Uff,to bylo vcelku načase abych si toho všiml

Kdy by mě vlastně ten maník asistent poslal zprávu že potřebuji novou trávu? A od kdy by se moje domácí zápasy kontumovali?
Moderator: Czech Moderators
už jen 9000 manažerů,to to klesá aleAzor wrote:Uploaded at ImageFra.me
A hele, v pozdní noční hodinu 7 on-line manažerůKdo je vlastně noční sova a kdo ranní ptáče??
![]()
No jo, tak když občas ty tvoje hochy přitahuje červená barva stejně jako býkafrankie_doparoma wrote:hehe, me se stava ne ze "skoro pulka jedenactky" ja tam mam obcas i celou 11ku
Frankie to má jednoduché, 3x hraje Áčko a pak nastoupí kompletní B-tým.frankie_doparoma wrote:prave ze ne, jde o zlutou
kdyz chytnu dvakrat za sebou 11zlutejch pro 11 hracu, tak to pak jde samo
Od toho máš C tím na doplnenie, nie?frankie_doparoma wrote:mantel: tak nakjen je problem kdyz nekdo dostane dve zluty, tak v tom pak mam bordel....
To odkoukal od Rosického ...oliwapol wrote:4 zranění mojeho mladého RF v týhle sezoně,to už je docela šílený![]()
Prosím ťa, 56% mávam častejšie ako raz do týždňa (nie sú prachy)Azor wrote:Uploaded at ImageFra.me
Uff,to bylo vcelku načase abych si toho všimlA to jsem to dnes zahlídl jen omylem
![]()
Kdy by mě vlastně ten maník asistent poslal zprávu že potřebuji novou trávu? A od kdy by se moje domácí zápasy kontumovali?
Asi se mu líbí sestřičky Tvého týmu. Doporučuji Ti se taky zranitoliwapol wrote:4 zranění mojeho mladého RF v týhle sezoně,to už je docela šílený![]()
Taky jsem měl takového dobytka, po čtvrtém zranění v sezoně šel na transferlist, dokonce myslím, že měl ještě stále nemocenskou.Azor wrote:Asi se mu líbí sestřičky Tvého týmu. Doporučuji Ti se taky zranitoliwapol wrote:4 zranění mojeho mladého RF v týhle sezoně,to už je docela šílený![]()