škoda,že sis nevzpomněl o hoďku dřív...Hadis wrote:tak jsem si teď vzpomněl, že mám volné místo a pochopitelně už byl turnaj zaplněn.
No hlava děravá

Moderator: Czech Moderators
škoda,že sis nevzpomněl o hoďku dřív...Hadis wrote:tak jsem si teď vzpomněl, že mám volné místo a pochopitelně už byl turnaj zaplněn.
No hlava děravá
tak krůa snad znáš, neps2512 wrote:Buď lama tým, nebo neznámý....to je skupina
Jo, ten patří do lamRaduuza wrote:tak krůa snad znáš, neps2512 wrote:Buď lama tým, nebo neznámý....to je skupina
tedáá , počkej, až si to přečteps2512 wrote:Jo, ten patří do lamRaduuza wrote:tak krůa snad znáš, neps2512 wrote:Buď lama tým, nebo neznámý....to je skupina
Tak to abych se šel podívat na trh po nějakých posilách...Raduuza wrote:po důkladném prostudování mých soupeřů FK My Chem, The Last Mohycan a Stratovarius
jsem dospěla k názoru, že jsem favoritem této skupiny a žádný zápas pro mě nebude problém![]()
![]()
![]()
palo wrote:Tak to abych se šel podívat na trh po nějakých posilách...Raduuza wrote:po důkladném prostudování mých soupeřů FK My Chem, The Last Mohycan a Stratovarius
jsem dospěla k názoru, že jsem favoritem této skupiny a žádný zápas pro mě nebude problém![]()
![]()
![]()
dnes jsem měl moc práce a na socru jsem byl jen ráno a pak až před druhouRaduuza wrote:
škoda,že sis nevzpomněl o hoďku dřív...
Ty to budeš potřebovatpalo wrote:Tak to abych se šel podívat na trh po nějakých posilách...Raduuza wrote:po důkladném prostudování mých soupeřů FK My Chem, The Last Mohycan a Stratovarius
![]()
![]()
Tož pěkná skupina!Raduuza wrote:1. skupina
Husičova 11
FC Letenská šlechta
FC kotěhůrky
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
Já si říkal to stejný ...ps2512 wrote:Buď lama tým, nebo neznámý....to je skupina