Je tu nějaký ticho, tak nic neříkej a ujííííížděj.Raduuza wrote:a chcete říct ještě něco dalšího![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Je tu nějaký ticho, tak nic neříkej a ujííííížděj.Raduuza wrote:a chcete říct ještě něco dalšího![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
však to jsem také udělala a to auto už nikdo neuvidímrakoplas44 wrote:Je tu nějaký ticho, tak nic neříkej a ujííííížděj.Raduuza wrote:a chcete říct ještě něco dalšího![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ráda Tě povozím a když budeš hodnej , nechám Tě i i chvíli říditMazzy wrote:Hmm tak to byly slusna trefa. Gratuluji.![]()
Doufam, ze me povozis Rado, kdyz nemohu ja tebe?
...............Raduuza wrote:A kdyby třeba někoho zajímalo, jak jsem na to číslo přišla, klidně se mě zeptejte![]()
Já se ptám... Jak jsi přišla na 777?Raduuza wrote:A kdyby třeba někoho zajímalo, jak jsem na to číslo přišla, klidně se mě zeptejte![]()
pravdu nebo si mám něco vymyslet?crueface1 wrote:Já se ptám... Jak jsi přišla na 777?Raduuza wrote:A kdyby třeba někoho zajímalo, jak jsem na to číslo přišla, klidně se mě zeptejte![]()
![]()
Ono to je celkem jedno, ani můj soupeř není žádný třasořitka. Ale sešlo se to skóre pěkně.Papa Bouba Diop wrote:stejný počet bodů s Mantelem, stejný rozdíl skóre, bohužel o jeden vstřelený gól méně takže 2. místo a hraju s Primem
Vymysli si pravdu RadůRaduuza wrote:
pravdu nebo si mám něco vymyslet?![]()
![]()
Taky jsem zvědavěj.crueface1 wrote:Vymysli si pravdu RadůRaduuza wrote:
![]()
No já jsem totiž udělala takový menší nátlak na pana pořadatele a svými ženskými zbraněmi jsem ho prostě přesvědčila a on mi to řeklcrueface1 wrote:Vymysli si pravdu RadůRaduuza wrote:
![]()