči v semifinále, naopak tomkycz premiérovo postupuje do FINÁLE. Obrovská gratulacia :!:
tomkycz

Re: Milkov cup XI. - SEMIFINÁLE - Žreb a prognózy

Post by tomkycz »

Milko wrote:SEMIFNÁLE

A poznáme prvého finalistu...

Dynamo Oleksovice 1 - 2 Litomerice losers Club de Fotbal (139 - 141)

- vyrovnané stretnutie nakoniec rozhodol vo svoj prospech tomkycz. Hoci domáci nesklamali, rozhodla vyššia agresivita hostí, ktorým neuškodila ani redka jedného z jeho hráčov. Péesko sa tak lúči v semifinále, naopak tomkycz premiérovo postupuje do FINÁLE. Obrovská gratulacia :!:
zase jsem si málem utrhl ostudu. Poslední dobou nejsem schopen dohrávat v deseti a to je na zamyšlení... Radost z postupu je velká, už kvůli té přípádné ostudě :mrgreen: do finále bych si uměl vybrat, ale nechám to nich... škoda, že jsem línej hledat pavouka turnaje, rád bych totiž věděl, jestli budu hrát doma... 8) Panu pořadateli děkujeme, ikdyž je nám jasné, že by stejně tak gratuloval našemu přemožiteli :wink:

EDIT: ahá, Milko změnil nadpis, když jsem šel na fórum, tak to tam nebylo, to bych věděl hned, jak jsme na tom... první jsem šel sem než jsem se podíval na zápas...

taky zjišťuji, že soupeře do finále se dozvíme až za týden :?
ps2512

Re: Milkov cup XI. - SEMIFINÁLE - Tomkycz cez Péeska do finá

Post by ps2512 »

Gratulace i z Oleksovic...zaslouzene postupujes....rozhodci nam prachy vrati nebo to z nej vytriskam. rikal jsem mu v 17. a ne 71. minute ma prijit redka pro soupere :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Milko

Post by Milko »

SEMIFINÁLE

Po dlhom týždni čakania máme za sebou druhý skvelý semifinálový match...

Fc Mantel 0 - 0 p.k. 4:2 rudá mašina (149 - 147)

- nerobím si žiaden archív výkonov v histórii tohto turnaja, ale s istotou môžem napísať, že lepší zápas tento turnaj nemal :!: :!: :!: Bravó chlapci...klobúk dolu :wink: Mantelík to nakoniec dotiahol do finále, ale mal čo robiť. acskncl mu bol viac ako rovnocenný súper a veľa nechýbalo a mohol tam byť on. Mantelovi gratulujeme a acskncl - vďaka za účasť a perfektné výkony!
Milko

Post by Milko »

FINÁLE

Ut 20 Nov 2012 (10:00 CET)

Litomerice losers Club de Fotbal ?? - ?? Fc Mantel

- a je to tu :!: :!: :!: Sudi ideálny na zamiešanie výsledku (78%). Očakávam však nasadenie agr. u obidvoch teamov na "stovečku". Obidvaja majú v utorok ťažkých súperov v lige...Tomkyczovi však predsa len ide o postup do najvyššej súťaže, kdež to Mantel to až tak síliť nemusí. Tu vidíme miernu výhodu hostí. Na druhej strane je však VDP....Obidva mančafty sú skvelé a preto iný tip ako remízku dať ani nemôžem. Na pentle to podľa nás vyhrá Mantel...
Milkov tip:1:1 3:4 p.k.
tomkycz

Re: Milkov cup XI. - FINÁLE - Tomkycz vs Mantel

Post by tomkycz »

hurá, s mantelíkem jsem si už dlouho nekopl. Bude to těžké, rozhodčí nás v poslední době hodně kosí kartami. I přes dvě předchozí nepříznivé prognózy pana pořadatele jsme ve finále, kde se pokusíme prolomit i třetí nepříznivou prognózu litoměřického týmu... Motivace nám nechybí, jen škoda, že se hraje po lize, tam potřebujeme uhrát výsledky rozhodně víc než náš soupeř. 8)
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”