po vysilujícím mači v bubnu s oktávkou jsem se rozhodla nechat tu lepší půlku odpočívat a trošku to Palovi ulehčit a nasadila na něj béčko, chytil se šance a vyhrál
po vysilujícím mači v bubnu s oktávkou jsem se rozhodla nechat tu lepší půlku odpočívat a trošku to Palovi ulehčit a nasadila na něj béčko, chytil se šance a vyhrál
To byla dobrá taktika hned v úvodu mi sundat gólmana...
To byla dobrá taktika hned v úvodu mi sundat gólmana...
to nebylo v plánu, když on hrozně prostě vylejzal z tý branky
Dajo wrote:1.kolo FK Laugaricio : 1 FC Mrakoplaš 5-1 ( 3:0 ) 130:76
Roman zabojoval o Raduzčin podvazek veľmi laxne a preto sa nemôže čudovať ,že dostal výprask.
asi se ještě neprobral z včerejšího alkoholového opojení, což je teda velmi smutné
- vyrovnaný zápas, spravodlivý výsledok. No, čo sme doma stratili musíme získať vonku. Takže kam to cestujeme FK Raduzza...no, tam tie body asi nezískame
Milko wrote:1. kolo The Last Mohycan 1 - 1 FK My Chem
- vyrovnaný zápas, spravodlivý výsledok. No, čo sme doma stratili musíme získať vonku. Takže kam to cestujeme FK Raduzza...no, tam tie body asi nezískame
jsem ráda, že ze mě máte takový respekt, ale přesto se v Praze budeme na vás těšit