Když on hledá furt ty svoje střelce.Ataner wrote:Hezky Dynamo..

Moderator: Czech Moderators
Když on hledá furt ty svoje střelce.Ataner wrote:Hezky Dynamo..
No hezky Kopečku..počítám že Crue je na sprchu a ledovou..kopeckar wrote:FC Crue Olomouc - ŇOUMÍCI. 2:2 (132:121)
Přímá redka v 11.minutě je prasárna, ale i tak cenný bod s favoritem utkání.
To určitě, ale voda ještě není tak studená.Ataner wrote:No hezky Kopečku..počítám že Crue je na sprchu a ledovou..kopeckar wrote:FC Crue Olomouc - ŇOUMÍCI. 2:2 (132:121)
No my zas takový nýmandi nejsme nemysli si :Ataner wrote:No hezky Kopečku..počítám že Crue je na sprchu a ledovou..kopeckar wrote:FC Crue Olomouc - ŇOUMÍCI. 2:2 (132:121)
Z dnešních zápasů jsem vybral skupinu šest, kde se to trochu zamotává.kopeckar wrote:No my zas takový nýmandi nejsme nemysli si :Ataner wrote:No hezky Kopečku..počítám že Crue je na sprchu a ledovou..kopeckar wrote:FC Crue Olomouc - ŇOUMÍCI. 2:2 (132:121)
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=4465572
To taky nikdo neřekl..kopeckar wrote:No my zas takový nýmandi nejsme nemysli si ::mrgreen:
No,u Bubnu mě to mrzí....to je fakt. Jsem spoluolomoučana trochu špatně přečetl....si musím v palici udělat jasno a zbytek bude na postup !!Ataner wrote:No hezky Kopečku..počítám že Crue je na sprchu a ledovou..kopeckar wrote:FC Crue Olomouc - ŇOUMÍCI. 2:2 (132:121)
Nevím nevím, jestli je to zrovna ten správný postup. Dáváš studený sprchy a pak ještě obtížněji hledáš (a častěji nenacházíš), cos najít chtěl ve stavu větším či zajímavějším! Sebevědomí pak kvapně kvapí dolů...crueface1 wrote:No,u Bubnu mě to mrzí....to je fakt. Jsem spoluolomoučana trochu špatně přečetl....si musím v palici udělat jasno a zbytek bude na postup !!Ataner wrote:No hezky Kopečku..počítám že Crue je na sprchu a ledovou..
EDIT:Ty vole,ted na to koukám,já zase nevyhrál zápas s vyšším výkonem...jdu se opláchnout studenou vodou... to už je za poslední týden poněkolikáté,poslední zářez mám z neděle,kde jsem s Elem remízoval..a opět jsem měl lepší výkon..jenže jsem nedal pently..a ted taky .... jdu plakat a nastavovat...
No přiznám se,že jsem to trochu podcenil , bohužel ted vůbec díky práci nemám čas se soustředit na zápasy a tak to vždy ráno komplet nastavím podle ligové potřeby a víc do toho nekoukám....v pátek tedy souboj o postup v Boskovicích.mrakoplas44 wrote: Z dnešních zápasů jsem vybral skupinu šest, kde se to trochu zamotává.
TJ Barca Nyrany 3 - 2 FC Letenská šlechta
1 TJ Barca Nyrany 10
2 AC Had Bozak 10
3 FC Letenská šlechta 9
4 FK TRNAVA 0
Pupajdi ten vývoj ve skupině pěkně zamotal, jeho prohra znamená, že bude u mě muset vyhrát, chce-li postoupit, já musím bodovat - mě stačí k postupu bod a Šakal ? ten má jisté 3 body.mrakoplas44 wrote: Z dnešních zápasů jsem vybral skupinu šest, kde se to trochu zamotává.
1 TJ Barca Nyrany 10
2 AC Had Bozak 10
3 FC Letenská šlechta 9
4 FK TRNAVA 0
Hadis wrote:
Pupajdi - si to přímo posral
Tak je pravda, že výsledek mi velmi překvapil a zároveň mooooc potěšil.Hadis wrote:Pupajdi ten vývoj ve skupině pěkně zamotal, jeho prohra znamená, že bude u mě muset vyhrát, chce-li postoupit, já musím bodovat - mě stačí k postupu bod a Šakal ? ten má jisté 3 body.mrakoplas44 wrote: Z dnešních zápasů jsem vybral skupinu šest, kde se to trochu zamotává.
1 TJ Barca Nyrany 10
2 AC Had Bozak 10
3 FC Letenská šlechta 9
4 FK TRNAVA 0
To Pupajdi - nemyslím si, žes to podcenil, ale přímo posral
Tak nám se naopak ulevilo..11domin11 wrote:
Spokojenost.. Jen Warzka zklamal..