Ak som na začiatku spomínal, že všetko bude v duchu fair-play, keďže PSko tu nie je, ospravedlňujem sa za mylné informácie - zabudol som na Mccgradyho!
P.S. asi ti jako hlavní sponzor turnaje budu muset udělat první napomenutí

Mccgrady
Moderator: Czech Moderators
Tíško...a radšej hraj poctivo - všetci vieme, vďaka čomu si sa minule dostal až do fináleMccgrady wrote:TOTO JAKO BY TU NEBYLO !!!![]()
![]()
Ak som na začiatku spomínal, že všetko bude v duchu fair-play, keďže PSko tu nie je, ospravedlňujem sa za mylné informácie - zabudol som na Mccgradyho!
P.S. asi ti jako hlavní sponzor turnaje budu muset udělat první napomenutí, pak bude následovat finanční pokuta
![]()
Mccgrady
Len tak ďalej, nič ich, drv ichDajo wrote: Začali sme bez rešpektu k českému futbalu a súperom sme nedali šancu.
U mňa je to tak...po štvrťfinále ešte ako tak a potom ...." všetky lopty sa odrážajú k nim , všade majú šťastie , gól dajú aj z poza brány......však to poznáš.Hippopotamus wrote:Len tak ďalej, nič ich, drv ichDajo wrote: Začali sme bez rešpektu k českému futbalu a súperom sme nedali šancu.
frankie_doparoma wrote:ja na prvni zapas zapomnel nastavita tak chytal levej bek a na stoperu bylo CF atp.
za zminku stoji jen to ze 100+97 jsem dohral v 11ti a diky tomu urval aspon bod
Tak budeš mať len 16 bodov? No neviem, či ti to postačí na postup![]()
U Foxira som to vydedukoval s názvu, beruška mi to kedysi písala, pokiaľ viem. A ten tretí je Sparťan, ale to som písal.frankie_doparoma wrote:....jinak nevim teda jestli Foxir a spol fandej Bohemians Praha
No, pozri, ja som Slovák, takže pre mňa to boli vždy všetko Pražáci (namyslení, skazení,...frankie_doparoma wrote:...
Gratulace,upřímná závist a tak...ps2512 wrote:Krása, krása, krása
Už se nemůžu dočkat!!!!