Perla: Historická tabuľka aktualizovaná! Nádej nezomrela...
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: O T.Perly P.- prehľad skupín - str.26; a už hráme...

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Čo by si nezaslúžil? V 1/8finále porazil bývalého dlhoročného áčkara (MikeFa), v 1/4finále porazil aktuálneho áčkara (Oliwku), v 1/2finále vyradil legendárneho áčkara (Oslíčka), vo finále rozdrvil budúceho áčkara (Mccgrady). A navyše, v skupine porazil aj Trnavu, a kto iný, ako víťaz, by dokázal Trnavu poraziť? ...to už snáď len skorumpovaný Slovan BA, a ani tomu to naposledy nevyšloGeorgeTT wrote:To si ani nezaslúži

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Pěkně Hippo pěkně 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Toto ho ospravedlňujeHippopotamus wrote:Čo by si nezaslúžil? V 1/8finále porazil bývalého dlhoročného áčkara (MikeFa), v 1/4finále porazil aktuálneho áčkara (Oliwku), v 1/2finále vyradil legendárneho áčkara (Oslíčka), vo finále rozdrvil budúceho áčkara (Mccgrady). A navyše, v skupine porazil aj Trnavu, a kto iný, ako víťaz, by dokázal Trnavu poraziť? ...to už snáď len skorumpovaný Slovan BA, a ani tomu to naposledy nevyšloGeorgeTT wrote:To si ani nezaslúži

Péeško, zaslúžený pohárik, ide ma rozdrapiť od závisti

GeorgeTT
-
nebudu!Hippopotamus wrote:Tak budeš mať len 16 bodov? No neviem, či ti to postačí na postupfrankie_doparoma wrote:ja na prvni zapas zapomnel nastavita tak chytal levej bek a na stoperu bylo CF atp.
za zminku stoji jen to ze 100+97 jsem dohral v 11ti a diky tomu urval aspon bod.
FK Hash Rohatsko 2 - 2 Wellweak
145:139
ale aspon jsem jeste neprohral

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
ACS Pardubice 4 - 3 Valcíři Chomutov C.F.
144 - 138
Valcířum se v pátek moc turnajově nedařilo a tento zápas do toho zapadnul. Zatím vedu tabulku a uvidíme co odveta
144 - 138
Valcířum se v pátek moc turnajově nedařilo a tento zápas do toho zapadnul. Zatím vedu tabulku a uvidíme co odveta

ACS Pardubice
-
No Boost 1 - 1 FK TRNAVA (130:119)
S veľkou dávkou šťastia si od Mazzyho vezieme veľmi dôležitý prvý bodík.
S veľkou dávkou šťastia si od Mazzyho vezieme veľmi dôležitý prvý bodík.
GeorgeTT
-
na tenhle výkon bych s těmi svými staříky v pátek po lize stejně neměloliwapol wrote:ACS Pardubice 4 - 3 Valcíři Chomutov C.F.
144 - 138

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Los Ojos Unicos - Baníček 1:7 V:81-125
Tak jeden z nejpodivnějších manažerů na fóru hlásí že se řídí dle hroší prognózy
Dle očekávání jsme porazili oba outsidery skupiny a v pondělí se pokusíme zaskočit Mantela a ještě zabojovat o 1.místo 
Tak jeden z nejpodivnějších manažerů na fóru hlásí že se řídí dle hroší prognózy

jj, tak to budeš mít asi těžký, v lize už mi o nic nejde, nebudu ani lepší ani horší než jsem teď. Takže hádej kdo proti tobě nastoupí ? Správně, nastoupí úplně to nejlepší.Azor wrote:Los Ojos Unicos - Baníček 1:7 V:81-125
Tak jeden z nejpodivnějších manažerů na fóru hlásí že se řídí dle hroší prognózy![]()
Dle očekávání jsme porazili oba outsidery skupiny a v pondělí se pokusíme zaskočit Mantela a ještě zabojovat o 1.místo

Bacha na mě, možná proti Tobě s mým týmem nastoupí i Pan Randommantel wrote:jj, tak to budeš mít asi těžký, v lize už mi o nic nejde, nebudu ani lepší ani horší než jsem teď. Takže hádej kdo proti tobě nastoupí ? Správně, nastoupí úplně to nejlepší.Azor wrote:Los Ojos Unicos - Baníček 1:7 V:81-125
Tak jeden z nejpodivnějších manažerů na fóru hlásí že se řídí dle hroší prognózy![]()

tak to mrkni na můj dnešní zápas v 10 hodin, myslím že veslo je hodně daleko a že to tak zůstane hodně dlouhoAzor wrote:Bacha na mě, možná proti Tobě s mým týmem nastoupí i Pan Randommantel wrote:jj, tak to budeš mít asi těžký, v lize už mi o nic nejde, nebudu ani lepší ani horší než jsem teď. Takže hádej kdo proti tobě nastoupí ? Správně, nastoupí úplně to nejlepší.Azor wrote:Los Ojos Unicos - Baníček 1:7 V:81-125
![]()
-
tak uz jsem prohralfrankie_doparoma wrote:nebudu!Hippopotamus wrote:Tak budeš mať len 16 bodov? No neviem, či ti to postačí na postupfrankie_doparoma wrote:ja na prvni zapas zapomnel nastavita tak chytal levej bek a na stoperu bylo CF atp.
za zminku stoji jen to ze 100+97 jsem dohral v 11ti a diky tomu urval aspon bod.
FK Hash Rohatsko 2 - 2 Wellweak
145:139
ale aspon jsem jeste neprohral
FK Hash 2 - 3 FC Bayern Repos
131:138
v pulce skupin mam jen dva body a ztratu ctyr bodu na postup
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Postup z prvého miesta už máme istý. 

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio