Tak doufám že ho budeš mít i na toho rozhodčího..Raduuza wrote:mrakoplas44 wrote:
A tipovat jako nebudeš?
když já mám hrozně špatnej odhad

Moderator: Czech Moderators
Tak doufám že ho budeš mít i na toho rozhodčího..Raduuza wrote:mrakoplas44 wrote:
A tipovat jako nebudeš?
myslíš jako že ho neovlivním velkým dekoltem, protože nebude na holky?Ataner wrote:Tak doufám že ho budeš mít i na toho rozhodčího..Raduuza wrote:mrakoplas44 wrote:
A tipovat jako nebudeš?
Já nevím, pořádně ani netuším o co jde,protože jsem si to nepročetl,celý den jsem makal..tak jsem vystřelil od bokumrakoplas44 wrote:Pěkný pokus, ale říkal jsem že to bude pěkné číslo tak nevím kam na to s Íčkem chodíte.pupajdi13 wrote:913![]()
Zítra večer to vyhodnotím a předám ceny jaký svět neviděl.
Tak já ti trošku napovím. Když je odehraný turnaj tak počet gólů celkem je vždy mezi 900 - 1000 a jak jsem psal je to celkem pěkné číslo.Raduuza wrote:mrakoplas44 wrote:
A tipovat jako nebudeš?
No jestli to je takhle..Raduuza wrote:
myslíš jako že ho neovlivním velkým dekoltem, protože nebude na holky?![]()
Jo jo práce šlechtí, ale až uvidíš tu cenu tak budeš litovat.pupajdi13 wrote:Já nevím, pořádně ani netuším o co jde,protože jsem si to nepročetl,celý den jsem makal..tak jsem vystřelil od bokumrakoplas44 wrote:Pěkný pokus, ale říkal jsem že to bude pěkné číslo tak nevím kam na to s Íčkem chodíte.pupajdi13 wrote:913![]()
Zítra večer to vyhodnotím a předám ceny jaký svět neviděl.
doufám, že výsledek bude 0:0 - a na penalty postoupí Raduzzamrakoplas44 wrote:Pá 23 Lis 2012 (14:00 CET) Octavia ?? - ?? FK Raduzza
no tak dobrá, já teda vsázím, že to je 777mrakoplas44 wrote:Tak já ti trošku napovím. Když je odehraný turnaj tak počet gólů celkem je vždy mezi 900 - 1000 a jak jsem psal je to celkem pěkné číslo.Raduuza wrote:mrakoplas44 wrote:
A tipovat jako nebudeš?
Crue - 888PaTTTTrick wrote:doufám, že výsledek bude 0:0 - a na penalty postoupí Raduzzamrakoplas44 wrote:Pá 23 Lis 2012 (14:00 CET) Octavia ?? - ?? FK Raduzza
Jinak koukám na tabulku střelců a kdyby Ty moji útočníci nebyly takový gentlemani a nedělili se o ty goly rovným dílem, tak to mohlo být napínavější... v této fází už je 18golu nedostižných
Každopádně tipuji 999golu.. divím se, že to ještě nikdo nespočítal (nebo se nepřiznal)
Co si o tom mám myslet?pupajdi13 wrote:opravuju svůj tip na 944
asi to sčítalpupajdi13 wrote:opravuju svůj tip na 944
jak víš? co víš? já chci taky vědětmrakoplas44 wrote:Co si o tom mám myslet?pupajdi13 wrote:opravuju svůj tip na 944
Jo aha už vím.
Který jouda by to sčítal, teda kromě mě.Raduuza wrote:asi to sčítalpupajdi13 wrote:opravuju svůj tip na 944
už jsem se lekl,že jsi mě nepochopilmrakoplas44 wrote:Co si o tom mám myslet?pupajdi13 wrote:opravuju svůj tip na 944
Jo aha už vím.