gratulace Rádulí
Zapoměla jsi dodat,že já jsem taky jednou skoroval
Jinak jako vítěz skupiny 6 tě bude čekat druhý tým skupiny 3 - Fk Hejnice
Soupeř je to slabý a na náš nadupaný A tým by neměl mít nárok , takže tě očekávám mezi 8mi nejlepšími pak
Hezký..moc hezký Radu..a k rekordu gratulujem..my taky dnes poprvé 110..
Nás zítra čeká poslední celek..bohužel to bude po lize takže výkon nebude stoprocentní ale snad se Pájovi bude dařit..
Ataner wrote:Hezký..moc hezký Radu..a k rekordu gratulujem..my taky dnes poprvé 110..
Nás zítra čeká poslední celek..bohužel to bude po lize takže výkon nebude stoprocentní ale snad se Pájovi bude dařit..
Nevím jestli jsem to nezmastil ale v dalším kole půjdete proti sobě.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Ataner wrote:Hezký..moc hezký Radu..a k rekordu gratulujem..my taky dnes poprvé 110..
No tak to pak asi nevyhrajeme no..
A co na to druhá strana?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
gratulace Rádulí
Zapoměla jsi dodat,že já jsem taky jednou skoroval
Jinak jako vítěz skupiny 6 tě bude čekat druhý tým skupiny 3 - Fk Hejnice
Soupeř je to slabý a na náš nadupaný A tým by neměl mít nárok , takže tě očekávám mezi 8mi nejlepšími pak
zlato, skorovat jednou dokáže každej, až to bude vícekrát, tak to tu zveřejním