tak a ted jdou zase odčítatmrakoplas44 wrote:Který jouda by to sčítal, teda kromě mě.Raduuza wrote:asi to sčítalpupajdi13 wrote:opravuju svůj tip na 944Jestli ano tak je to stav v 15 hodin.

Moderator: Czech Moderators
tak a ted jdou zase odčítatmrakoplas44 wrote:Který jouda by to sčítal, teda kromě mě.Raduuza wrote:asi to sčítalpupajdi13 wrote:opravuju svůj tip na 944Jestli ano tak je to stav v 15 hodin.
Ano, máš pravdu, já to nespočítal, ona to byla taková ta chytrá paní v takovém tom chytrém pánoviPaTTTTrick wrote:doufám, že výsledek bude 0:0 - a na penalty postoupí Raduzzamrakoplas44 wrote:Pá 23 Lis 2012 (14:00 CET) Octavia ?? - ?? FK Raduzza
Jinak koukám na tabulku střelců a kdyby Ty moji útočníci nebyly takový gentlemani a nedělili se o ty goly rovným dílem, tak to mohlo být napínavější... v této fází už je 18golu nedostižných
Každopádně tipuji 999golu.. divím se, že to ještě nikdo nespočítal (nebo se nepřiznal)
no já taky doufám, že postoupím a je jedno jakPaTTTTrick wrote:doufám, že výsledek bude 0:0 - a na penalty postoupí Raduzzamrakoplas44 wrote:Pá 23 Lis 2012 (14:00 CET) Octavia ?? - ?? FK Raduzza
No ještě aby né..ale mi to pokoříme..možná..Raduuza wrote:no já taky doufám, že postoupím a je jedno jakPaTTTTrick wrote:doufám, že výsledek bude 0:0 - a na penalty postoupí Raduzzamrakoplas44 wrote:Pá 23 Lis 2012 (14:00 CET) Octavia ?? - ?? FK Raduzza
![]()
těší mě, že si nejsi svou výhrou jistýAtaner wrote: No ještě aby né..ale mi to pokoříme..možná..
Jestli nás nerozhodil ten dekolt...Raduuza wrote:těší mě, že si nejsi svou výhrou jistýAtaner wrote: No ještě aby né..ale mi to pokoříme..možná..![]()
ten byl určen pro rozhodčího, ty šmírákuAtaner wrote:Jestli nás nerozhodil ten dekolt...Raduuza wrote:těší mě, že si nejsi svou výhrou jistýAtaner wrote: No ještě aby né..ale mi to pokoříme..možná..![]()
tak nekoukni se..(ta fotka je vážně super)..Raduuza wrote: ten byl určen pro rozhodčího, ty šmíráku
O jednom by som vedel...mrakoplas44 wrote:Který jouda by to sčítal, teda kromě mě.
Crue - 888Mazzy wrote:Muj tip je 854.
Ani mě nenapadlo že to někdo bude počítat.kopeckar wrote:Přiště navrhuji zrušit soutěž o nejlepšího počtáře a kdyžtak ty tipy dát ještě před začátkem turnaje.