No tak béčko asi né..crueface1 wrote:Tak na to stačí i tvoje Béčko,ne?Ataner wrote:Tak zde máme výkony které Sokol v turnaji zahrál.. 62,62,66,64,69,66 tak doufám že nás ničím nepřekvapí a postup si zajistíme..

Moderator: Czech Moderators
No tak béčko asi né..crueface1 wrote:Tak na to stačí i tvoje Béčko,ne?Ataner wrote:Tak zde máme výkony které Sokol v turnaji zahrál.. 62,62,66,64,69,66 tak doufám že nás ničím nepřekvapí a postup si zajistíme..
Fakt celkem dobrý, ale pozor už začínají vystrkovat růžky PC Bonner a Primisimo FC.Ataner wrote:Sakra to vypadá dobře...teď jde o to na jak dlouho..
Tak nemůžeš srovnávat Páťovo gang a naše mazáky..mrakoplas44 wrote:Fakt celkem dobrý, ale pozor už začínají vystrkovat růžky PC Bonner a Primisimo FC.Ataner wrote:Sakra to vypadá dobře...teď jde o to na jak dlouho..
Když se podíváš na první stránku tak 15 gólů může stačit na ....Ataner wrote:Tak nemůžeš srovnávat Páťovo gang a naše mazáky..mrakoplas44 wrote:Fakt celkem dobrý, ale pozor už začínají vystrkovat růžky PC Bonner a Primisimo FC.Ataner wrote:Sakra to vypadá dobře...teď jde o to na jak dlouho..
no zajímavě si to rozlosoval.... když vezmu že v naší skupině s výkonem 140 vyhraju o gol, v každé skupině je skoro jeden ačkar a v jedne dokonce Papa si Mantelem a ve druhé skupině stačí výkon 110 na pětibrankové vítězství a do osmifinále postoupí tým s výkonem 65, tak si říkám, že je vlastně zázrak, že někdo z naší skupiny je v tabulce nejlepších střelcůAtaner wrote:Tak nemůžeš srovnávat Páťovo gang a naše mazáky..mrakoplas44 wrote:Fakt celkem dobrý, ale pozor už začínají vystrkovat růžky PC Bonner a Primisimo FC.Ataner wrote:Sakra to vypadá dobře...teď jde o to na jak dlouho..
aha, to jsem propásnul, že vy jste nováčkovská skupina a my ten gang.. já myslel, že zase bylo nějaké RDSPOZPHZSH jako vždycky ... tož to beru zpětAtaner wrote:Páťo to nemůžeš myslet vážně..jde přece o dvě skupiny vaše plus naše nováčkovská divizí H,G tvůj posměch výkonu 110 je pomalu rekord naší skupiny..
No nic se neděje..koukal jsem jak blázen že napadáš naše supervýkony..vždyť já tomu podřídil i posily..PaTTTTrick wrote:aha, to jsem propásnul, že vy jste nováčkovská skupina a my ten gang.. já myslel, že zase bylo nějaké RDSPOZPHZSH jako vždycky ... tož to beru zpětAtaner wrote:Páťo to nemůžeš myslet vážně..jde přece o dvě skupiny vaše plus naše nováčkovská divizí H,G tvůj posměch výkonu 110 je pomalu rekord naší skupiny..
Přesně tak. Myslím že to rozdělit takhle bylo lepší,protože se může bojovat o pohárek střelců i z druhé skupiny.Ataner wrote:Páťo to nemůžeš myslet vážně..jde přece o dvě skupiny vaše plus naše nováčkovská divizí H,G tvůj posměch výkonu 110 je pomalu rekord naší skupiny..
Tak nastoupit na Patrick Bowlu a dostat patnáctku..hned ta tabulka vypadá jinak..mrakoplas44 wrote:Přesně tak. Myslím že to rozdělit takhle bylo lepší,protože se může bojovat o pohárek střelců i z druhé skupiny.Ataner wrote:Páťo to nemůžeš myslet vážně..jde přece o dvě skupiny vaše plus naše nováčkovská divizí H,G tvůj posměch výkonu 110 je pomalu rekord naší skupiny..
Ataner wrote: Tak nastoupit na Patrick Bowlu a dostat patnáctku..hned ta tabulka vypadá jinak..
Bych to nějak udělal...Ataner wrote:Tak nastoupit na Patrick Bowlu a dostat patnáctku..hned ta tabulka vypadá jinak..mrakoplas44 wrote:Přesně tak. Myslím že to rozdělit takhle bylo lepší,protože se může bojovat o pohárek střelců i z druhé skupiny.Ataner wrote:Páťo to nemůžeš myslet vážně..jde přece o dvě skupiny vaše plus naše nováčkovská divizí H,G tvůj posměch výkonu 110 je pomalu rekord naší skupiny..
Tak to je jasný vypnul by jsi VDP ...mrakoplas44 wrote: Bych to nějak udělal...